Laba,
Gaube - labai džiaugiuosi, kad viskas palyginti gerai. Braške - tavo naujienos išvis nerealios, niekaip nesiliauju stebėtis, kaip gali skirtis gydytojai...
o tas ŽPV - kiek kainuoja, kur jis daromas? Greitai įmečiau į google, bet neradau.
Shalimar, aš visada nujaučiau, kad vaikai sufiksuoja tą mirties faktą, todėl labai labai atsargiai su Daniele apie tai kalbu... kad senučiai miršta, jai jau kažkaip suprantama, sunku paaiškinti, kodlė miršta vaikai ir jauni žmonės... nu ką, sukamės su tuo banaliuoju - taip norėjo Dievulis.... bet kaip aš šitos frazės nemėgstu, fu.... jai dabar irgi užėjęs klausimas - o žmonės visada gyvens? Bet čia toks filosofinis, apie tęstinumą

Pakalbėjom kadaise, kad vieni miršta, kiti gimsta ir taip be paliovos, tai ji vis apie tai mąsto
Mano auksinių r tyrimų paklodė iš penkių lapų neparodė nieko blogo apart anemijos, magnio nedidelio trūkumo ir pan moteriškų trūkumų, tai net susinervinau

Aišku, juokauju, labai džiaugiuosi, kad bent kraujas vėžinių ląstelių pakitimų neparodė...
Pasiėmiau savaitę nuo vaiko (darbe nelabai ištiesų pavargstu ), tai ji daržan o aš miegan, gaila, kad planų kaip visad visokių, ištisą dieną parpt neišeina
Visiems pasakoju, kaip praėjusį šeštadienį skyriau vaikui nu nuoširdžiai kokius 90 proc dienos ir savo dėmesio.... ir ką... ateina vakaras, mano kūdikis žiūri į mane angelo akimi ir sako : mamyte, o tu gali su manimi pažaisti?

:D:

:
Nesuprantu, kodėl taip yra, bet taip pavargstu aš ją linksminti, galvoti ką jai veikti, o kai sėda prie filmukų - mane sąžinė ėda...

Žinoma, būtų tarp vaikų kelių metų skirtumas, tikrai sutinku, kad dabar jie laisvai žaidžia kartu ir vieni, tačiau jeigu po gimdymo praėjus metams man kas būtų pasakęs primygtinai, kad reikia antro (šiaip tai sakė visi kas netingėjo

) būčiau turbūt pro langą iššokus, o dabar traukinys nuvažiavęs, amžiaus skirtumas per didelis ir nieks manęs kitaip neįtikins, turiu karčios patirties.
Buvom su Daniele pas dantukų daktarę, tai per pusmetį tik mažulytė skylytė, o laikinos ramiausiai laikosi savo vietose. Taip ir pratrauksim matyt iki iškritimo.
Tai taip ir gyvenam, varau pas kosmetologę. Kaip visada - neturiu ką apsirengt, pasikeitus orui