Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžiukai 2010

QUOTE(GAUBE @ 2015 04 15, 12:46)
Labutis 4u.gif
Aciu uz palaikyma 4u.gif
braske09-kaip sekesi?

dar nebuvau vizitas 17.30 ... kojos dreba... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 04 15, 13:55)
dar nebuvau vizitas 17.30  ... kojos dreba... verysad.gif

Nesidrebink 4u.gif ,bus viskas gerai,pamatysi mirksiukas.gif
Parasyk po visko
Atsakyti
Gaube daug tau stiprybes 4u.gif

Braske kaip tu?

Oi gine man skaudi tema nes pastaruosius 4men dazniau nei kas menesi ejau su savo bedom.dabar 3men vaistai.duok dieve kad ta zaraza nebesikartotu.

Siuksles seniau kaupe,bet paaiskinau kad tai siuksles ir ju kaupt nereik. Dideles bedos nebuvo.

Aciu peliukei uz perpirkta dvirati,aciu slitkai uz dvirati. Tik oras tai visai nepalankus pasivazinejimams sad.gif
Atsakyti
QUOTE(GiLuVa @ 2015 04 16, 08:39)

Aciu peliukei uz perpirkta dvirati,aciu slitkai uz dvirati. Tik oras tai visai nepalankus pasivazinejimams sad.gif

4u.gif i sveikatele, labai dziaugiuosi, kad Lukui patiko 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
vakar išėjau iš gydytojos pasišokinėdama biggrin.gif didžiausia pagarba Gydytojai, už tokį rūpestingumą ir nuoširdumą bei supratngumą wub.gif
Esmė: išrašyti mano antiijotikai, kur išrašė poliklinikoj tinka tik bronchitam, sinusitam ir t.t. ano galo net neveikia , tai gerai kad aš jų negėriau biggrin.gif naudoti žvakutes, nes tyrimas rodo uždegimą, TIK UŽDEGIMĄ (tai gali būti pienlinė pvz ). apie jokias operacijas nėra net kalbos doh.gif čia tas pats būtų, kad nusipjaut krutine, nes yra rizika susirgti krutines veziu ir pn Tai sako jus ir i gatve tada neikit, nes gali partrenkt masina biggrin.gif nera reikalo operuoti sveikos moters biggrin.gif dabar naudosiu zvakutes, po ju vel ateit tyrimui skystojoj terpej, ir jei tyrimas bus geras, tai reiks pamirst kuriam laikui sita problema thumbup.gif
Echo padare, viskas tvarkoje-gimda, kaklelis, kiausides-sako neturiu net prie ko uzsikabint smile.gif Zodziu tik gimdyk vaikus ir dziaukis lotuliukas.gif

Gaube, o kokia tavo buvo atsakymo isvada?
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 04 16, 09:04)
Labas rytas 4u.gif
vakar išėjau iš gydytojos pasišokinėdama biggrin.gif  didžiausia pagarba Gydytojai, už tokį rūpestingumą ir nuoširdumą bei supratngumą wub.gif
Esmė: išrašyti mano antiijotikai, kur išrašė poliklinikoj tinka tik bronchitam, sinusitam ir t.t. ano galo net neveikia , tai gerai kad aš jų negėriau biggrin.gif naudoti žvakutes, nes tyrimas rodo uždegimą, TIK UŽDEGIMĄ (tai gali būti pienlinė pvz ). apie jokias operacijas nėra net kalbos doh.gif čia tas pats būtų, kad nusipjaut krutine, nes yra rizika susirgti krutines veziu ir pn Tai sako jus ir i gatve tada neikit, nes gali partrenkt masina biggrin.gif nera reikalo operuoti sveikos moters  biggrin.gif dabar naudosiu zvakutes, po ju vel ateit tyrimui skystojoj terpej, ir jei tyrimas bus geras, tai reiks pamirst kuriam laikui sita problema thumbup.gif
Echo padare, viskas tvarkoje-gimda, kaklelis, kiausides-sako neturiu net prie ko uzsikabint smile.gif Zodziu tik gimdyk vaikus ir dziaukis lotuliukas.gif

Gaube, o kokia tavo buvo atsakymo isvada?

niu ***** kaip smagu tokias žinias skaityti 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2015 04 14, 13:17)
Jau po...
Priesvezine stadija,reikalinga op ir neuzdelst.
Dar pirmad.eisiu pas Prof.KMUK,jos arkliukas vezia
i...Jei ir ji ta pati sakys,operuosiuos. Man klinikos arciau..
Beje,profesore kaip taresi sesuo del vizito sake,kad dabar vos ne kas 2-trai moteriai aptinka,bet tai pagydoma,jei net ir 1 stadija.
Zodziu...mielos mamos,netingekite nueiti pas gine mirksiukas.gif ir negailekite euriuku ZPV tyrimui mirksiukas.gif (kaklas gali buti svarus,o virusas gali tupeti)

zpv mokamas? sorry uz kalusima, bet tau jei op tai gimda lauk?

QUOTE(GiLuVa @ 2015 04 16, 08:39)
Gaube daug tau stiprybes 4u.gif 

Braske kaip tu?
Oi gine man skaudi tema nes pastaruosius 4men dazniau nei kas menesi ejau su savo bedom.dabar 3men vaistai.duok dieve kad ta zaraza nebesikartotu. 

Siuksles seniau kaupe,bet paaiskinau kad tai siuksles ir ju kaupt nereik. Dideles bedos nebuvo.

Dariui labai tiko dviratis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2015 04 16, 08:09)
niu ***** kaip smagu tokias žinias skaityti 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū 4u.gif nes mūsų poliklinikoj tai aš: vėžininkė, nebeturėsinti vaikų, su didžiausiu gimdos uždegimu.Plius reikalinga ale kaklelio oreracija. ir skubiai.
Gydytoja sako, o tai ji veži tikejosi antibijotikais isgydyti? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labutis
Baraske09-jeeeeeee!!!!!!!
Mano ats.HSIL,3 laipsnio displazija.
Peliukeeee-ne,kol kas gimda lieka,kaklelio konizacija kol kas tik darys.. Gimdyt nesiruosiu,tad jei ir gimda reikes kada imti,dzin,svarbu pasveikciau biggrin.gif ...nesigedink,klausk visko blush2.gif ZPV mokamas,man nedare,nes kiti tyr.parode problema
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2015 04 16, 09:01)
Mano ats.HSIL,3 laipsnio displazija.

a, supratau, na bet čia irgi nėra labai siaubinga diagnooze. po konizacijos turi būti viskas ok 4u.gif gydytoja sakė, kad net ir su baisiausiom diagnozem moterys pasveiksta, po konizacijos irgi galima gimdyt 4u.gif
Atsakyti
Laba,

Gaube, sveikatos! 4u.gif 4u.gif

Braske, smagu, kad viskas gerai 4u.gif

Del siuksliu, tai mes su maze problem neturejom. Atvirksciai, ji labia nemegsta netvarkos, praso, kad tvarkytume buta, kai jau buna bardakas:)

Gimtadieni jau atsventem, atejo I svecius 12 mergaiciu is Sophie darzelio. Nes musu darzely tokia jau tvarka: arba kvieti visas mergaites, arba ne vienos, kad niekam nebutu nesmagu. Tai as biskiuka bijojau, kaip cia viskas bus, nes tevai atveda vaikus ir palieka 2 valandoms. Bijojau, kad gal prades pyktis, verkti ir pan. Bet problemu nekilo. Labai padejo tai, kad organizavom jom lobio ieskojima kieme, tai tas uzpilde gera laiko dali plius tas zaidimas buvo kooperacinis, tad apsiejom be konfliktu.

Si savaitgali pirksim Sophie nauja dvirati. Mastau, kad jau reikia 18 coliu, ania? Ar jus dar mazesnius perkat?

Atsakyti
QUOTE(jukania @ 2015 04 16, 09:43)

Braske, smagu, kad viskas gerai 4u.gif

aciu 4u.gif
mes nupirkom 18 coliu, tai vaikinui super, o 20 coliu puseseres tai per didelis smile.gif
Atsakyti