Įkraunama...
Įkraunama...

Moliūgas

Sveikos smile.gif
Noreciau pasidalinti pacia skaniausia trinta moliugu sriuba[COLOR=purple]..jei si sriubyte kartojasi is anksto atsiprasysiu,nedaskaiciau temos. Receptuka dave drauge,o is kur ji gavo neisivaizduoju.. Dabar kai moliugu sezonas tai gaminames kasdien istisai lotuliukas.gif Sita sriubyte jau uzsikrete visi mano draugai ir gimines doh.gif parasysiu daugmaz is akies
I verdanti pasudyta vandeni imeti moliugo gabaliukus(iskobtus ir nuluptus). prikemsi pilna puoda ir verdi kol suminkstes. as verdu apie 8-10 min!
Nusilupi ir susipjaustai svoguno galva nemaza,susipjaustai gabaliukais vistienos file kokius 300-500gr,dedi viska i ikaitinta keptuve ir kepini, bet tik ant sviesto! kol graziai apskrus! Apkepinus sumali blenderiu iki vientisos mases.
Kai baigi virt moliugus,nupili vandeni(i bliuduka atpilkyt to sultinio su juo reguliuosit sriubos tirstuma) ir sutrini iki vientisos mases.Tuomet sudedi malta vistiena ir svoguna,ipyli grietineles150ml-200ml(naudoju neriebia) ir dar paverdam 5min.Jei siuba per tirsta galima dapilt sultinuko kuri pasilikote
Db kai kudinuosi tai tiesiog issiverdu vista ir sumalu,maziau koloriju ir taip pat skanu thumbup.gif
Gal sudetingai aprasiau,bet istiesu sriubyte neatima daug laiko wub.gif o skonis... Pasakiskas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diamond13: 19 rugsėjo 2011 - 00:15
QUOTE(Balanda @ 2011 09 18, 14:42)
O dabar apie tą pyragą,kuris vienoms gaunasi,kitoms ne. Turiu dviejų rūšių moliūgų - vieni dideli,vidus šviesiai gelsvas,minkšti,sultingi. Kiti mažesni,vidus tamsiai geltonas,sausokas ir kietoki. Iš kurio moliūgo geresnis pyragas būtų  g.gif Galvoju,gal iš to kietesnio.

pas mane kietas moliūgas, kai sutarkuoju ir sudedu visus ingridientus,tai gaunasi biški sausokas, aš papildomai įmušu dar 1 kiaušinį, iškepęs jis irgi truputį sausokas.Manau jei dėsi kietesnis bus pyragas sausesnis,jei minkštesnį šlapesnis, žiūrėk kokie labiau patinka:)
Atsakyti
QUOTE(diamond13 @ 2011 09 19, 01:14)
Sveikos smile.gif
Noreciau pasidalinti [b]pacia skaniausia trinta moliugu sriuba[/b

thumbup.gif drinks_cheers.gif Receptėlis iš Sonatinos blogo, bet jis nuostabus. Sriuba tikrai pasakiška. Artimiausiu metu jau planuoja ją gaminti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2011 09 19, 10:04)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif Receptėlis iš Sonatinos blogo, bet jis nuostabus. Sriuba tikrai pasakiška. Artimiausiu metu jau planuoja ją gaminti smile.gif

Tuomet aciu Sonatinai uz puikia sriubyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 09 05, 19:58)
Troškinys moliūge
user posted image

Šis gėris jau orkaitėje. Nesusilaukiau, jau ragavau - fantastika wub.gif Su skania vakariene sutiksiu vyrą (gausiu didelį pliusą biggrin.gif ) thumbup.gif
Receptą šiek tiek keičiau: vietoj voveraičių naudojau pievagrybius, nedėjau ananasų, neturėjau tokio pomidorų padažo, kuris nurodytas recepte, todėl naudojau paprastą pomidorų padažą ir daug įvairių prieskonių smile.gif
Ule, dėkui už puikų naują receptą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2011 09 19, 14:50)
Šis gėris jau orkaitėje. Nesusilaukiau, jau ragavau - fantastika wub.gif Su skania vakariene sutiksiu vyrą (gausiu didelį pliusą biggrin.gif ) thumbup.gif
Receptą šiek tiek keičiau: vietoj voveraičių naudojau pievagrybius, nedėjau ananasų, neturėjau tokio pomidorų padažo, kuris nurodytas recepte, todėl naudojau paprastą pomidorų padažą ir daug įvairių prieskonių smile.gif
Ule, dėkui už puikų naują receptą 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Bandysim sita receptuka,labai jau viliojanciai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2011 09 16, 15:02)

Sausainiai gaunasi laaaabai skanūs, tik ta forma ir išvaizda tokia nei šiokia nei tokia, tai planuoju kitą kartą kepti keksiukų formelėse.
Atsakyti
Ir dar vienas puikus receptas, vėlgi dėkui Sonatinai. Moliūgo daug nesusinaudos, bet smaližiams tiks smile.gif
Moliūgų ir apelsinų keksas smile.gif
Atsakyti
Labai aktuali tema, šiemet pas mane užderėjo moliūgų. Gaminau pyragėlius su moliūgais, varške ir kaparėliais (receptas iš Beatos knygos), labai patiko tokie pyragaičiai. Kaparėliai priduoda įdomų skonį.
Atsakyti
QUOTE(Suveltos Avys @ 2011 09 20, 22:52)
Labai aktuali tema, šiemet pas mane užderėjo moliūgų. Gaminau pyragėlius su moliūgais, varške ir kaparėliais (receptas iš Beatos knygos), labai patiko tokie pyragaičiai. Kaparėliai priduoda įdomų skonį.

Suveltos Avys 4u.gif

aš,jos knygu nebeturiu,gal galetum receptuką 4u.gif
Iš anksto dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2011 09 20, 22:28)
Suveltos Avys 4u.gif

aš,jos knygu nebeturiu,gal galetum receptuką 4u.gif
Iš anksto dėkui 4u.gif

Aš turiu receptuką nusirašiusi ranka, gal jūs geriau užklauskite šioje temoje

http://www.supermama...?...9782&st=348
Atsakyti
QUOTE(Suveltos Avys @ 2011 09 21, 00:07)
Aš turiu receptuką nusirašiusi ranka, gal jūs geriau užklauskite šioje temoje

http://www.supermama...?...9782&st=348

na tai surašykit dabar klaviatūra:)
Atsakyti