Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžiukai 2010

QUOTE(papiroose @ 2015 04 08, 13:52)
laikykites  4u.gif

man tai kartais neramu kad maniske dar neprasirgus  g.gif

mamos ar jau uzsipildet pajamu deklaracija, nezinau ka rasyt i ta 17 eilute mpnpd...  doh.gif skaitaus kaip ir viena auginanti vaika, bet koks ten skaicius turi būti nerandu...  doh.gif

as irgi jau uzpildzius , bet dar negavus, o berods i ta lanegeli, kaip vienai auginanciai ar ne 2400 lt reikia irasyti?jei abu su sutuoktiniu uz viena vaika tai po 1200
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2015 04 08, 16:22)
as irgi jau uzpildzius , bet dar negavus, o berods i ta lanegeli, kaip vienai auginanciai ar ne 2400 lt reikia irasyti?jei abu su sutuoktiniu uz viena vaika tai po 1200

tai va, kad berods doh.gif na,gal dar pavyks vmi prisiskambint, db apgultis biggrin.gif kol kas tai man nemazai reikia grazint ale doh.gif
Atsakyti
Labutis, kažkada lyg ir šnekėjom - ar jūsiškiam nekrenta dantukai? Kornis parodė vakar kad du dantukai kliba, kaži ar nepames daržely biggrin.gif Giluva lyg ir minejo, kad Lukui iskrito, ar maišau? g.gif

del deklaraciju-nieko nesuprantu su skaiciais, patvirtinu ir nusiunciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 04 09, 13:38)
Labutis, kažkada lyg ir šnekėjom - ar jūsiškiam nekrenta dantukai? Kornis parodė vakar kad du dantukai kliba, kaži ar nepames daržely biggrin.gif Giluva lyg ir minejo, kad Lukui iskrito, ar maišau? g.gif

del deklaraciju-nieko nesuprantu su skaiciais, patvirtinu ir nusiunciu  biggrin.gif

Rokui iskrito smile.gif jau dvieju neturim, vienas "ataugo", kitas dar ne, kazkam kazkada kilo klausimas ar ne per anksti, atsakau nezinau anksti ne anksti, bet su burna Rokas vasara trenkesi i futbolo vartus, ir pradejo siek tiek klibet tie du dantukai, ir daktare patare nejudinti, gal apaugs, bet visgi rudeni Rokas issiklibino pirma danti, o antra isklibino per savo 5 aji gimtadieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 04 09, 13:38)

del deklaraciju-nieko nesuprantu su skaiciais, patvirtinu ir nusiunciu  biggrin.gif

pas mus lyg ir kliba, bet dar nekrenta smile.gif

išsiaiškinau dėl tos deklaracijos, akurat man ten turi būti 2400lt, bet vis tiek man dar reikia grazint, bet keturis kartus maziau jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 04 09, 12:38)

Lukui du dantukai kliba.bet dar kol pames jauciu vasara ar net ruduo ateis biggrin.gif

O as jau gavau euriukus. Smagu kai netiketai saskaita pasipildo bigsmile.gif

SU GIMTADIENIAIS VAIKUCIUS 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
aga, ir man pinigelius jau pervede rolleyes.gif
Atsakyti
o yra kam kruminius dnatis taise? su narkoze be narkozes? ir kur? ***** su tado taisimu dnatu erzina jau ieksau kas grieztai uzsiimtu kad ir man palaikant sutvarkytu o ne tik vaistus ri laikina bliamba uzdetu
Atsakyti
QUOTE(peliukeee @ 2015 04 12, 19:03)
o yra kam kruminius dnatis taise? su narkoze be narkozes? ir kur? ***** su tado taisimu dnatu erzina jau ieksau kas grieztai uzsiimtu kad ir man palaikant sutvarkytu o ne tik vaistus ri laikina bliamba uzdetu

turim 5 sutaisytus dantis, taisom be narkoziu ir aisku be jokiu grezimu, pakrapsto su metalinu cveku,isvalo dantuka ir uzpliombuoja, iskrenta po 2-3-6 men ir vel einam deti pliomba is naujo, pas dantistus eina su mielu noru, pats sedi issziojes,nereikia jau ir ant keliu laikyt
Atsakyti
QUOTE(peliukeee @ 2015 04 12, 19:03)

Mum taisė smile.gif \kiek žinau, vaikams tikrų pliombų nededa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JN: 12 balandžio 2015 - 19:16
QUOTE(slitka @ 2015 04 12, 19:37)
turim 5 sutaisytus dantis, taisom be narkoziu ir aisku be jokiu grezimu, pakrapsto su metalinu cveku,isvalo dantuka ir uzpliombuoja, iskrenta po 2-3-6 men ir vel einam deti pliomba is naujo, pas dantistus eina su mielu noru, pats sedi issziojes,nereikia jau ir ant keliu laikyt

supratau mum tada irgi taip remontuoja...
Atsakyti
QUOTE(peliukeee @ 2015 04 12, 20:49)
supratau mum tada irgi taip remontuoja...

tai zinok nieko ir nepadarysi sad.gif dejo mums ir kazkokias pilkas pliombas ir baltas, bet tas pats s..., bet netaisyti dantu irgi ne išeitis sad.gif
Atsakyti