Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės, 29 tema

QUOTE(Inetux @ 2015 09 25, 12:47)
Gal galėtumėt parekomenduot siūlus žieminei kepurei? Ir kiek maždaug gali kainuoti nunert kepurę+šaliką vyrui, domia tik užmokestis už darbą? Paprašė manęs nunerti komplektuką, bet nžn kiek paprašyt užmokesčio,kad kitų ir savęs nenuskriaust.
Kepurė maždaug tokia turėtų būt, tik su vąšeliu planuoju dirbt
https://scontent-ams...amp;oe=560634B8

Su vaseliu nesigaus tie briedzio motyvai taip graziai kaip virbalais, na bent man vaizdas nepatinka kai mezgimo rastas bandomas isgauti vaseliu. Del kainu cia jau labai individualu kiekvienai.
Papildyta:
Seniai bebuvau sitoje temoje, bet tai nereiskia kad pamirsau virbalus ar vaseli biggrin.gif Bet kad modeliukai kartojasi, atrodo na ka cia naujo dar galima, o ir apmire jau kuris laikas mezginiu poreikis. Atejo metas siuvejoms pasireiksti biggrin.gif

paskutiniai mano darbeliai ziemai

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2015 09 25, 15:29)
Su vaseliu nesigaus tie briedzio motyvai taip graziai kaip virbalais, na bent man vaizdas nepatinka kai mezgimo rastas bandomas isgauti vaseliu. Del kainu cia jau labai individualu kiekvienai.

Praeitais metai sūnui vąšeliu žieminę kepurę nėriau, nemanau, kad kuo skirias nuo virbalais megzto varianto smile.gif
https://scontent-arn...amp;oe=56980D43

Kainos man tikslios ir nereik, bet bent kažkokios apytikslės sumos,kad maždaug orientuotis galėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2015 09 25, 16:03)
Praeitais metai sūnui vąšeliu žieminę kepurę nėriau, nemanau, kad kuo skirias nuo virbalais megzto varianto smile.gif

Su virbalais lengviau bent jau man tokius rastus ismegsti, su vaseliu kazkaip pasislenka akutes truputi, na ne taip kaip mezgimo akis eine tiesiai virs kitos mezgimo akies, nezinau ar tiksliai parasiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2015 09 25, 16:11)
Su virbalais lengviau bent jau man tokius rastus ismegsti, su vaseliu kazkaip pasislenka akutes truputi, na ne taip kaip mezgimo akis eine tiesiai virs kitos mezgimo akies, nezinau ar tiksliai parasiau  biggrin.gif

kadangi nlb moku su virbalais, tai man vąšeliu lengviau biggrin.gif Dar jei reiktų kokią liemenę numegzt, tai sugebėčiau, bet kepurė man labai sudėtinga unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2015 09 25, 16:29)
Seniai bebuvau sitoje temoje, bet tai nereiskia kad pamirsau virbalus ar vaseli  biggrin.gif Bet kad modeliukai kartojasi, atrodo na ka cia naujo dar galima, o ir apmire jau kuris laikas mezginiu poreikis. Atejo metas siuvejoms pasireiksti  biggrin.gif

Aš irgi pastebėjau kad šiuo.metu siuvėjos ant bangos biggrin.gif
O ir tema retai belankoma unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2015 09 28, 10:54)
Aš irgi pastebėjau kad šiuo.metu siuvėjos ant bangos  biggrin.gif
O ir tema retai belankoma  unsure.gif

drinks_cheers.gif Lauksim gristancios bangos mezginukams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2015 09 28, 16:54)
drinks_cheers.gif Lauksim gristancios bangos mezginukams  biggrin.gif

perziurejau parasiuka Jusu, nerealus mezginiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2015 09 28, 16:50)
perziurejau parasiuka Jusu, nerealus mezginiai bigsmile.gif

aciu wub.gif Prisikaupe per kelis metus tu darbeliu biggrin.gif
Atsakyti
Laura online, gal išduosit kokiu raštu ši kepurė nerta? Ačiū 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2015 09 30, 13:20)
Laura online, gal išduosit kokiu raštu ši kepurė nerta? Ačiū  4u.gif

Retai paimu vašelį į rankas, bet atrodo, kad žemu stulpeliu nerta. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2015 09 25, 17:03)

Kainos man tikslios ir nereik, bet bent kažkokios apytikslės sumos,kad maždaug orientuotis galėčiau.

del kainu jeigu dar reikia, kazkada buvau uzmacius, kad nuo sumegzto metro (0.10 Lt ct) ima, tai man si ideja labai patiko tai dabar nuo sumegzto metro 0.03ct imkit manau tikrai saves nenusiskriausit.
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2015 09 30, 13:20)
Laura online, gal išduosit kokiu raštu ši kepurė nerta? Ačiū  4u.gif

Zemu stulpeliu, tik duriant i vidu, o ne uz visos akies 4u.gif
Atsakyti