QUOTE(guodzik @ 2011 11 03, 00:40)
kadangi pati turejau nemaza moliugo gabala tai biski atsibodo blyneliai man nlb skanu, skaniau is cukinijos tai karta per savaite virdavau trinta moliugu sriubyte bet su ryziais, skanumynas neispasakytas.
dedavau i puoda daug moliugo, morkos, uzvirdavau, tada cesnako, kai viskas suvirdavo imesdavau kubeli (kam nenaturalu ir neskanu galima praleisti bet tada deti druskos ir kitu prieskoniu). aisku viska pakepinus gal butu skaniau bet as tingiu uzsiimti. tada sutrindavau, sauja ryziu, uzvirdavau ir palikdavau pastoveti ir pabrinkti. tokia kaip kosyte kaip sriubyte, pikantisko skonio
tai va cia vieninetlis dalykas kas man skanu is to moliugo o siaip tai, nu ne mano jis skonio, man jau geriau cukinija.
dedavau i puoda daug moliugo, morkos, uzvirdavau, tada cesnako, kai viskas suvirdavo imesdavau kubeli (kam nenaturalu ir neskanu galima praleisti bet tada deti druskos ir kitu prieskoniu). aisku viska pakepinus gal butu skaniau bet as tingiu uzsiimti. tada sutrindavau, sauja ryziu, uzvirdavau ir palikdavau pastoveti ir pabrinkti. tokia kaip kosyte kaip sriubyte, pikantisko skonio
tai va cia vieninetlis dalykas kas man skanu is to moliugo o siaip tai, nu ne mano jis skonio, man jau geriau cukinija.
Panašią sriubą šiandien išbandžiau, tik morkos neįdėjau štai čia