Ką galima pasigaminti iš moliūgų tyrės?Iš pusės moliūgo gavosi trys 0,75 stiklainio tyrės.Spalva pasakiška. O ir patiko,kad nereikia moliūgo lupti,jau toks jis dabar kietas. Gal kokį pyragą galima būtų išsikepti?Gal kas pames minčių?
Aš verdu uogienes, kiekvieną kart dėdama vis kitokius priedus. Šiandien virsiu su imbieru Labau skanu.
Uogienę valgom vieną, labai skanus delikatesas, nei vaisų nebereikia pirkti žiemą. O jei jas pasigaminu rūgštesnes, vartoju įdarams į kepinius ar virtinius.
maisto gaminimas man savotiška kūryba
Uogienę valgom vieną, labai skanus delikatesas, nei vaisų nebereikia pirkti žiemą. O jei jas pasigaminu rūgštesnes, vartoju įdarams į kepinius ar virtinius.
maisto gaminimas man savotiška kūryba
QUOTE(IngridaB @ 2011 11 17, 08:40)
Ką galima pasigaminti iš moliūgų tyrės?Iš pusės moliūgo gavosi trys 0,75 stiklainio tyrės.Spalva pasakiška. O ir patiko,kad nereikia moliūgo lupti,jau toks jis dabar kietas. Gal kokį pyragą galima būtų išsikepti?Gal kas pames minčių?
QUOTE(IngridaB @ 2011 11 17, 07:40)
nemažas moliugas turbūt buvo
vakar dariau tokius http://sezoninevirtu...ai-gnocchi.html
dedu į apkepus, viriau manų košę ir pabaigoj dėjau tyrės , žadu išbandyti pyragą su trupininiu pagrindu. Manau, kad daug turint galima ir užšaldyti.
QUOTE(IngridaB @ 2011 11 16, 23:40)
http://allrecipes.co...ake/detail.aspx
QUOTE(Mililė @ 2011 11 13, 14:40)
moliūgų sėklų užkandis
moliūgų tyrė
tyrę išbandžiau, tikrai labai patiko, kai reikia greitai turėti jau paruošto moliūgo.
Dar viriau moliūgų ir spanguolių uogienę. Labai geras derinys.
moliūgų tyrė
tyrę išbandžiau, tikrai labai patiko, kai reikia greitai turėti jau paruošto moliūgo.
Dar viriau moliūgų ir spanguolių uogienę. Labai geras derinys.
oh reiks pabandyti išvirti uogienę iš spanguolių ir moliūgo. nes didelį moliūgą turiu ir nesumastau kaip panaudoti.
O aš viriau panašų, tik į jį įpyliau kelias saujas kokoso drožlių bei imbiero.
Skonis neapsakomas
Skonis neapsakomas
QUOTE(SmilgaS @ 2011 11 20, 17:32)
O aš viriau panašų, tik į jį įpyliau kelias saujas kokoso drožlių bei imbiero.
Skonis neapsakomas
Skonis neapsakomas
reisk pabandyti, nes dar laukia vienas didelis moliūgas
Gal kas zinote recepta kepto moliugo su pomidorais? Esu kazkada dariusi, bet neuzirasiau ir dabar nebepamenu Gaunasi puikus garnyras.
QUOTE(crocus @ 2011 11 08, 13:28)
Labai aciu uz sia nuorodele.
Pasidariau ir visa musu seima bei gimine likome suzaveti. Tai ne tas ka as esu valgiusi nei skoniu nei vaizdeliu, taciau visai neblogas analogas. O ta sirupeli, kuris liko nuo moliugu ...... pavirinau iki karameles ir i stiklainius ziemai. Kas netilpo-ta sauniai tepeme ant skriabucio, tepeme vaflius, dareme geima Pabandykite, tikrai patiks. uolab, kai prapjauni didziuli moliuga del blyneliu, sriubos ar ko ten....likes labai greitai genda. Tad geras budas nesugadinti sios nuostabios darzoves
Tik kita karta deciau maziau cukraus ( nes recepte taip ir neaisku ant kokio moliugo kiekio tie 400 g.cukraus????, teko improvizuoti, bei pjaustyciau dar didesniais, storesniais gabalais, nes tikrai labai labai smarkiai sumazejo, net nepagalvociau)
Mergaites, stai mano dziovinti moliugai. Vaisinkites
gaminau ir aš, bet mano gavosi neįkandami kaip suprantu, per plonai supjausčiau. Tad dabar naudoju saldžioms sriuboms ir kompotams.
QUOTE(1juraciukas @ 2011 11 21, 21:55)