Įkraunama...
Įkraunama...

Kepurės, skarelės, skrybelaitės, 29 tema

QUOTE(vilbur @ 2015 10 07, 21:15)
Aišku, ne taip supratau.
Bet nesigauna skylės jei po 5-8 akis is karto suimat?

Reikia kieciau megzt ir nesigauna,sekanti eile irgi sutraukia.
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2015 10 07, 22:15)

Vat kažin yra kokios taisyklės siaurinimo variantams ar jau tik spėjimo būdu.
Man neriant nuo viršaus kepurytes kažkaip viskas aišku, o vat mezgant virbalais nuo apačios jau kyla nemažai klausimų dėl siaurinimo. smile.gif

Cia gal sakyciau jau is patirties mano atveju.
O siaip mazdaug primetu kiek cm uzims siaurinimas: pvz. zinau kad siaurinsiu naudojant 10 takeliu, tada paskaiciuoju kiek eilu reikes numegzti iki pilno susiaurejimo ir jau ant numegzto ploto pamatuoju kiek man reikes cm-eiliu..(dar primetu apie 1 cm , del visa ko). Nezinau ar aiskiai as cia, bet man paskutiniu metu tai taupo laika, ir nervus ardymui. ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Atnešu žieminį komplektuką

user posted image

user posted image

Kazkuri mama rase AZ del sios kepures rasto, bet netycia istryniau zinute bandydama per telefona atsakyt doh.gif tai gal cia skaitot ta kuri klauset manes smile.gif
Tai schemos neturiu, net ir paaiskint dorai negaliu, nes vargau su ta kepure ir bandymu graziai gaut rezultata, ardziau nezinau kiek kartu doh.gif Esme tokia, kad lyg 4 eiles geromis akimis rastas, o viena blogomis,o tas skersumas gaunasi kai pradedam megsti nu keliu akiu ir viename kraste kas antra eile dadedam po aki,ir kai uztenka is plocio apgaubti galva, tada baigiam megsti ir bandom susiuti graziai ir gaut forma, cia sunkaiusia buvo nes nesigavo grazi forma, tai as paskui dar uzdejau keleta akiu ant susiutos kepures ir taip graziai apvalai uzbaigiau kepure virsugalvyje. Mankietukas kepures jau veseliu nertas ir paskui prisiutas prie kepures numegstos.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laura_online: 08 spalio 2015 - 21:15
QUOTE(vienas zmogus @ 2015 10 08, 15:19)
Reikia kieciau megzt ir nesigauna,sekanti eile irgi sutraukia.

Aišku smile.gif

QUOTE(liamuna @ 2015 10 08, 15:26)
Cia gal sakyciau jau is patirties mano atveju.
O siaip mazdaug primetu kiek cm uzims siaurinimas: pvz. zinau kad siaurinsiu naudojant 10 takeliu, tada paskaiciuoju kiek eilu reikes numegzti iki pilno susiaurejimo ir jau ant numegzto ploto pamatuoju kiek man reikes cm-eiliu..(dar primetu apie 1 cm , del visa ko). Nezinau ar aiskiai as cia, bet man paskutiniu metu tai taupo laika, ir nervus ardymui.  ax.gif  biggrin.gif

Teoriškai lyg ir supratau, bet reiks įgyvendint praktiškai ax.gif

Laura online gražus komplektukas thumbup.gif
Atsakyti
Laura_online kaip visada , nuostabus komplektukas

Dar tokį klausimą turiu, na bandau nunert savo mergytei 1,5 metukų kepurę tą su prailgintu galu. Skaičiau kad jūs siaurinant nunėrus apie 20 cm nuo pradžios. O sakykit 1,5 metukų mergytei tai nebūtų per daug? Kada maždaug man pradėt siaurint?
Ir sakykit akių iš viso 108. Tad žadu kas 16 akis sunert po 2 . Ar taip supratau tą siaurinimą?
Ačiū už atsakymąsmile.gif
Atsakyti
[quote=Abelo,2015 04 09, 23:45]
Va tokia pavasarinė smile.gif
user posted image
kraštelis nertas, kiauraraštis megztas.

Aš niekaip nesuprantu kokiu raštu nertas tas kraštelis Matau ne vienoj foto, bet nepavyksta iššifruoti.

Papildyta:
[quote=Laura_online,2015 09 30, 16:53]
Zemu stulpeliu, tik duriant i vidu, o ne uz visos akies 4u.gif

čia tas platus kraštas duriant į vidų, ar viršūnėlė?
Atsakyti
Gal kas matet ir galit uzrodyt stora siula dideliam salikui? Ieskau medvilninio. Vilnos Maxi stora randu, medvilninio nemaciau, gal yra kur?
Atsakyti
Šalmiukas greičiausiai pavasariui, dukrai kol kas didokas blush2.gif

user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Komplektukas mažajai BMW gerbėjai smile.gif
http://images61.fotk...ktukas01-vi.jpg
4u.gif

i 
Temose įdėtos nuotraukos turi būti ne didesnės nei 640x480 taškų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tomienė: 15 spalio 2015 - 18:11
Laba diena
Na kažkaip nunėriau kepurytė mergytei. Parodyčiau tik neišsivaizduoju kaip čia nuotraukas įdėt:)smile.gif
Žodžiu, o gal galit kas nors pasakyt, baktusą nert galima tokiu raštu, kaip kepurių tamprūjį stulpelį?? Na žemu stulpeliu veriant į tolesnę sienelęsmile.gif Gal kas nors gali pasakyt? smile.gifsmile.gif
Atsakyti
Galima. Tik, manau, kad reiketu nerti laisviau, nei kepures krasta. Kad baktusas kietas nebutu
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2015 10 13, 10:37)
Šalmiukas greičiausiai pavasariui, dukrai kol kas didokas  blush2.gif

I krasteli iverkite skaidru elastini siula ar puskojiniu gumele ir galesite jau dabar deveti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretinskis @ 2015 10 14, 19:54)
Komplektukas mažajai BMW gerbėjai smile.gif
http://images61.fotk...ktukas01-vi.jpg
4u.gif

Temose įdėtos nuotraukos turi būti ne didesnės nei 640x480 taškų.

Įdomu kaip, nustatytas dydis buvo 500*500 g.gif Dabar bandau 450*450, na nebet mano PC kažką grybauja g.gif Vistiek didelę foto kelia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo loretinskis: 16 spalio 2015 - 18:28