Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžiukai 2010

Musu Ignas niekaip dviraciu nesusigundo. Ko gero ir pradziai paspirtuka griebsim.
Liepa musu darzas dirbs thumbup.gif
Atsakyti
maniškė dar važinėja su 12" berods biggrin.gif tai labai juokingai atrodo... ir vis dar su papildomais ratukais... biggrin.gif
ir su paspirtuku laksto kaip paselus, daiktas thumbup.gif
nezinau ugio, bet siaip maniske prie didesniu, visi klausia ar jau i mokykla eina, o dar tik uz poros metu doh.gif

musu darzas rugpjuti nedirbs... bet ir as jau nedirbsiu..
Atsakyti
QUOTE(papiroose @ 2015 06 04, 14:27)
kur ejot pas psichologe?
gal ir pavydi kazkiek, ka ten suprasi...  g.gif galvoju veiklos truksta merginai, vis ta pati problema, kad vaiku po darzelio labai trukumas...  doh.gif o suauge visi savo reikaluose paskende...
vargina tas nuolatinis demesio prasymas, tik ar veliau mes to nepasiilgsim  rolleyes.gif

beje, o mes berods turesim broli  wub.gif

as turiu psichologes kontaktus,mano broliene vede savo sunu, sake, padejo, atsargai ir as telefona pasiemiau, nes buvo tokiu momentu, kadnezinojau ka su vaiku daryt, bet dabar kazkaip viskas gerai.

ir su broliuku 4u.gif 4u.gif 4u.gif

mano brolio seimyna 3 sunaus laukiasi lotuliukas.gif trys bernaiiii, vienam 17, kitam 6, ir dar vienas pipiras gims spali, pas mane du bernai biggrin.gif vienu zodziu mano giminej vyru genas labai stiprus lotuliukas.gif

darzas nedirbs rugpjuti, abu keliaus pas mociute i kaima
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slitka: 05 birželio 2015 - 18:07
Slitka-sauni seimyna thumbup.gif
Kaip paskelbe apie milijonieriu tevuka,apie Tave pagalvojau smile.gif Tai linkiu,kad sekmadieni senelis nudziugintu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2015 06 05, 19:18)
Slitka-sauni seimyna thumbup.gif 
Kaip paskelbe apie milijonieriu tevuka,apie Tave pagalvojau smile.gif  Tai linkiu,kad sekmadieni senelis nudziugintu mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as savo tevo 3 kartus perklausiau, ar tu ne tas laimingasis, nes bilietas pirktas silainiuose, nors irgi toliau nuo jo gyvenamosios vietos, bet kartais pro ten vaziuoja biggrin.gif laukiam sekmadienio lotuliukas.gif
Atsakyti
kai buna vajaraupiai koks buna is pradziu berimas? ar buna temperatura?
maniske ismete nugara, kojas, ir uzpakali, pilva smulkiai raudonais spuogeliais (is pradziu galvojau siaip berimas nes tik ant nugaros patebejau), bet ziuriu ir temperatura apie 38 atsirado g.gif
Atsakyti
Emiliui kita savaite darzely paskutine.. Vaziuojam i Lietuva, o nuo rugsejo i paruosiamaja mokykla.. Taip greitai viskas unsure.gif Ipratus buvau taip prie to darzelio, prie aukletoju, visi kaip savi biggrin.gif Gal nutiks stebuklas ir priims ten Simona..

O paruosiamojoj nebus maitinimo, reikes is namu delioti. Tai dar naujas galvos skausmas doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Tecio diena pasitikom Rotu/Noru ar dar kazkokiu velniu doh.gif
Issikapstysim,bet ...musu tetis isvaziavo i tarptautines pratybas,tai jei iskris kruva amerikonu-Igniuko darbas biggrin.gif
Joooo....pas mus seimoje mamai sirgti prabanga smile.gif
2 d.darzelyje ir se.....skambinau i darzeli,sake dar keli vaikai taip serga.
Jei as isgriusiu,net nezinau ka reikes daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(papiroose @ 2015 06 06, 19:59)
kai buna vajaraupiai koks buna is pradziu berimas? ar buna temperatura?
maniske ismete nugara, kojas, ir uzpakali, pilva smulkiai raudonais spuogeliais (is pradziu galvojau siaip berimas nes tik ant nugaros patebejau), bet ziuriu ir temperatura apie 38 atsirado  g.gif

koks bėrimas-geriausia įsivesk į google,pažiūrėk ar toks pat, nors aš kai Korniaus pamačiau bėrimus, iškart supratau kad vėjaraupiai. Pirmom dienom buvo temperatūra 37-2-37,6, bet esu girdėjus, kad kai kam būna ir 40 unsure.gif

Gaube-tikiuosi amerikonų neišguldys lotuliukas.gif

aš šeštadienį apsinuodijau, tai sekmadienį visą su WC draugavau, plius užėjo siaubingai stipri migrena ir dar nugarą surakino doh.gif va čia tai tikra ligų puokšė.Gerai kad mama suleido daug vaistų, tai šiandien noriu skrandį atgaivinti, nelabai nori dar dirbt savo darbą, tai geriu Colą biggrin.gif
Atsakyti
O as vakar ryte ateinu i vonia, dar tokia apsimiegojusi, lenkiausi kazko paimti nuo zemes ir su kakta baaam i vonios kampa... blink.gif Praskeliau, istino kaip doh.gif Virs kito antakio jau turiu randeli (seniai seniai, nakti i tualeta ejau nedegdama sviesu, kad neatsibuciau biggrin.gif ir pasisventinau ant duru staktos), dabar lygiai toj pacio vietoj tik kitoj pusej, bus simetrija matyt... Nu blyn... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 08 birželio 2015 - 08:38
QUOTE(Shalimar @ 2015 06 06, 20:22)
Emiliui kita savaite darzely paskutine.. Vaziuojam i Lietuva, o nuo rugsejo i paruosiamaja mokykla.. Taip greitai viskas unsure.gif Ipratus buvau taip prie to darzelio, prie aukletoju, visi kaip savi biggrin.gif Gal nutiks stebuklas ir priims ten Simona..

O paruosiamojoj nebus maitinimo, reikes is namu delioti. Tai dar naujas galvos skausmas doh.gif

Sveikos 4u.gif
greitai labai...
Kaip suprantu, pas mus paruosiamoji mokyklele atskirai nuo darzelio. Uz jauciu del maisto dejimo is namu. Pas mus darzelyje galima maista uzsakyti, bet jau tokia sudetinga sistema, kad nuo rudens nebeuzsakinesime: viena firma maista veza, o apmoketi ir uzsakyti reikia per kita firma internetu. Ir apmoketi reikia is anksto. Vokietijoje yra istatymas, kad pietu maista turi sudaryti bent 5 skirtingi produktai. Tai ir buna: mesa ar zuvis, tada bulves, makaronai ar ryziai, padazas, darzoves kelios ir dar kartais jogurtas. Svarbiausia, kad viskas pateikiama (isskyrus jogurta) sumaisyta. O Lukas, kaip ir as, nemegsta padazu (isskyrus soja su wasabi prie ryziu ar sushi). Ai, mes apskritai tokio maisyto maisto nemegstam.
O deliojimas is namu - irgi galvos skausmas, bet ipranti.

O dukryte tavo dar nejo i darziuka?

Sveikatukes sergantiems 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mes einam dar savaitei i baseina, toliau mokytis plaukti.
Atsakyti
QUOTE(RasaZFR @ 2015 06 08, 10:09)
Sveikos  4u.gif
greitai labai...

Taip, atskirai.. Dabar metai bus kitoj vietoj, o paskui jau i mokykla, dar kitur. Darzelyje maistas buvo, ir Emilis viska valge (sako del to, kad mate kitus valgant, visi vaikai valgo), ir darydavo labai skaniai, ir labai ivairus tas maistas, vaiku dietologu sudarytas meniu, as tokio namie negaminu..
Gaila, kad daugelis vaiku eis i skirtingas mokyklas, ir geriausias Emilio draugas irgi manau i kita, cia paruosiamuju rinktis negali, eini pagal savo adresa. Tai matyt teks nauju draugu ieskoti, gerai, kad pas tokius mazus dar lengva ta padaryti, jiems taip paprasta viskas. Vakar ejom visi gatve, ir prieky mergaite, sunaus amziaus su teciu. Atbega jis pas mus ir sako Emiliui - mano vardas Marija, nori, kad taptume geriausias draugais visam gyvenimui? Ok sako Emilis. Susikabino rankom ir jau planavo eiti kazkur biggrin.gif
Mazoji nejo, neprieme jos, nes as nedirbanti, galiu sau namie sedeti ir vaika laikyti. Kaip man dirbti su vaiku ant ranku, niekas nepaaiskina. Ir dabar nedirbu, bet bandysiu pagal valstybes programas visokias patekti, beveik nusokau nuo proto tvarkydama popierius, nes ju cia milijonai, ziuresim kas is to iseis..

Sekmes plaukime jums, as nezinau nuo rudens kur man leisti ji - i baseina, ar jau galima i krepsini kazin g.gif Mazoji tai del baleto svaigsta, nes turim salia mokykla biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 08 birželio 2015 - 09:21