Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžiukai 2010

QUOTE(GAUBE @ 2015 04 02, 13:00)
Taip
Mano drauge su siom problemom dabar pasigimde.
Sunku ka ir sakyt del tu vaiku....as senai nusprendusi daugiau negimdyt,tai nelabai ir aktualu.
Bet,kaip onkologas sake,jei problemos tik kaklelyje,ramiai galima isnesiot vaikiuka.
As ko gero bijociau...o jei tos vez.lasteles persiduos vaikui g.gif ,neturiu supratimo g.gif
Ka tau konkreciai rado?
Susipazinau su viena kaimyne,jaunesne uz mane. Tai situacija panasi,bet po kaklelio op.,istyrus gabala darinio,paaiskejo 1 stadija. Dabar jei gimda ims.
Tai gerai,kad nors 1 vaikiuka turi.

atsakymas ASC-US, manau tu suprasi smile.gif
kaip man aiškino, tai tik dariniai, ant kaklelio, bet reikia nelaukt, kad jie nesupiktybėtų, tai va..... dar 15d einu pas vieną gydytoją konsultacijai, nes čia pas mus gydytojai kieklinkę perpenti lazdą.
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 04 02, 14:05)
atsakymas ASC-US, manau tu suprasi smile.gif
kaip man aiškino, tai tik dariniai, ant kaklelio, bet reikia nelaukt, kad jie nesupiktybėtų, tai va..... dar 15d einu pas vieną gydytoją konsultacijai, nes čia pas mus gydytojai kieklinkę perpenti lazdą.

Ne...situ nesuprantu...gal ir moke,bet pamirsau..ne tas profilis biggrin.gif
Tai jei nera kol kas vezio,darykis vaikiuka,o po visko ir pasitvarkysi viska.
Dar viena likimo drauge mirksiukas.gif ,as 14 eisiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAUBE: 02 balandžio 2015 - 13:13
QUOTE(GAUBE @ 2015 04 02, 13:11)

ech...kad ta sveikata mano ir migrena nelabai leidžia...na žodžiu dabar aš giliuose apmastymuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 04 02, 14:17)
ech...kad ta sveikata mano ir migrena nelabai leidžia...na žodžiu dabar aš giliuose apmastymuose biggrin.gif

Turim daug panasumu mirksiukas.gif
Su vyru apsvarstyk viska,o migrenos 9 men.nebus.
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 04 02, 14:17)

Aš įkišiu trigrašį dėl migrenos smile.gif Mamai migrena išlindo mane pasigimdžius, gydytojai pasvaigo, kad pasigimdžius antrą, migrena dings smile.gif Arba dabar jau tik mama taip pasakoja, bet brolį gimdė. Moralas kame: galvos skausmai sužiaurėjo iki negaliu. Tai nežinau, čia jau tau spręsti...
Atsakyti
QUOTE(JN @ 2015 04 02, 13:34)
Aš įkišiu trigrašį dėl migrenos smile.gif Mamai migrena išlindo mane pasigimdžius, gydytojai pasvaigo, kad pasigimdžius antrą, migrena dings smile.gif Arba dabar jau tik mama taip pasakoja, bet brolį gimdė. Moralas kame: galvos skausmai sužiaurėjo iki negaliu. Tai nežinau, čia jau tau spręsti...

Va va ir man tą patį sako, kad migrena dings. Na stebuklais aš netikiu, faktas kad nedings.... Jau po Korniaus migrena žymiai pasunkėjo...o migrena neštumo metu ir žinant kad jokių vaistų, tai man yra baisiau negu baisu unsure.gif
Atsakyti
Merginos, didziausios sekmes jums apsisprendime.. 4u.gif

Cia mano Emilio siandieninis piesinys.. Tetis pirmas didziausias, paskui mama be burnos, bet su didelem akim kazkodel biggrin.gif Paskui maziausia Simona (ka pamacius ji apsiverke doh.gif "as ne maziausia..") ir paskui Emilis. Danguj ten sake audra, ir mes ja stabdom su rankom. Va kaip visi kartu draugiskai biggrin.gif

user posted image

o cia siaip labai nustebino.. Piese vaikai kas ka norejo, daugiausia masinos, geles, saule, zmones. O cia dvieju skirtingu vaiku piesiniai. Spekit ar ju nesieja jokie giminystes rysiai.. biggrin.gif Taip, dvynukai

user posted image

user posted image
Atsakyti
Oi, merginos, sveikatos ir stiprybes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Isikisiu del tortu/pyragu gimtadieniams. Pas mus paprastai vengiama imantriu tortu ar pyragu, su aguonom, su riesutais (del alergiju), su idarais ir pan. Labiausiai pasiteisines reikalas sokoladinis pyragas keptas su nutela ir puostais smarties rutuliukais, keksiukai ir pyragas ant pagaliuko. Atrodo kaip ledai, apliejau sokoladu ar cukraus glajum, spalvoti rutuliukai - buvo liuks, jokio pjaustymo, terliojimosi ir pan. Jei yra noro, sokoladinio pyrago recepta galiu isversti ir ideti, pasiseka 100% kiekvienam, net kepejai su dviem kairem rankom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2015 04 02, 20:24)
Pas mus paprastai vengiama imantriu tortu ar pyragu,  su aguonom, su riesutais (del alergiju), su idarais ir pan. Labiausiai pasiteisines reikalas  sokoladinis pyragas keptas su nutela ir puostais smarties rutuliukais

nu va paskaičiau ir prisiminiau puikų kekso receptą, kepsiu negriuką su šokolado glajum ir papuosim pabarstukais ar gelytemis, jei netingesiu, grybukų iškepsiu..
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2015 04 02, 12:47)
Aciu uz linkejimus 4u.gif
Pradziai tvarkys kakleli,jei ras znypliu,ims ir gimda.
Jau su viskuo susitaikiau....,bet nerimo dar daug...

Oi..... daug daug tau stiprybes 4u.gif

pati su tuo galu vargstu,bet ne taip stipriai kaip tu,tad man jautri tema tuo klausimu.nuosirdziai linkiu visame kame kuo geriausio 4u.gif

QUOTE(braske09 @ 2015 04 02, 12:49)
čia dėl gimdos kaklelio vežio? nes apmenu lyg ir plepėjom apie tai...hm.. vakar gryžau iš gydytojos su vėl blogais atsakymais šio tyrimo, spaudžia daryt operaciją ir lb galvot dėl vaikų, nes, viskas tik blogyn........reikia kažką daryt-operaciją arba vaiką biggrin.gif jei taip galima juokaut... smile.gif

Tau taip pat stiprybes.laikykis 4u.gif

QUOTE(Shalimar @ 2015 04 02, 14:34)

Nu koks fainas Emilio piesinys wub.gif

O ten tas dvyniu,jie tikrai nenusiziurejo? biggrin.gif nu geras,esu apstulbus.o tie dvyniai nera dar kad vienos lyties ir identiski? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(GiLuVa @ 2015 04 02, 23:08)

O ten tas dvyniu,jie tikrai nenusiziurejo? biggrin.gif  nu geras,esu apstulbus.o tie dvyniai nera dar kad vienos lyties ir identiski? rolleyes.gif

Berniukas ir mergaite ir net visai nepanasus.. Bet cia net ne kiekvienas suauges nusiziurejes nupiestu toki pati piesini biggrin.gif Matyt visgi dvyniai turi savu paslapciu..

Del to kaklelio... as nesu dariusi tyrimu dar.. Per abu nestumus turejau daryti ir kazkaip uzsimete siuntimai, paskui vel ejau pas ginekolga, bet vaikas susirgo, nebenueejau.. Zodziu blogai doh.gif Tyrimu tai daugybe esu darius, bet butent to PAP testo nedariau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 02 balandžio 2015 - 22:56

QUOTE(GAUBE @ 2015 04 02, 14:11)

negazdinkit as da nei kart nesidariau tyrimu.. o man jau ir 30 stuktelejo....

QUOTE(braske09 @ 2015 04 02, 15:31)
Va va ir man tą patį sako, kad migrena dings. Na stebuklais aš netikiu, faktas kad nedings.... Jau po Korniaus migrena žymiai pasunkėjo...o migrena neštumo metu ir žinant kad jokių vaistų, tai man yra baisiau negu baisu unsure.gif

galiu tik paskayt kad bent po deimantes migrenos nebeturiu... tai nezianu keik tos teisybes kad po antro vaiko nebuna biggrin.gif bet po trecio tikrai neber. siandien kaip tik lygiai 9 menesiai deimantei biggrin.gif
Atsakyti