Įkraunama...
Įkraunama...

Balandžiukai 2010

QUOTE(amusante20 @ 2015 04 24, 14:38)
sveiki,
Gaube, keista situacija, linkiu, kad nieko nberastų ir viskas būtų ok 4u.gif
žodžiu, eilinį kartą įsitikinu, kad vieno gydytojo pasiūlytas gydymo planas ir diagnozė nebūtinai teisinga...
JN, labai įtartinai miego nori, sakyčiau, kad  nestuke.gif  lotuliukas.gif
arba tavo organizmas išsekęs g.gif

Išsekęs. Man 6-7 val miego per parą/ 7dienas per savaitę niekada neužtekdavo. Prieš naujus metus miego trūkumas paguldė į ligos patalą, dabar jau specialiai pasiėmiau atostogų, kad išsimiegot. Kaip sakė mano homeopatė - mažiau miegoti nepriprantama, miego trūkumas tik kaupiasi. Belieka laukti kol Danielė eis į mokyklą ir ten nebemiegos pietų miego smile.gif)
Atsakyti
Braske09-mano darinukas buvo nedidelis. Biopsijos is sveiku audiniu neimamos.
JN-manau,kad mieguistumas del anemios.
Atsakyti
Gaube, o cia tai geras....niu tikiuosi niekas daugiau pas Tave ir nepasikeis 4u.gif 4u.gif

beje, irgi pasipasakosiu,treciadieni ryjau zarna jetus panos, kas ta dare supras, kas nedare, tai zinokit, geriau gimdyt ar po cp lįsti, nei tokia procedura iskentet, net verkiau guledama,nes biosipsija eme bakterijai istirti, kryziu padejau ant tokiu proceduru, bet viska istyre, nieko nerado, dar laukiu atsakymo del dar vienos ligeles,o daugiau nieko, skrandis stoja, atsirugimai neskanus,o priezasties kaip nera, gavau omeprozolio pagerti ir tiek ziniu

QUOTE(amusante20 @ 2015 04 23, 16:45)
papiroose, aš galvojau, kad nuo chemijos esančios vaisiuose, pabandyk vaisių neduot, jei nepraeis bėrimas, kreipkitės į gydytoją.
mano mažiukei dabar yra seborėjinis dermatitas-sausos odos plėmai, tai buvo jau labai suaktyvėjęs tas raudonis ir paprasti kremai visioškai nedavė jokio efekto, tai važiavom pas dermatologą, išrašė tepaliuką su hormonais patį silpniausią, patepiau 3 dienas, ir praėjo, bet dabar jau ritualas yra atsikeliam ir tepamės kremu, nes odelė išties l. sausa....maudau nuo gimimo tik su alieju,

papasakok placiau kuo tepat, tas hormoninis ne laticort tepalas? mano Rokui tas pats plemais pameto, oda sausa, kiekviena vakara drekinu,tepu, tai kazkiek gelbeja, tik per sulenkimus daznai raudoni plemai buna

siaip alergiukas maniskis, citrusiniams vaisiams siek tiek alergiskas, kazkada yra valge zuvi ir Rokas uzvalge, tai tik lupos uzraudo, akys uzraudo...uodu igelimams alergiskas, zydejimams pernai labai alergizavo, siemet kazkaip normaliai, betn jau pastabu is darzo nesulaukiua dėl paraudusiu akiu.
beje, dėl odos, manau,paveldejom ir mb, maniskis turi psioriaze, tai dermatologas pasake,o ko jus norit?tik drekinkit oda ir tiek.aciu D su mazuoju viskas ok.
Atsakyti
Slitka užuojauta, jausmas ne iš maloniųjų.... Kaip suprantu, visiems skiria ta omeprazolį, kaip panacėją.... Nors man tai ryt nebuvo blogai smile.gif Kol priėjau prie tos žarnos, gavos, kad nevalgius buvau jau gerokai daugiau nei 12 val, tai skrandis už maistą tą žarną palaikė ir nugurgė smile.gif)) Atsimenu kaip sėdėjau ten pasodinta, laukiau ir nužiūrinėjau žarnų storį... o po to vis laukiau kada jau bus TAS blogis smile.gif Taip ir pasibaigė. Matyt suveikė mano moto - tikėkis geriausio, ruoškis blogiausiam smile.gif Manau, kad gimdyt gerokai skaudžiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JN: 25 balandžio 2015 - 08:17
QUOTE(slitka @ 2015 04 24, 22:05)

papasakok placiau kuo tepat, tas hormoninis ne laticort tepalas? mano Rokui tas pats plemais pameto, oda sausa, kiekviena vakara drekinu,tepu, tai kazkiek gelbeja, tik per sulenkimus daznai raudoni plemai buna

siaip alergiukas maniskis, citrusiniams vaisiams  siek tiek alergiskas, kazkada yra valge zuvi ir Rokas uzvalge, tai tik lupos uzraudo, akys uzraudo...uodu igelimams alergiskas, zydejimams pernai labai alergizavo, siemet kazkaip normaliai, betn jau pastabu is darzo nesulaukiua dėl paraudusiu akiu.

Sveikos, tikr. visi lauke, net baltas pavydas ima biggrin.gif
Slitka 4u.gif
mūsų tas tepaliukas ąžuolyno vaistinėj gaminamas dexamethasoni 4 mg urg.em.aq.20,0
kaip ir sakiau tris dienas patepliojau problemines vietas,kurias jau kasėsi,o kai pagis nuo tų vėjaraupių, tepsiu vėl su kremais, šiuo metu naudoju emolium, bet velniškai brangu,greit mums jis baigiasi, tai kai pabaigsim, bandysiu iš universitetinės vaistinės basalio kremą.
Atsakyti
QUOTE(amusante20 @ 2015 04 25, 14:07)

kaip ir sakiau tris dienas patepliojau problemines vietas,kurias jau kasėsi,o kai pagis nuo tų vėjaraupių, tepsiu vėl su kremais, šiuo metu naudoju emolium, bet velniškai brangu,greit mums jis baigiasi, tai kai pabaigsim, bandysiu iš universitetinės vaistinės basalio kremą.

pas kokia dermo lankaisi? as pas Grusauska buvus, bet tas nieko ir nepasiule, tik drekinti, galvoju gal pas Urbsiene (ar Urbstiene) nueti,labai jau giriama daktare.

mums basalis nelabai padejo, epadermu tepliojau, siaip super tepalas jei pagal sudeti ir kaina ziuret, bet dickiui irgi nelabai, mazajam ziema zandus paserpetotus patepdavau , tai liuks buvo, taukmedis irgi nieko doro, net kokosu aliejum tepiau irgi s...dabar essex krema naudoju, tai jis man geriausias is visu isbandytu
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2015 04 25, 19:32)
pas kokia dermo lankaisi? as pas Grusauska buvus, bet tas nieko ir nepasiule, tik drekinti, galvoju gal pas Urbsiene (ar Urbstiene) nueti,labai jau giriama daktare.

mums basalis nelabai padejo, epadermu tepliojau,  siaip super tepalas jei pagal sudeti ir  kaina ziuret, bet dickiui irgi nelabai, mazajam ziema zandus paserpetotus patepdavau , tai liuks buvo, taukmedis irgi nieko doro, net kokosu aliejum  tepiau irgi s...dabar essex krema naudoju, tai jis man geriausias is visu isbandytu

pas Grušauską vežiau ir vyresnėlę-jai buvo nustatatęs seborėjinį dermatitą, irgi paūmėjus tepiau su jo išrašytu tepalu, o šiaip drėkinau su emolium kremu---dabar kaio ir viskas gerai-išaugo.
mažiukę irgi pas jį vežėm, tai jau šį kartą nlbai ir aiškino ką, nes jau pati pasisakiau,kad mazgei tikr. bus seborėjinis dermatitas kaip ir vyresnėli kad buvo., tai išrašė tą tepaliuką ir viskas.
aš pas Urbštienę pati buvau dėl veido odos, na visai nieko, bet tąkart nlbai kokį gydymo kursą galėjo parinkt, tai teko gydytis savais metodais...
Atsakyti
SU MAMOS DIENA mus visas mamas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
na gi ramu čia g.gif

išleidžiau savo jubilijatą į darželį su vaišėm, o laimingas vaikas biggrin.gif vakare laukia staigmenos namie, tai bus dra laimingesnis biggrin.gif

mergaitės, iškrito 2 dantukai Korniui, žiūriu ir galiniai krūminiai apačioj dygsta blink.gif abudu...na kažkaip greitai čia mums su tais dantim. vyras sako vesk pas dantistę, gal kas negerai doh.gif

tiesa, visas mamytes su prabėgusia Mamyčių diena, būkit visos sveikos wub.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Braske09-sveikinimai ir...nesuk galvos del tu dantu,vieniems anksciau,kitiems veliau mirksiukas.gif Ignui kol kas tik kliba,vasara ko gero netures 2 biggrin.gif
O as.....tuoj turesiu daug atostogu biggrin.gif 26d.,konizacija,tad visa vasara namie. Nebus cia liudna lotuliukas.gif (jei bus bendraujanciu)
Atsakyti
QUOTE(GAUBE @ 2015 05 05, 16:01)
Labutis 4u.gif
Braske09-sveikinimai ir...nesuk galvos del tu dantu,vieniems anksciau,kitiems veliau mirksiukas.gif Ignui kol kas tik kliba,vasara ko gero netures 2 biggrin.gif
O as.....tuoj turesiu daug atostogu biggrin.gif 26d.,konizacija,tad visa vasara namie. Nebus cia liudna lotuliukas.gif  (jei bus bendraujanciu)

ačiū 4u.gif
tai visdėlto reikia šitos procedūros, ane g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske09 @ 2015 05 06, 08:04)
ačiū 4u.gif
tai visdėlto reikia šitos procedūros, ane g.gif

Taip,sake geriau nelaikyt tos zaizdos. Mano bendradarbe 15 m.su tokiais tyrimais gyveno kol 1 stadija atsirado. Gyva iku siol,tik jau nuoperuota.
Ten niekine ta op,20 min.ir vakare namo. Tik 6-8 sav.dideli aprobojimai-nieko nekelt,nest tik iki 3 kg svori,nesimaudyti,nesimyleti.....tik lepinti save smile.gif
Dabar mastau ka su Igiu daryt g.gif Jei as namie beveik 3 men tupesiu,gal nevest i darzeli g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GAUBE: 06 gegužės 2015 - 08:26