QUOTE(GAUBE @ 2015 04 02, 13:00)
Taip
Mano drauge su siom problemom dabar pasigimde.
Sunku ka ir sakyt del tu vaiku....as senai nusprendusi daugiau negimdyt,tai nelabai ir aktualu.
Bet,kaip onkologas sake,jei problemos tik kaklelyje,ramiai galima isnesiot vaikiuka.
As ko gero bijociau...o jei tos vez.lasteles persiduos vaikui ,neturiu supratimo
Ka tau konkreciai rado?
Susipazinau su viena kaimyne,jaunesne uz mane. Tai situacija panasi,bet po kaklelio op.,istyrus gabala darinio,paaiskejo 1 stadija. Dabar jei gimda ims.
Tai gerai,kad nors 1 vaikiuka turi.
Mano drauge su siom problemom dabar pasigimde.
Sunku ka ir sakyt del tu vaiku....as senai nusprendusi daugiau negimdyt,tai nelabai ir aktualu.
Bet,kaip onkologas sake,jei problemos tik kaklelyje,ramiai galima isnesiot vaikiuka.
As ko gero bijociau...o jei tos vez.lasteles persiduos vaikui ,neturiu supratimo
Ka tau konkreciai rado?
Susipazinau su viena kaimyne,jaunesne uz mane. Tai situacija panasi,bet po kaklelio op.,istyrus gabala darinio,paaiskejo 1 stadija. Dabar jei gimda ims.
Tai gerai,kad nors 1 vaikiuka turi.
atsakymas ASC-US, manau tu suprasi
kaip man aiškino, tai tik dariniai, ant kaklelio, bet reikia nelaukt, kad jie nesupiktybėtų, tai va..... dar 15d einu pas vieną gydytoją konsultacijai, nes čia pas mus gydytojai kieklinkę perpenti lazdą.