Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžiukai 2010

QUOTE(GAUBE @ 2015 05 06, 08:25)
Taip,sake geriau nelaikyt tos zaizdos. Mano bendradarbe 15 m.su tokiais tyrimais gyveno kol 1 stadija atsirado. Gyva iku siol,tik jau nuoperuota.
Ten niekine ta op,20 min.ir vakare namo. Tik 6-8 sav.dideli aprobojimai-nieko nekelt,nest tik iki 3 kg svori,nesimaudyti,nesimyleti.....tik lepinti save smile.gif
  Dabar mastau ka su Igiu daryt g.gif  Jei as namie beveik 3 men tupesiu,gal nevest i darzeli g.gif

Skaičiau ir aš daug apie šitą op. Procedūra paparasta, bet gijimas ilgas ir sunkus - kaip sakai labai reikia save lepint ir saugot 4u.gif na bet smagu kad viskas išsispręs į gerąją pusę 4u.gif
Aš tavo vietoj vesčiau. nes aš tai išprotėčiau ir manau vaikui būtų sunku - manau kokia nors pusė dienos vesk;)
Atsakyti
Pasiziuresiu kaip jausiuos.
Man labai nuobodu vienai namie. Kaip Ignas yra,as bent i lauka nosi iskisu smile.gif
Kelias dienas"palafalint"gerai,bet paskui nusibosta.
Dabar jis kazkoks didelis pasidare. Zaidzia isilindes i savo kambari,man tik valgyt padaryt belieka. Isimylejes "Yvos"kompakta,tai duoda cia mums koncertu lotuliukas.gif
Pradedu galvoti,kad kitais metais gal i koki dainavimo bureli leisti,nes ir balsas,ir klausa yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2015 05 06, 08:40)
Pasiziuresiu kaip jausiuos.
Man labai nuobodu vienai namie. Kaip Ignas yra,as bent i lauka nosi iskisu smile.gif
Kelias dienas"palafalint"gerai,bet paskui nusibosta.
  Dabar jis kazkoks didelis pasidare. Zaidzia isilindes i savo kambari,man tik valgyt padaryt belieka. Isimylejes "Yvos"kompakta,tai duoda cia mums koncertu lotuliukas.gif
Pradedu galvoti,kad kitais metais gal i koki dainavimo bureli leisti,nes ir balsas,ir klausa yra  g.gif

Šaunuolis biggrin.gif
Aš Kornį leidžiu į šokių pamokėlės, čia būda daržely, 2 k savaitėj. Sako kad jam patinka. Nes kur tik užgirsta muziką, iškart šokti pradeda, net ir duše biggrin.gif Bet mastau, kad reiktų gal jam rimtesnių šokių-šiuolaikiškos muzikos, nes per pamokėles leidžia Kapitonas Flintas, Tele bim bam ir pan. g.gif

Kornis nebūna niekada vienas, su juo žaist pastoviai turi, piešt ir pan.... Jei tik užsižaidžia vienas, tai minutei, dviem ir atsisukęs klausia tokiom gailiom akim" o tai su manim nieks nežais? biggrin.gif man žaist vienam? mama valgyt daro, tete uzsiėmęs, tai teks žaist vienam?!"nu zodziu duoda per sazine. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 05 06, 09:48)

Kornis nebūna niekada vienas, su juo žaist pastoviai turi, piešt ir pan.... Jei tik užsižaidžia vienas, tai minutei, dviem ir atsisukęs klausia tokiom gailiom akim" o tai su manim nieks nežais? biggrin.gif man žaist vienam? mama valgyt daro, tete uzsiėmęs, tai teks žaist vienam?!"nu zodziu duoda per sazine. smile.gif

oooo, taip. Man tai jau antrą savaitgalį topinis vakaro klausimas, po to kai nuoširdžiai atidirbu visą dieną - maaama, o tu gali su manimi pažaisti..... doh.gif Man toks jausmas kad čia jau kaip sakant išpindėjama nuo gero gyvenimo biggrin.gif Aš tikrai vesčiau, man jau dabar galvą skauda galvojant kaip reiks 2 savaites išbūti su ja, kai daržas nedirbs biggrin.gif

Kaip gali būti nuobodu namie??? Jergau, filmai, knygos, mieeeeeegaaaaaas, kosmetologės, kirpėjos.... kur nors pasišopint... galų gale su knyga parke, kai niekas nezyyzia, ir nereikia akių pakaušyje turėt... O kur dar pietūs/ vakarienė, nesutvarkomų namų tvarkymas.... man diena švilpte švilpia...
Atsakyti
JN-man tikrai nuobodu,nes tie filmai nusibosta,knygu skaitymui-neuzsikabinu.
Namu netvarkau,tik drabuzius ir geles.
Nu cia kiekvienam skirtingai...
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2015 05 06, 10:09)
JN-man tikrai nuobodu,nes tie filmai nusibosta,knygu skaitymui-neuzsikabinu.
Namu netvarkau,tik drabuzius ir geles.
Nu cia kiekvienam skirtingai...

nu jo, pavydžiu, aš pvz turėčiau kasdien siurbti ir plauti grindis... čia matyt kaina už dvi kates smile.gif o apie idealiai sutvarkytus kojinių stalčius tik pasvajoju biggrin.gif O valgyt irgi nedarai?
Atsakyti
QUOTE(JN @ 2015 05 06, 10:16)
nu jo, pavydžiu, aš pvz turėčiau kasdien siurbti ir plauti grindis... čia matyt kaina už dvi kates smile.gif  o apie idealiai sutvarkytus kojinių stalčius tik pasvajoju biggrin.gif  O valgyt irgi nedarai?

Hm...bet man reikia viska sukontroliuot-surasyt ka is parduotuves parnest,sutvarkyt namu finansus,susakyt kur ka reikia padaryt,is kur ka parvezt.
Valgyt darau,bet tik vakariene ir tai kazkokiu sedevru nedarau.
O vyras pats taip nusprende😊,niekas jo neverte. Grizta,pavalgo,pasitvarko,vaika su suniu i lauka isveda. Matai,jis taip augintas.
Stalcius tvarkomes patys😊,kas savo.
I Kamiles kambari jau koki 2 metai nelendu,pati tvarkosi,o jei tingi-pati ir buna tam siukslyne biggrin.gif (uzdarau duris,kad neerzintu)
Atsakyti
Sveikos merginos,

mes atsventem praeita savaite gimtadieni per tris kartus: darzely, su vyro giminem ir sestadieni su vaikais (8 vaikai buvo doh.gif ). Vaikas labai viskuo patenkintas, dovanom ypatingai. Nuo musu gavo Batman lego ir knyga apie Batman. Apsipatenkines.
Sia savaite lankom intensyvu plaukimo kursa. Nezinau, ar pasakojau: kursas sesias dienas is eiles,kasdien po valanda, vaikai is karto mokosi plaukti po vandeniu, be jokiu sparniuku, dirzu ar kitos pagalbos. Treneris duoda garantija, kad kurso pabaigoj vaikas be jokios pagalbos plauks apie 4 metrus. As tiek jaudinausi pries ta kursa, nes Lukas bailiukas, nemegsta, kai vanduo i akis ar nosi patenka ir pan. O vaikas tam kurse laimingas! Eina ir klausia, ar rytoj eisim plaukti. Siandien po trecios dienos jau jauciasi nuovargis, skauda raumenukus. Pirma karta po kokiu beveik 2 metu diena vaziuojant masina namo po plaukimo uzmigo. Po sestadienio galesiu papasakoti, ar vaikas tikrai plaukia pats:)
Atsakyti
Sveikos, tylu čia 4u.gif
aš su klausimu - vakar buvom priėmime, Korniui vėl eilinį kart ausys...gydytoja pavarčiusi istoriją apstulbo, kaip galima taip dažnai sirgt ausų uždegimu...Liepė su savo gydytoja pasišnekėt, yra toks tyrimas, kad ima tyrimą iš kvėpavimo takų, augina pasėlį, sako gal pas jus ten kokia infekcija, dėl to taip dažnai sergat...gal kas nors darėsi tokį tyrimą? unsure.gif

kaip laikotės?
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Plepse dienom dirba lotuliukas.gif ,tuoj sesiu "ant bendravimo" lotuliukas.gif
Bande Igis sirgti,vel 1 para ligos ir sveikas....nesuprantu...
Braske09-bandykit ta tyrima,papasakosi...Ignui tai nuo polipu buvo,o dabar nuo anginos (ko gero ir ja iki mokyklos islupsim)
O seip....laukiu op...truputi su baime..
Atsakyti
Sveikos, mamytės 4u.gif visiems sveikatytės linkiu 4u.gif mes pagaliau apsirgom vejaraupiais..kiek dienu nuo pirmu spuogu dabar negalesim eiti i darzeli? O pries savaite kas buvo Adamo gimtadienį ar galėjo užsikrėsti jei spuogų dar nebuvo?
Atsakyti
QUOTE(pasakore @ 2015 05 16, 08:21)
Sveikos, mamytės  4u.gif  visiems sveikatytės linkiu  4u.gif  mes pagaliau apsirgom vejaraupiais..kiek dienu nuo pirmu spuogu dabar negalesim eiti i darzeli? O pries savaite kas buvo Adamo gimtadienį ar galėjo užsikrėsti jei spuogų dar nebuvo?

Be problemų. Kaip tik ir yra inkubacinis laikotarpis, kai spuogų nėra, o užkratas jau nešiojamas smile.gif Galit perspėti svečius smile.gif
Atsakyti