Dukrytei - nuo 0 iki 3 mėn
Komplektukas pavasariui/ rudeniui. Kepurytė ir mova iš Drops Merino Cotton. Sudėtis 52 proc. vilna, 48 proc. medvilnė Spalva koralinė Nr. 13
Komplektukas pavasariui/ rudeniui. Kepurytė, lengvas šalikėlis ir riešinukės iš Drops Merino Cotton. Sudėtis 52 proc. vilna, 48 proc. medvilnė Spalva tamsi rožinė Nr. 14
Komplektukas pavasariui/ rudeniui. Kepurytė, lengvas šalikėlis ir riešinukės iš Drops Merino Cotton. Sudėtis 52 proc. vilna, 48 proc. medvilnė Spalva tamsi rožinė Nr. 14
QUOTE(dontstop @ 2015 04 18, 16:20)
Dukrytei - nuo 0 iki 3 mėn
Mergyte pasiruosus bet kokiam orui
Tikiuosi patarimo: neriu berniukui vasarai kepuryte su rastu (radau schemute, kur su rombais), tai kaip suprantu rastas buna visai kepurei iki galo, bet.... Man gaunasi gerokai per didele (reikia metinukui). Kaip issikoreguot rasta, kad prasidetu siaurejimas kur man reikia ir toliau nebesikeistu akiu skaicius? Aciu
QUOTE(Nela @ 2015 05 06, 22:44)
Sveikutės,
labiausiai iš mezginių mėgstu megzti kepurytės, kažkodėl joms jaučiu silpnybę Keli mano darbeliai:
labiausiai iš mezginių mėgstu megzti kepurytės, kažkodėl joms jaučiu silpnybę Keli mano darbeliai:
Nematytas modeliukas, dailu.
Turbūt ant galvytės taip pat gražiai žiūrisi kaip ir nuotraukoje
QUOTE(Deimantine Saule @ 2015 05 07, 17:49)
Nematytas modeliukas, dailu.
Ačiū, modeliavau pati Ant galvytės atrodo kaip mažos skrybelaitės
QUOTE(Peperoni @ 2007 05 22, 13:19)
Sveikos, gal galit padėt? noriu nerti kepurytę palei šitą schemą, bet rašo, kad čia antroji dalis, o pirmos niekur nerandu, gal kas nėrėt? Nuo ko pradėti reikia?
QUOTE(Ragany @ 2015 05 13, 19:44)
Sveikos, gal galit padėt? noriu nerti kepurytę palei šitą schemą, bet rašo, kad čia antroji dalis, o pirmos niekur nerandu, gal kas nėrėt? Nuo ko pradėti reikia?