Ką tik išviriau moliūgų košės (su manais). Nu tikrai labai skani

. Gal dar ir moliūgas geras šviežias buvo, jokio pašalinio prieskonio neatsirado.
O čia molūgienė su apelsinais (labai tinka daryt ir su kietesniais ar nelabai skaniais moliūgais):
1,5 dalies obuolių
1 dalis moliūgų
0,5 apelsinų (nors užtenka 2-3 visam puodui)
(proporcijas galima keist, jei minkštas miliūgas - dėti daugiau)
Obuolius ir moliūgus - kubeliais, apelsinus permalti per mėsmalę su visom žievelėm. Verdam kaip ir obuolienę. Cukraus nereikia, būna saldi nuo uobolių. Jeigu moliūgai kietoki - pirmiausia pavirti juos vienus, paskui dėt obuolius su apelsinais.
Kas ragavo, galvojo, kad su ananasais

. Mes tai vieną taip ir valgom , labai lengva gaivi
Papildyta:Ką tik pamačiau, kad turbūt kulinaras šios apelsinų - moliūgų košės ieškojo. Jeigu žiemai, tai aš dedu cukraus, daugiau apelsinų ir į iškaitintu užsukamus stiklainius