QUOTE(JN @ 2017 01 07, 13:09)
JN, 07 Sau 2017 - 13:09, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
JN, 07 Sau 2017 - 13:09, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
Taip, mums priklauso Vyturys. Mokytoją bet kurią, tik ne Ritą. Kiek žinau, ji nieko nemato, tik rezultatus - mokinių pasiekimai geriausi toje klasėje - bet kaip tik šiais metais buvo patyčių atvejis būtent pas ją. O man nereikalingi perdėm puikūs rezultai, man reikia gero mikroklimato. Prašysiuos pas Laimą arba Dalę,nes Aušra, sakė, isterikė pakankama.
Taip, mums priklauso Vyturys. Mokytoją bet kurią, tik ne Ritą. Kiek žinau, ji nieko nemato, tik rezultatus - mokinių pasiekimai geriausi toje klasėje - bet kaip tik šiais metais buvo patyčių atvejis būtent pas ją. O man nereikalingi perdėm puikūs rezultai, man reikia gero mikroklimato. Prašysiuos pas Laimą arba Dalę,nes Aušra, sakė, isterikė pakankama.
Turesiu galvoj. Bent kazkokia info, nes siaip sunku rasti bent kazkokiu atsiliepimu. Mes bandysim papult, tik kazi ar pavyks. Priims, jei liks vietu... Kol kas tiek ziniu.Nezinia, kiek cia tu norinciu bus. Mums priklausytu petrasiunu progimnazija, bet cia atsiliepimai bent is seniau visai nekokie. Ir siaip aplink mokykla nekokie bendrabuciai bazuojasi, baisu praeit. Mano mergina vis dar labai jautruole, tai ieskom geresnes mokyklos ir mokytojos, kuri nepaliktu jos nuosaly. Vyturi pasirinkom, nes salia gyvena giminaite, vyro pussesere baigus sia mokykla tik aisku senokai jau, plius dar vyrui patinka tas ju muzikinis skyrius. Tik nelabai suprantu cia tos muzikines pamokos visiems privalomos ar kaip?
Kaip siaip nuomone apie pacia mokykla?
Idomu bus atviru duru diena pas juos? Ir gal zinai kada tiksliai prasides priemimas?
Sorry, kad taip priskretau su tais klausimais