Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžiukai 2010

QUOTE(GAUBE @ 2015 05 27, 12:53)
Braske09-Ignui kaip ir slitkos Rokui buvo. Tyrima atliko KMUK,uztruko kokia valanda.
O i Kauna vaziuot nenori?

tai man tai nesvarbu kur, svarbu kad greičiau man tą vaiką pagydytų, bet kad gydytojas nieko neminėjo apie Kauną g.gif na eisim po poros mėnesiu pas jį, užklausim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2015 05 27, 11:29)
Labutis 4u.gif
As jau "patvarkyta" namuose. Viskas liux,atsigavau greitai,jokiu skausmu,jokiu kraujavimu. Beliko laikytis rezimo ir laukti histologinio atsakymo. 4 sav.namuose tikrai.
Del shopingu-as ir dauginu is 5 .

sveik.

QUOTE(braske09 @ 2015 05 27, 13:01)
supratau..na gydytojas kažką užsiminė kad su būgneliais kažkas ne to, plius skystis, plius adenoidai..žodžiu likau lengvam šoke...ausų operacija čia jau būtų paskutinė stadija.Nušaučiau tą gydytoją, kuris pasakė, kad  dažnas ausų uždegimas nepalieka jokių reškinių...
o kaip ten tas tyrimas-reikia gultis į ligoninę? ar čia per vieną dieną jis atliekamas? čia sakė tik Santariškėse galima ji atlikt, daugiau niekur, nes eilės nežmoniškos.............

Gaube, kaip smagu 4u.gif  wub.gif sveikatėlės Tau 4u.gif gavau tavo až, vis pamirtu atrašyt rolleyes.gif

mum pjove adenoidus plius dejo y viena ausi vamzdeli kad skysciai isbegtu ir skyscius is kitos ausies istrauke, viska padare vienu metu. vamzdelis pats iskrito po keliu menesiu smile.gif
Atsakyti
ačiū peliukeee, kaip suprantu nėra taip baisu, kaip aš išsivaizuodu... na tikimės ir mes geriausio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 05 29, 15:06)
ačiū peliukeee, kaip suprantu nėra taip baisu, kaip aš išsivaizuodu... na tikimės ir mes geriausio smile.gif

tirkai nieko baisuas, labai greit atsigauna vaika sir net nejaucia ausu skausmo, prask siuntimo ir vazuok kaunan y klinikas. mes buvom pas Gaubes sese esam labai albai patenkinti. aisku kadangi buvo vasara tai ten kur vazmdelis reikejo pasaugot nuo didensi vejo ir aisku vandens, tam gelbejo ausu kamstukai.
Atsakyti
Braske09-santariskese-Lesinskas, universitetineje ligonineje-Balseris.
Lesinskas ausu profas,ieskok priejimo pas ji.
Jei tinka Kaunas.....rasyk mirksiukas.gif
Delsti pavojinga.
Atsakyti
braske 4u.gif

Gaube, laikykis 4u.gif

mes jau po atostogų... panai atostogos buvo super duper ir lėktuvu skristi labai patiko, nors šiek tiek prailgo smile.gif man tai sunkios biggrin.gif pravemiau bele kiek... net nebuciau pagalvojus doh.gif bet labai vingiuotais keliukais teko pavazinet to ir uzteko...

turiu problemu del panos auklejimo... unsure.gif gal jau auklejimo klaidos lenda nezinau. Sunku ir apibudint ta problema, siaip jai neegzistuoja zodis ne, negalima, visus apmusa jei jai papriestartauti ar papriekaistauti... i bet kokia kritika reaguoja smugiais, pyktumu, daiktu metymu ir pan... man nesmagu pries MB, pries senelius ir visus kitus doh.gif as dar dar, sioks toks autoritetas likes, bet irgi labai sunku susitart, jei bandau kalbetis, sako nebekalbam, nenoriu girdet ir pan... neduok ko nors tai zirzia bliauna, reikalauja... vis zada pasitaisyt, bet iki kito karto...
gal cia toks charakteris g.gif nes gimenej daug tokiu uzsispyrusiu ir piktu... labiausiai tai MB pergyvena del tokio neklausymo ir nesusikalbejimo... o ir man nelabai kantrybes yra doh.gif
gal kokios literaturos rekomenduotumet, kaip susikalbet su vaiku? mastom gal net pas psichologa reiktu nueit g.gif tik kad per darbus ner to laiko visai g.gif

beje, pasikartosiu, bet kokio dydzio dviracius vairuoja dabar maziai? ieskau panai dviracio, bet kad ilgesniam laikui butu.. galvoju 18 ar gal 20 coliu?
Atsakyti
papiroose-kantrybes 4u.gif Ignui buvo sis periodas 3-4m.,isaugo. Aisku,liko kai kas,bet tai jau turbut charakteris g.gif
Ji gal tau pavydi vyro? g.gif O psichologe mums padejo.
Ignas,kol mes 2-iese-normalus vaikas. O grizta seima-siaubas. Dar....negaliu gatveje su niekuo kalbetis,jis nuolat pertraukineja...aiskinu,sako,kad supranta,bet....
Negali jokios drauges (jei vaiku neatsiveda ir butinai bendraamziu) ateiti,nes istisai reikalauja mano demesio ir trukdo bendrauti arba ka nukrecia.
Vis prasymai ziureti tik i ji ir tik su juo draugauti doh.gif
Labutis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2015 06 03, 16:51)
papiroose-kantrybes 4u.gif  Ignui buvo sis periodas 3-4m.,isaugo. Aisku,liko kai kas,bet tai jau turbut charakteris g.gif
Ji gal tau pavydi vyro? g.gif O psichologe mums padejo.
Ignas,kol mes 2-iese-normalus vaikas. O grizta seima-siaubas. Dar....negaliu gatveje su niekuo kalbetis,jis nuolat pertraukineja...aiskinu,sako,kad supranta,bet....
Negali jokios drauges (jei vaiku neatsiveda ir butinai bendraamziu) ateiti,nes istisai reikalauja mano demesio ir trukdo bendrauti arba ka nukrecia.
  Vis prasymai ziureti tik i ji ir tik su juo draugauti doh.gif
  Labutis 4u.gif

kur ejot pas psichologe?
gal ir pavydi kazkiek, ka ten suprasi... g.gif galvoju veiklos truksta merginai, vis ta pati problema, kad vaiku po darzelio labai trukumas... doh.gif o suauge visi savo reikaluose paskende...
vargina tas nuolatinis demesio prasymas, tik ar veliau mes to nepasiilgsim rolleyes.gif

beje, o mes berods turesim broli wub.gif
Atsakyti
papiroose-Ignui darzelio psichologes uzteko,nes problemos buvo susije su darzeliu.
Gal ir issisprende,bet jis darzelio taip ir nepamilo verysad.gif
As pati esu keitusi seima,puikiai maciau dukros pavyda....visko buvom,bet isaugo. Naturalu,kad sukurus nauja seima daugiau demesio nukreipi meilei,leliuko laukimui ir tas pirmagimis truputi lieka sone....Atrodydavo,kad tikrai stengiuos,bet ko gero vaikai jaucia kitaip.
Valio del broliuko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(papiroose @ 2015 06 03, 08:37)
braske  4u.gif

Gaube, laikykis  4u.gif

mes jau po atostogų... panai atostogos buvo super duper ir lėktuvu skristi labai patiko, nors šiek tiek prailgo  smile.gif man tai sunkios biggrin.gif pravemiau bele kiek... net nebuciau pagalvojus  doh.gif bet labai vingiuotais keliukais teko pavazinet to ir uzteko...

turiu problemu del panos auklejimo...  unsure.gif gal jau auklejimo klaidos lenda nezinau. Sunku ir apibudint ta problema, siaip jai neegzistuoja zodis ne, negalima, visus apmusa jei jai papriestartauti ar papriekaistauti... i bet kokia kritika reaguoja smugiais, pyktumu, daiktu metymu ir pan... man nesmagu pries MB, pries senelius ir visus kitus  doh.gif as dar dar, sioks toks autoritetas likes, bet irgi labai sunku susitart, jei bandau kalbetis, sako nebekalbam, nenoriu girdet ir pan... neduok ko nors tai zirzia bliauna, reikalauja... vis zada pasitaisyt, bet iki kito karto...
gal cia toks charakteris  g.gif nes gimenej daug tokiu uzsispyrusiu ir piktu... labiausiai tai MB pergyvena del tokio neklausymo ir nesusikalbejimo... o  ir man nelabai kantrybes yra  doh.gif
gal kokios literaturos rekomenduotumet, kaip susikalbet su vaiku? mastom gal net pas psichologa reiktu nueit  g.gif tik kad per darbus ner to laiko visai  g.gif

beje, pasikartosiu, bet kokio dydzio dviracius vairuoja dabar maziai? ieskau panai dviracio, bet kad ilgesniam laikui butu.. galvoju 18 ar gal 20 coliu?

psihologas manau padetu, patarciu internete paziuret sueper nanny, zeuriai geras serjelas apie kaip aukleti vaikus. mum daug metodu padejo... dviraciai pas mus 18coliu, nes 20 man atrodo perdideli smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
pas mus dviratis 20 colių.neperdidelis, dar plius su papildomais ratukais smile.gif
Atsakyti
Dėl dviračių nežinau, ko gero pirksim paspirtuką smile.gif

Šiandien mano mažoji apsisapnavo kažką, tik girdžiu kojytes tapnojant... šoku panikoj, kad pramigom, o tik 4:48... vaikas užmigo prieš 6, tada suskambo mano žadintuvas... O viskas turbūt dėl to, kad vakare šventė daržiuke, plauksim laivu smile.gif Kadangi esu viena iš dviejų tėvų komiteto narių, tai laukia nemenki darbai, o aš zombio pavidale ....
Atsakyti