Įkraunama...
Įkraunama...

Vertbaudet

QUOTE(wicked @ 2015 07 13, 20:22)
o pas juos papildymų nebūna? g.gif
kol dvejojau dėl dydžio, nebeliko norimos striukės doh.gif
kokio jis ūgio? svorio?

143 ir kūdena ax.gif , tai slim jam kaip tik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2015 07 13, 19:19)
Pamatavau musu 8 dydzio kelniu ilgi per isorine siule - 77 cm, vidine siule - 58 cm, gal dar labiau pades apsispresti del dydzio  4u.gif

Ačiū labai 4u.gif Naudinga, nes išsimatavau ir cm į cm su dabar nešiojamom, reiškias bus kaip tik 8 m kelnės ir 10 m 'ant išaugimo'.
Papildyta:
O kokius jūs čia nuolaidos kodus naudojat? g.gif
Ir ką duoda tie pakvietimai?

Aš tai paprastai registravausi, tada jau žiūrėjau kas su kokiom nuolaidom ir tiek..
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 07 13, 22:42)
143 ir kūdena ax.gif , tai slim jam kaip tik ax.gif

praktiškai mano vyresnysis, tik jam rudenį 12 cool.gif
gal galit kokius išmatavimus parašyt, jei ką turit? bigsmile.gif kokių kelnių liemuo, vidinė siūlė... maikutės krūtinės apimtis, ilgis ar rankovė kiek...
QUOTE(Rasma @ 2015 07 13, 23:59)
O kokius jūs čia nuolaidos kodus naudojat? g.gif
Ir ką duoda tie pakvietimai?

registruojantis su pakvietimu, gauni 15 eurų nuolaidą, perkant už ne mažiau nei 30, berods, plius nemokamas siuntimas... tą pačią nuolaidą gauna ir ta, kuri išsiuntė pakvietimą...
Atsakyti
QUOTE(wicked @ 2015 07 14, 01:14)
registruojantis su pakvietimu, gauni 15 eurų nuolaidą, perkant už ne mažiau nei 30, berods, plius nemokamas siuntimas... tą pačią nuolaidą gauna ir ta, kuri išsiuntė pakvietimą...

O kur ieskoti to kodo? Nes siunciau pakvietimus, o kur vel gaunamo kodo ieskot, nezinau...
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 07 14, 07:20)
O kur ieskoti to kodo? Nes siunciau pakvietimus, o kur vel gaunamo kodo ieskot, nezinau...

į el. paštą ateina pranešimas, koks pakviestas "draugas" jau užsisakė ir ten kartu naujas kodukas būna 4u.gif
Atsakyti
Dar turiu vieną pakvietimą pirkti su -15 eur nuolaida ir free siuntimu.
Jei norėtumėte gauti pakvietimą, siųskite man į az savo vardą, pavardą ir el.pasto adresą.
Papildyta:

Vakar gavau jau antrą siuntą, viskas super.
Marskinėliai uždaru kaklu, medvilnė, labai maloni medžiagytė, 4 dydis ant 1,5 m stambaus ir aukšto vaikino, tai tikrai dar didokas:

user posted image

ant to pacio vaikino džinsai ėmiau 4, full, didoki

user posted image

Ir savo 3,5 m aukstai merginai pirmą kartą atsiunčiau slim, netelpa, dabar ėmiau full, manau bus geri, gal kiek platoki, reikėjo standartt, bet ... smile.gif
Bet labai fainos, nėra skiny tipo, kas mano merginai netinka smile.gif

user posted image

Kokybė gera, gal tik berniukiški džnsai turi tokį kvapą kaip seniau garinti džinsai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 14 liepos 2015 - 07:32

Aišku 4u.gif Š***, jau be pakvietimo užsiregistravau ir susikroviau krepšą biggrin.gif
Atsakyti
Mano atsiliepimai ( be foto, nemoku cia ikelt blush2.gif )...
Palaidinukės ėmiau 3m. dydį, tai maniškiui 1,7m kaip tik, nestambus vaikas. Dzinsai su pamusaliuku ir sustiprintais keliais tik tik, tikuosi rudenį dar aprengti g.gif .... Na o 2m.dydzio golfu net nesvajok aprengti.. Labai smagus, kakliuke nugaroj knopkytes.... Pirkciau didesni dydį mielai, gaila kodų nebera doh.gif
Atsakyti
Aciu, panos, kad aprasote gautus rubelius, bet butu geriau kad parasytumete ne tik kokiam amziui tiko/netiko, o kokiam ugiui, nes to paties amziaus vaikai buna labai skirtingi pagal ismatavimus cm ax.gif
Jeigu kam nors dar reikia pakvietimo - parasykite man i az savo varda, pavarde ir e-maila 4u.gif
Atsakyti
http://www.vertbaude...treCouleur=6609
o man su sitom kelnem nesiseka. pirmas neapsiziurejus parsisiunciau full fit, maniskis skendo, nes lieknas berniukas. dabar parsisiunciau slim, viskas labai grazu, bet saga neuzsisega 4u.gif 4u.gif 4u.gif (jei ka domina, slim 5 m. dar turiu ir galiu perleist)
galvojau liesas vaikas, dabar iseina kad normalus lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2015 07 14, 10:45)
http://www.vertbaude...treCouleur=6609
o man su sitom kelnem nesiseka. pirmas neapsiziurejus parsisiunciau full fit, maniskis skendo, nes lieknas berniukas. dabar parsisiunciau slim, viskas labai grazu, bet saga neuzsisega  4u.gif  4u.gif  4u.gif  (jei ka domina, slim 5 m.  dar turiu ir galiu perleist)
galvojau liesas vaikas, dabar iseina kad normalus  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tokias pat ėmiau abiem saviškiam (vienam raudonas, kitam geltonas).
Keturmečiau ėmiau 5 dydžio slim, tai truputį didokos pagal plotį (sagytėm ir guma reikėjo per vieną susiaurinti) (sveria 14 kg, ūgis apie 102 cm)
Mažėliau ėmiau 2 dydžio vidutines, tai jam kaip tik plotis, bet ilgis didokas (apie 3 cm), (sveria 12 kg, ūgis apie 84 cm)

dar ėmiau draugės leliui šį kostiumėlį (rašo 54 cm), laabi maloni medžiagytė. Gal norėtųsi šiek tiek standesnio.
http://www.vertbaude...o...ur=6470&t=1
dabar nuolaida geresnė smile.gif
Papildyta:
beje, išsiunčiau 3 kvietimus, negavo nei viena g.gif rodo, kad išsiųsti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Astartė~: 14 liepos 2015 - 09:59
praktiškai mano vyresnysis, tik jam rudenį 12 cool.gif
gal galit kokius išmatavimus parašyt, jei ką turit? bigsmile.gif kokių kelnių liemuo, vidinė siūlė... maikutės krūtinės apimtis, ilgis ar rankovė kiek...

Dabar atostogaujam, ne namuose, pamatuot tik kitos savaitės pabaigoj galėsiu ax.gif

QUOTE(juvile @ 2015 07 14, 09:32)
Dzinsai su pamusaliuku ir sustiprintais keliais tik tik, tikuosi rudenį dar aprengti g.gif ....

Gal galima nuorodą, šiltesnių norėčiau saviškiui, kažin tik ar didesniems yra ax.gif
Mano kodai visi dingo blink.gif .
Atsakyti