braske
Gaube, laikykis
mes jau po atostogų... panai atostogos buvo super duper ir lėktuvu skristi labai patiko, nors šiek tiek prailgo
man tai sunkios
pravemiau bele kiek... net nebuciau pagalvojus
bet labai vingiuotais keliukais teko pavazinet to ir uzteko...
turiu problemu del panos auklejimo...
gal jau auklejimo klaidos lenda nezinau. Sunku ir apibudint ta problema, siaip jai neegzistuoja zodis ne, negalima, visus apmusa jei jai papriestartauti ar papriekaistauti... i bet kokia kritika reaguoja smugiais, pyktumu, daiktu metymu ir pan... man nesmagu pries MB, pries senelius ir visus kitus
as dar dar, sioks toks autoritetas likes, bet irgi labai sunku susitart, jei bandau kalbetis, sako nebekalbam, nenoriu girdet ir pan... neduok ko nors tai zirzia bliauna, reikalauja... vis zada pasitaisyt, bet iki kito karto...
gal cia toks charakteris
nes gimenej daug tokiu uzsispyrusiu ir piktu... labiausiai tai MB pergyvena del tokio neklausymo ir nesusikalbejimo... o ir man nelabai kantrybes yra
gal kokios literaturos rekomenduotumet, kaip susikalbet su vaiku? mastom gal net pas psichologa reiktu nueit
tik kad per darbus ner to laiko visai
beje, pasikartosiu, bet kokio dydzio dviracius vairuoja dabar maziai? ieskau panai dviracio, bet kad ilgesniam laikui butu.. galvoju 18 ar gal 20 coliu?