Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžiukai 2010

QUOTE(GAUBE @ 2015 06 11, 08:12)
Labas rytas 4u.gif
Aciu D...jau Igis sveiksta thumbup.gif  3 dienas gulejo,istisai miegojo. Jau buvau nevilti,kad reikes i ligonine vaziuot.
Vakar iskrito ir 2-tras dantukas,bet Fejos nelauke,sake pagalvos smile.gif  Jam nepatiko,kad Feja ateina nakti ir jis negali su ja pasikalbet biggrin.gif
1-ojo iskritusio dantuko vietoje jau baltuoja naujo virsuneles.

smagu kad sveiksta 4u.gif
va tai tau biggrin.gif Korniui jau ir viršutiniai kliba....apačioj labai lėtai dygsta tie nauji dantukai g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 06 11, 09:23)
smagu kad sveiksta 4u.gif
va tai tau biggrin.gif Korniui jau ir viršutiniai kliba....apačioj labai lėtai dygsta tie nauji dantukai g.gif

O Ignui apacioje 2-tri kliba. Kaip skirtingai g.gif
Zodziu,tuoj prasides bedantes sypsenos lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos
Oho pas jusiskius jau dantis krenta, pas Tiju dar net nekliba, bet uztai turim 3 skyles, kita savaite eisim taisyti, kazin kaip cia mums seksis g.gif (net tetis iseigine ima, nes man be sansu su juo susitart doh.gif ). O siaip su jusiskiais imanoma susitart, nes mes tai galim 2val. deretis, bet jeigu jau jis ka sugalvojo, tai niekaip neperkalbesi doh.gif. Ana savaite sumaste, kad jis i kavine nori, nu tai pasieme taupykle ir eina jau link varteliu, tai teko susipykti, nes geruoju nu niekaip neisejo susitart, kad kita diena eisim, jis nori dabar ir taskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vanile3 @ 2015 06 11, 15:10)
Sveikos
Oho pas jusiskius jau dantis krenta, pas Tiju dar net nekliba, bet uztai turim 3 skyles, kita savaite eisim taisyti, kazin kaip cia mums seksis g.gif (net tetis iseigine ima, nes man be sansu su juo susitart doh.gif ). O siaip su jusiskiais imanoma susitart, nes mes tai galim 2val. deretis, bet jeigu jau jis ka sugalvojo, tai niekaip neperkalbesi doh.gif. Ana savaite sumaste, kad jis i kavine nori, nu tai pasieme taupykle ir eina jau link varteliu, tai teko susipykti, nes geruoju nu niekaip neisejo susitart, kad kita diena eisim, jis nori dabar ir taskas doh.gif

bet svarbu taupykle pasieme, vis ne tuščiom biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2015 06 11, 16:30)
bet svarbu taupykle pasieme, vis ne tuščiom  biggrin.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Ne,taip nebuna,bet suni vienas vedziot jau nori...bet kol kas tik vieni lauke manes palaukia.Tai jau kieme daug kaimynu pazista,nes visus kalbina doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2015 06 03, 16:51)
Dar....negaliu gatveje su niekuo kalbetis,jis nuolat pertraukineja...aiskinu,sako,kad supranta,bet....
Negali jokios drauges (jei vaiku neatsiveda ir butinai bendraamziu) ateiti,nes istisai reikalauja mano demesio ir trukdo bendrauti arba ka nukrecia.

Pas mus labai panaši situacija. Su tuo pertraukinėjimu tai kažkas siaubingo. Negalim net su MB tarpusavyje pasikalbėti. Bet kol kas dar suvekia prašymas patylėti, kol mes kalbam.

QUOTE(papiroose @ 2015 06 04, 14:27)
beje, o mes berods turesim broli  wub.gif

thumbup.gif fainai wub.gif

Shalimar vis pagalvoju apie tave Graikijoj. Kaip ten jaučiatės toj situacijoj politinėj?
Atsakyti
Labutės 4u.gif atostogaujat? tylu ramu... biggrin.gif
Atsakyti
labu 4u.gif

aha, atostogaujam... man pirma ilgų ilgų atostogų diena, tai taip keista... biggrin.gif pana visa liepą dar daržely, tai mėginsiu pailsėt prieš jos atostogas, nes tada jau reikės galvot kuo pana užimt, kad sienom neliptų... doh.gif
nupirkom panai dviratį be papildomų ratukų, tai dabar mokinas intensyviai važinėt, bet su mažiuku, ant didesnio nedrįsta dar lipt...
o šiaip ką, kovojam su ožiais ir visokiais biesais... užėjo panai kažkoks leliuko sindromas, nors viena vis dar... pradeda leliukiškai kalbėt, apsiverkia dėl kiekvieno niekniekio doh.gif dėmesio trūkumas ar kas čia doh.gif

tai tiek iš mūsų fronto biggrin.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Vis pasmalsauju ka veikiat,bet tyla biggrin.gif
Musu fronte-Ignas labai nenoriai lanko darzeli,man jau biuletenis baigiasi.
Vakar buvau pas gine,tai viskas ok,sekantis pasimatymas po 6 men.
7 sav.prabuvau namie,atostogu nematysiu verysad.gif Mano vyrai atostogaus pajuri,gal pavyks kelioms dienoms pas juos nulekt.
Igno 2 dantys ne tik iskrito,bet ir ataugo biggrin.gif
Pagavau Kamilei ir jos draugems bilietus i Kopenhaga uz 2€, uzsakiau viesbuti ir t.t. Tik va,klausimas -kiek duoti € 2 dienom? Kas buvot nesenai? Muziejai,transportas-jau turim info.
Tai tiek...
Shalimar-kaip ten pas Jus?
Atsakyti
Korniui dantys dygsta labai lėtai...nors iškrito prieš gimtadienį, bet ataugęs tik vienas, kito nesimato, ir ataugęs tik truputį išlindęs...Buvo pas dantistę eiliniam patikrinimui-išsėdėjo kaip tikras vyras, sutravrkė mažą skylutę, sakė viskas ok, galiniai visi nori išlyst, kai kurie jau prasikalę, dėl to kartais pasiskundžia kad jam skauda, negera....
Rytoj einam pas dydytoją darželin pažymos, 20 d. pas alergologą, 23 d. pas LOHR, rugpjūčio 8 d. einam abudu tikrintis akių. va kiek vizitų nusimato biggrin.gif
Į pajūrį buvom išlėkę per ilgągį savaitagalį - sočai, užteko, ir orai geri papuolė.

Vis žiūrėdama žinas pagalvoju apie Shalimar biggrin.gif kokia ten situacija pas jus 4u.gif
Atsakyti
Mano bedanciukas biggrin.gif
user posted image
Apatiniai nieko,bet kaip kris virsutiniai doh.gif
Atsakyti
Sveikos, gyvos 4u.gif aš ir užsuku, bet žiūriu tylu ramu, tai ir pati nieko nerašau...
oho, kaip anksti dantys byra bigsmile.gif
Atsakyti