Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės, 29 tema

QUOTE(vienas zmogus @ 2015 10 05, 20:58)
Taip,cia per kelias eiles suimta.As kai taip uzbaigiu,pirmoje eileje suimu po 5-8,priklausomai nuo siulu storio,sekancioje vel mazdaug po 3-5(imant po daugiau gaunasi gerokai skyleta,retoka),dar sekancioje vel mazdaug po tiek.Dazniausiai 3 eiliu ir uztenka.

O jei pas mane 128 akys, tai kaip patartumėt suiminėt? Siulas nestoras.
O jus suimat kas 5-8 akis po dvi akis ar is vis tik tiek akiu eilėj?

Aciu merginos, kad padedat😊
Atsakyti
8 mėn panelei iš likučių smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2015 10 06, 09:23)

as suimineciau po dvi akis kas antroje eileje jei mezgat ratu, arba mezgant gerojoje puseje (64 a., 32 a. , 16a ->jau galima suverti ant siulo ir sutraukti.)
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2015 10 06, 10:59)
8 mėn panelei iš likučių  smile.gif

Labai gražu wub.gif tik tur būt praktiškiau būtų jei ir raištelius padarytumėte
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2015 10 06, 14:24)
as suimineciau po dvi akis kas antroje eileje jei mezgat ratu, arba mezgant gerojoje puseje (64 a., 32 a. , 16a ->jau galima suverti ant siulo ir sutraukti.)

Bandysiu taip daryt, labai aciu😊
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2015 10 06, 08:23)

Ne,as suimu ne kas 5-8akis,o po tiek is karto,tada greit uzsibaigia ir gaunasi tos"garbaneles".Tarkim suimu 5 is karto,sekancias 5vel i viena aki ir taip iki galo,sekancioje eileje vel po 3-5 akis i viena iki galo.
Atsakyti
QUOTE(Deimantine Saule @ 2015 10 06, 17:07)
Labai gražu wub.gif  tik tur būt praktiškiau būtų jei ir raištelius padarytumėte

Pritariu,kad labai daili panelė wub.gif ir mezginiai dailūs 4u.gif o va dėl raištelių nesutinku smile.gif mano vaikai tuos raištelius krapšto,kol nusikrapšto (jiems 1metukai dabar,bet jau pavasarį,būdami 7-8mėn.krapštė), o tinkamo dydžio kepures be raištelių nešioja wink.gif taip kad nuo vaiko priklauso. Jei dontstop matys,kad reikia raištukų,juos bet kada galima prikombinuot wink.gif
Atsakyti
Sveikos, mezgėjėlės, mezgu virbalais kepurę ir iškilo klausimas, kaip žinot kada jau suiminėt akis? Kepurė turi būt 21cm. aukščio.
Atsakyti
Ačiū už komplimentus, mamytės 4u.gif
Turim kepurių ir su raišteliais, ir be, dukrytė kol kas neįnoringa, pakenčia abu variantus biggrin.gif
Atsakyti
[quote=vilbur,2015 10 05, 12:35]
Laura online ačiū 4u.gif

o gal kas paaiškins kaip čia siaurinta kepurė?

O kaip manot, ar pavyktų taip gražiai susiaurinti kepurytę, kuri yra nerta vašeliu žemais stulpeliais?
Gal kuri bandėt?
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2015 10 07, 07:49)
Sveikos, mezgėjėlės, mezgu virbalais kepurę ir iškilo klausimas, kaip žinot kada jau suiminėt akis? Kepurė turi būt 21cm. aukščio.

as pradedu siaurinti mazdaug 16-18 cm pamezgus, priklauso nuo siarinimo budo ir siulo storio.
Atsakyti
QUOTE(vienas zmogus @ 2015 10 06, 21:52)
Ne,as suimu ne kas 5-8akis,o po tiek is karto,tada greit uzsibaigia ir gaunasi tos"garbaneles".Tarkim suimu 5 is karto,sekancias 5vel i viena aki ir taip iki galo,sekancioje eileje vel po 3-5 akis i viena iki galo.

Aišku, ne taip supratau.
Bet nesigauna skylės jei po 5-8 akis is karto suimat?

QUOTE(liamuna @ 2015 10 07, 15:15)
as pradedu siaurinti mazdaug 16-18 cm pamezgus, priklauso nuo siarinimo budo ir siulo storio.

Vat kažin yra kokios taisyklės siaurinimo variantams ar jau tik spėjimo būdu.

Man neriant nuo viršaus kepurytes kažkaip viskas aišku, o vat mezgant virbalais nuo apačios jau kyla nemažai klausimų dėl siaurinimo. smile.gif
Atsakyti