Jau vasara atėjo, o mes žiemines demonstruojamės
Iš tiesų, tiesiog teko garbė užkilti aukštyn į kalnus, tad teko išsitraukti žiemines kepures Ta pačia proga, sakau, pasirodysim, ką žiemą nešiojom
QUOTE(zakas @ 2015 05 26, 10:37)
Aš ir pasirodau:
Ačiū
Labai dailus raštelis kepurytės. Gal galėtumėte pasidalinti schemute? Maniškė nori vasarai ir nertos, tai dabar intensyviai knisuos po schemas
QUOTE(...little mary... @ 2015 05 26, 10:54)
Ačiū
Labai dailus raštelis kepurytės. Gal galėtumėte pasidalinti schemute? Maniškė nori vasarai ir nertos, tai dabar intensyviai knisuos po schemas
Aš nėriau pagal šitą:
http://www.liveinter.../post324580282/
Ačiū labai
Apmirus si tema kazkaip kai anksciau teko dazniau lankytis tai daugiau nauju keouriu budavo Biski bandysiu pagyvinti tema:) Norsir letai, bet kazka narplioju
Hm... Man nerodo mano foto, nezinau ar jus matos, bet pabandysiu dar karta ikelti
AisLu, labai spalvingos kepurytės vasara pakvipo...
Tylu čia pas mus Keliu temutę ir rodau dar nerodytus mezginukus
Drops Safran medvilnės kepurytė dukrytei
Užsakymas Dorps Safran medvilnės kepurytė ką tik gimusiam bernužėliui
100 proc. medvilnės kepurytė (Schachenmayr (Vokietija) Egypto cotton), spalva Nr. 749)
Yarn art Lily medvilnės kepurytė
Medvilninė kepurytė 48-50 cm. apimčiai. 100 proc. medvilnė (Schachenmayr (Vokietija) Egypto cotton), spalva Nr. 749)
Drops Safran medvilnės kepurytė dukrytei
Užsakymas Dorps Safran medvilnės kepurytė ką tik gimusiam bernužėliui
100 proc. medvilnės kepurytė (Schachenmayr (Vokietija) Egypto cotton), spalva Nr. 749)
Yarn art Lily medvilnės kepurytė
Medvilninė kepurytė 48-50 cm. apimčiai. 100 proc. medvilnė (Schachenmayr (Vokietija) Egypto cotton), spalva Nr. 749)
Prieš porą metų nertos kepurytės buvo ,,ant bangos" vasaros sezonu, per mėnesį bent po dvi temas tikrai uždarydavome. Aš išmokau nerti, būtent šioje temoje pasiskaičiusi komentarus. Turbūt nebuvo dienos, kad kas nors neįkeltų savo nunertos kepurytės. Džiaugėmės, komentavome tiek jau įgudusių, tiek tik ką pradedančių nėrėjų kepurytėmis. O dabar... suabejoju, ar čia nertos kepurytės nepopuliarios, ar šių dienų mamos nenagingos
tikiuosi, kad greitu laiku temutė vėl atgis.
O aš ta proga įkelsiu kelias savo vasarines kepurytes
tikiuosi, kad greitu laiku temutė vėl atgis.
O aš ta proga įkelsiu kelias savo vasarines kepurytes