QUOTE(Sisi @ 2010 12 05, 11:32)
Išbandžiau vakar šitą receptą. Recepte neparašyta, kiek kepimo miltelių dėti, tai dėjau iš akies Matyt, per mažai įdėjau, nes pyragas neiškilo. Šiaip lyg ir skanu būtų, bet toks kaip ne visai iškepęs. Gal kas galit patikslinti, kiek tų kepimo miltelių reikia
Pagal si recepta kepiau jau ne karta ir vel kepsiu. As dedu tik slyvas dziovintas jau ismirkytas,labai skanu. Pirma karta,kai kepiau,tai ir jis man gavosi toks slapokas,tai kita karta dejau paprasciausiai maziau moliugo pacio,o daugiau miltuku,kad tesla nebutu labai slapia ir kepiau ilgiau siek tiek sumazinusi temperatura ir gavosi puikiai. Nebijokit eksperimentuoti,kepdama i pabaiga visad su pagaliuku patikrinkite ra jau nelimpa mase prie pagaliuko.
Sekmes
Papildyta:
QUOTE(Letune @ 2010 11 28, 21:36)
O kiek laiko ar iki kokios kondicijos moliūgą kepti ir kokio dydžio gabalėliais pjaustyti?
As gal pasikartosiu,bet parasysiu kaip as darau.
Moliugo is akies,bet siaip pripjaustau beveik visa puoda;
Morka
svogunas
pipirai,druska
grietinele arba pienukas,kaip kam kas patinka
Susipjaustau moliuga kubeliais,galima mazesniais galima didesniais,nera skirtumo,jis greit sukrenta. I puoda su sultiniu (jo turi buti labai mazai) imetu bulvytes kubeliais,tada morka su svoguniuku pakepu ir supilu i puoda, o poto sumetu ir moliuga,bet vandens turi buti kuo maziau,kad vos semtu,nes moliugas isleis savo daug sulciu,kai sukrenta viskas,sublenderiuoju ir viskas. Jei tirstoka,tada ipilu grietineles,bet dazniausiai ir taip gan skysta gaunasi. Jei per skysta,galima dadeti truputi miltu.
Banykit,turetu gautis