Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgas

Ką galima pasigaminti iš moliūgų tyrės?Iš pusės moliūgo gavosi trys 0,75 stiklainio tyrės.Spalva pasakiška. wub.gif O ir patiko,kad nereikia moliūgo lupti,jau toks jis dabar kietas. doh.gif Gal kokį pyragą galima būtų išsikepti?Gal kas pames minčių? g.gif
Atsakyti
Aš verdu uogienes, kiekvieną kart dėdama vis kitokius priedus. Šiandien virsiu su imbieru mirksiukas.gif Labau skanu.
Uogienę valgom vieną, labai skanus delikatesas, nei vaisų nebereikia pirkti žiemą. O jei jas pasigaminu rūgštesnes, vartoju įdarams į kepinius ar virtinius.

maisto gaminimas man savotiška kūryba wub.gif

QUOTE(IngridaB @ 2011 11 17, 08:40)
Ką galima pasigaminti iš moliūgų tyrės?Iš pusės moliūgo gavosi trys 0,75 stiklainio tyrės.Spalva pasakiška. wub.gif O ir patiko,kad nereikia moliūgo lupti,jau toks jis dabar kietas. doh.gif Gal kokį pyragą galima būtų išsikepti?Gal kas pames minčių? g.gif

Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 11 17, 07:40)

nemažas moliugas turbūt buvo biggrin.gif
vakar dariau tokius http://sezoninevirtu...ai-gnocchi.html

dedu į apkepus, viriau manų košę ir pabaigoj dėjau tyrės thumbup.gif , žadu išbandyti pyragą su trupininiu pagrindu. Manau, kad daug turint galima ir užšaldyti.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2011 11 16, 23:40)

http://allrecipes.co...ake/detail.aspx 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mililė @ 2011 11 13, 14:40)
moliūgų sėklų užkandis

moliūgų tyrė

tyrę išbandžiau, tikrai labai patiko, kai reikia greitai turėti jau paruošto moliūgo.
Dar viriau moliūgų ir spanguolių uogienę. Labai geras derinys. smile.gif

oh reiks pabandyti išvirti uogienę iš spanguolių ir moliūgo. ax.gif nes didelį moliūgą turiu ir nesumastau kaip panaudoti. doh.gif
Atsakyti
išbandžiau dar džemą. Labai patiko.
Atsakyti
O aš viriau panašų, tik į jį įpyliau kelias saujas kokoso drožlių bei imbiero.
Skonis neapsakomas wub.gif

Atsakyti
QUOTE(SmilgaS @ 2011 11 20, 17:32)
O aš viriau panašų, tik į jį įpyliau kelias saujas kokoso drožlių bei imbiero.
Skonis neapsakomas  wub.gif

reisk pabandyti, nes dar laukia vienas didelis moliūgas
Atsakyti
Gal kas zinote recepta kepto moliugo su pomidorais? Esu kazkada dariusi, bet neuzirasiau ir dabar nebepamenu sad.gif Gaunasi puikus garnyras.
Atsakyti
QUOTE(crocus @ 2011 11 08, 13:28)

Labai aciu uz sia nuorodele.
Pasidariau ir visa musu seima bei gimine likome suzaveti. Tai ne tas ka as esu valgiusi nei skoniu nei vaizdeliu, taciau visai neblogas analogas. O ta sirupeli, kuris liko nuo moliugu ...... pavirinau iki karameles ir i stiklainius ziemai. Kas netilpo-ta sauniai tepeme ant skriabucio, tepeme vaflius, dareme geima thumbup.gif Pabandykite, tikrai patiks. uolab, kai prapjauni didziuli moliuga del blyneliu, sriubos ar ko ten....likes labai greitai genda. Tad geras budas nesugadinti sios nuostabios darzoves wub.gif
Tik kita karta deciau maziau cukraus ( nes recepte taip ir neaisku ant kokio moliugo kiekio tie 400 g.cukraus????, teko improvizuoti, bei pjaustyciau dar didesniais, storesniais gabalais, nes tikrai labai labai smarkiai sumazejo, net nepagalvociau)
Atsakyti
Mergaites, stai mano dziovinti moliugai. Vaisinkites
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1juraciukas: 21 lapkričio 2011 - 21:04

wub.gif

gaminau ir aš, bet mano gavosi neįkandami lotuliukas.gif kaip suprantu, per plonai supjausčiau. Tad dabar naudoju saldžioms sriuboms ir kompotams.

QUOTE(1juraciukas @ 2011 11 21, 21:55)
Mergaites, stai mano dziovinti moliugai. Vaisinkites
user posted image

wub.gif

Atsakyti