Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžiukai 2010

QUOTE(slitka @ 2015 04 12, 21:07)
tai zinok nieko ir nepadarysi sad.gif dejo mums ir kazkokias pilkas pliombas ir baltas, bet tas pats s..., bet netaisyti dantu irgi ne išeitis sad.gif

tai taisysim taisysim tik galvojau gal kitaip turi taisyt nei musiske taiso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peliukeee @ 2015 04 12, 18:03)
o yra kam kruminius dnatis taise? su narkoze be narkozes? ir kur? ***** su tado taisimu dnatu erzina jau ieksau kas grieztai uzsiimtu kad ir man palaikant sutvarkytu o ne tik vaistus ri laikina bliamba uzdetu

taisyti 4 dantys. be narkozes. taisom tik NEODENTOJE. nu kazinau Lukui sutvare spali, nu nieks jam neiskrito biggrin.gif tfu tfu tfu blush2.gif ir dar fluoravima darem. vaikas sedi kuo puikiausiai kedej, ziuri multikus biggrin.gif

po 2 sav vaikas isejo i darzeli, belekaip jo pasigedo. kaip gera kai vaikas uzsitarnaves ten gera varda ir pripazinima blush2.gif jau but aukletoja ieskojus jo siandien jei butu neatejas, is kart gavo vaidinimui ruostis biggrin.gif tipo vilkas bus g.gif tai ka vel apranga ieskot blink.gif doh.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Noriu paklausti,koks jusu vaikiuku poziuris i siuksles?
Ignas viska kaupia,neleidzia nieko ismesti doh.gif ,istisai tikrina siuksliu kibira doh.gif
Jei ka atranda,baisi isterija doh.gif Pakuotes,jogurto indeliai,siaudeliai,popieriai,suluze zaislai-viskas gula i jo stalciu doh.gif
Dar....ziauriai skupus pasidare verysad.gif ,negalim imti jo desros (valgo tik vytinta),jo dribsniu,jo sulciu it t.t.
Nu kuo tolyn,tuo baisyn doh.gif
Siandien vos pridaviau i darza,nes dar is gyd.nepasieme pazymos. Kodel ju elektroniniu negali padaryt g.gif Musu liga buvo tik uzkimimas,k-jos vyko telefonu...ai..pikta...darzas ziuri tik popierius,o vaikai O vietoje verysad.gif
Varau i onkus,dgnz.jau zinau,bet dar eisiu pas kita spec.KMUK....pasaka be galo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAUBE: 14 balandžio 2015 - 08:21
QUOTE(GAUBE @ 2015 04 14, 08:20)
Labutis 4u.gif
Noriu paklausti,koks jusu vaikiuku poziuris i siuksles?
Ignas viska kaupia,neleidzia nieko ismesti doh.gif ,istisai tikrina siuksliu kibira doh.gif
Jei ka atranda,baisi isterija doh.gif  Pakuotes,jogurto indeliai,siaudeliai,popieriai,suluze zaislai-viskas gula i jo stalciu doh.gif 
Dar....ziauriai skupus pasidare verysad.gif ,negalim imti jo desros (valgo tik vytinta),jo dribsniu,jo sulciu it t.t.
Nu kuo tolyn,tuo baisyn doh.gif
  Siandien vos pridaviau i darza,nes dar is gyd.nepasieme pazymos. Kodel ju elektroniniu negali padaryt g.gif  Musu liga buvo tik uzkimimas,k-jos vyko telefonu...ai..pikta...darzas ziuri tik popierius,o vaikai O vietoje verysad.gif
  Varau i onkus,dgnz.jau zinau,bet dar eisiu pas kita spec.KMUK....pasaka be galo doh.gif

Labukas, kol kas normaliai - šiukšlės keliauja į šiukšlių dėžę g.gif

sėkmės Tau 4u.gif papasakok kaip seksis,ką sakys... man vizitas rytoj unsure.gif
Atsakyti
Šiukšlėms Danielės kambaryje yra jos šiukšlių dėžė, su spalvotu maišeliu smile.gif Šiek tiek kaupia, negali atsisveikint su išdžiovintais flamasteriais, visokiom pakuotėm, bet aš nemačiom prarūšiuoju, retkarčiais atsiklausiu, kartu nusprendžiam, mest ar ne, jeigu nu mirtinai brangus daiktas, tiek to, lieka...

Pas mus daržas priima, su pažadu, kad vakare ar kitą rytą atnešim pažymą. Nors aš visada nunešu sugrįžimo ryte.

O kaip diagnozė, kvėpuot leidžia? Sėkmės...

Aš vakar nusileidau keturis indelius kraujo, pasidarau praktiškai 80 proc visų galimų pagal kraują tyrimų už 600 litų... jeigu ne sveikatos draudimo kortelytė, tai jaučiu kaži kada būčiau prisiruošus, tokie pinigai...ir dar oi kiek galima tirtis biggrin.gif Gaila, kad ats bus tik po trrijų savaičių. Labiausiai neramu tai dėl tų vėžio žymenų, lyg ir nieko nenujaučiu bloga, nu bet maža ką...
Atsakyti
QUOTE(JN @ 2015 04 14, 09:00)
Aš vakar nusileidau keturis indelius kraujo, pasidarau praktiškai 80 proc visų galimų pagal kraują tyrimų už 600 litų... jeigu ne sveikatos draudimo kortelytė, tai jaučiu kaži kada būčiau prisiruošus, tokie pinigai...ir dar oi kiek galima tirtis biggrin.gif Gaila, kad ats bus tik po trrijų savaičių. Labiausiai neramu tai dėl tų vėžio žymenų, lyg ir nieko nenujaučiu bloga, nu bet maža ką...

vylioja ir mane tokie tyrimai g.gif
Atsakyti
Jau po...
Priesvezine stadija,reikalinga op ir neuzdelst.
Dar pirmad.eisiu pas Prof.KMUK,jos arkliukas vezia
i...Jei ir ji ta pati sakys,operuosiuos. Man klinikos arciau..
Beje,profesore kaip taresi sesuo del vizito sake,kad dabar vos ne kas 2-trai moteriai aptinka,bet tai pagydoma,jei net ir 1 stadija.
Zodziu...mielos mamos,netingekite nueiti pas gine mirksiukas.gif ir negailekite euriuku ZPV tyrimui mirksiukas.gif (kaklas gali buti svarus,o virusas gali tupeti)
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2015 04 14, 12:17)
Jau po...
Priesvezine stadija,reikalinga op ir neuzdelst.
Dar pirmad.eisiu pas Prof.KMUK,jos arkliukas vezia
i...Jei ir ji ta pati sakys,operuosiuos. Man klinikos arciau..
Beje,profesore kaip taresi sesuo del vizito sake,kad dabar vos ne kas 2-trai moteriai aptinka,bet tai pagydoma,jei net ir 1 stadija.
Zodziu...mielos mamos,netingekite nueiti pas gine mirksiukas.gif ir negailekite euriuku ZPV tyrimui mirksiukas.gif (kaklas gali buti svarus,o virusas gali tupeti)

aš tikiu KAD VISKAS BUS GERAI wub.gif TIKRAI 4u.gif
pas mane pernai buvo neigiamas ZPV, kaži reiks kartot ar nea... g.gif

labai keista, bet savo bendradarbių, kurioms apie 40-45 metų, NEPRIVERČIU nueiti pasitikrint, plius gi nemokamai, nes jos pirmą kart...vis kažko laukia.... ir pikta ir graudu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 04 14, 14:33)
aš tikiu K3AD VISKAS BUS GERAI wub.gif TIKRAI 4u.gif
pas mane pernai buvo neigiamas ZPV, kaži reiks kartot ar nea... g.gif

labai keista, bet savo bendradarbių, kurioms apie 40-45 metų, NEPRIVERČIU nueiti pasitikrint, plius gi nemokamai, nes jos pirmą kart...vis kažko laukia.... ir pikta ir graudu unsure.gif

Aciukas 4u.gif
Manau,kad Tavo geresne situacija,tad linkiu kuo maziau nervu mirksiukas.gif ir organizuokis leliuka mirksiukas.gif
Del moteru abejingumo-pas mus iprasta eiti pas gydytoja jau kaip simptomai isteiksti. Gaila....nes ir ziniasklaida daznai skatina tai daryti.
Kalbekim drasiai ir garsiai,kad isgirstu smile.gif
Mano situacijoje liudina tai,kad zmones,kurie buvo vadinami draugais,spruko i krumus.....net sms nesugeba parasyti verysad.gif ...o kazkada as jais rupinaus.
Isitikinau,kad svarbiausia esu savo seimai ir aciu D...
Atsakyti
Sveikutes, simtas metu:)

Pirmiausia noriu pasveikinti su praejusiomis sventemis, praejusiais ir ateinanciais gimtadieniais 4u.gif

Stiprybes, Gaube 4u.gif
Skaitau JUS ir tikrai pripazistu, kad per mazai rupinuosi savimi... taisysiuos...
Atsakyti
Gaube laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Aciu uz palaikyma 4u.gif
braske09-kaip sekesi?
Atsakyti