Įkraunama...
Įkraunama...

Vertbaudet

QUOTE(padraika22 @ 2015 07 11, 08:22)
Niekas nepirkot siu rubu? Domintu kokybe

Turiu jūsų antroje nuorodojoje nurodytus marškinėlius:
user posted image
Medžiaga labai miela, bet sakyčiau truputį pamažinti. Savo 95 cm ūgio 2,5 metų vaikinukui pirkau 4 metų dydžio, tai dabar kaip tik.
Anksčiau esu pirkusi kitas medvilnines maikutes, tai po karšto skalbimo vos vos pasitraukė, tai 3 metų maikutės jau laaabai aptemptos, mažokos
http://www.vertbaude...y...ur=6349&t=1
user posted image
Atsakyti
Gal kas turit Vertbaudet basutes 26 ar 27 dydzio? Domina, kiek viduj cm (kokio ilgio pedutei biggrin.gif )
Atsakyti
dydžių lentelėje maksimalus berniukų ūgis yra iki 14metų/164cm

Tai 12-amečiui su 170cm ūgiu jau ko gero nieko neverta žiūrėti?
Atsakyti
Pirkau tokias, pritariu Vi_ktorijai, medžiaga miela. Ėmiau 4 dydį savo beveik trimečiui, dabar tik tik, dar neskalbiau, nežinau, ar pasitraukia po skalbimo. Baisu, kad išskalbus vaikas netilps lotuliukas.gif doh.gif
user posted image
Dar ėmiau šituos. medžiaga tikrai neskysta. Labai faini, mieli. Irgi 4 dydis, bet maniškio vaiko turbūt sėdimoji didelė doh.gif tikrai mažoki schmoll.gif susidariau ispūdį, kad šie rūbeliai mažinti.
user posted image
Žodžiu, kas norit, perleidžiu, dėl kainos susitarsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2015 07 12, 19:28)
dydžių lentelėje maksimalus berniukų ūgis yra iki 14metų/164cm

Tai 12-amečiui su 170cm ūgiu jau ko gero nieko neverta žiūrėti?

Neverta
Mano 13m -157 ugis, tai dar tinka
Atsakyti
Kam reikia kvietimu? Parasykit i az varda pavarde el padto adresa. Mielai atsiusiu
Atsakyti
Kažkaip susidariau įspūdį, kad visi rūbai turbūt mažinti g.gif

Mano vaikinui 7 m ir jis 131 cm ūgio, tai pagal dydžių lenteles ir parduotuvės kalkuliatorių (pagal išmatavimus) reiktų rinktis 9 m dydžio rūbus g.gif Bet kai kurie drabužiai dydžiai peršoka per du, pvz 8 ir toliau jau 10 g.gif Tai neaišku ar rizikuot su 8, ar visgi imt 10 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2015 07 13, 11:49)

Mano vaikinui 7 m ir jis 131 cm ūgio, tai pagal dydžių lenteles ir parduotuvės kalkuliatorių (pagal išmatavimus) reiktų rinktis 9 m dydžio rūbus g.gif Bet kai kurie drabužiai dydžiai peršoka per du, pvz 8 ir toliau jau 10 g.gif Tai neaišku ar rizikuot su 8, ar visgi imt 10 g.gif

As savo sesiameciui 120 cm pirkau 8 dydi. Ziuresiu, kas bus. Jei ka priaugsim. Geriau, nei mazi
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2015 07 13, 12:49)

Pagal savo vaika ir gautus rubus sprendziu, kad virsutiniai, t.y. Tops, rubai kazkiek mazinti arba liekniems, o kelnes atitinka, net kazkiek didintos. Pvz. mano berniukas 128,5 cm toks apvalesnis, tai VB maikute 8 dydzio tip-top tiko, kazkiek aptempta (pvz. Next 8 dydzio jam laisvesnes buna),
user posted image
striukyte tokio pat dydzio isvis maza - ir rankoves trumpos ir siaip siauroka.
user posted image
Sortai is ankstesnio rinkinuko 8 dydzio siauri, vos uzmovem, tai mums issigelebejimas kad kai kuriom kelnems galima pasirinkti Full dydi thumbup.gif Pvz. sios kelnytes 8 dydzio netgi perilgos
user posted image
Palyginau jas su Next 8 dydzio (jos irgi iki 128 cm), tai bendras ilgis toks pats, bet VB kelniu klesnes ilgesnes, o uzpakalio dalis trumpesne.
Tai dabar uzsakiau jam kitas kelnes vel 8 dydzio full, o golfus 10 dydzio - tikiuosi tiks.
Atsakyti
Sveikos,
gavau pirmasias vertbaudet uzsakytas prekes, dzinsus per klaida buvau emusi full fit savo labai lieknam berniukui, tai tikrai jos yra full fit, nes maniskiui labai labai per placios..nezinau kaip butu, je imciau slim..greiciausia tiktu..
Tad, jei kas nors nespejote nusipirkti, o norejote, galiu perparduoti siuos dzinsus, jie tiks normaliam ar pilnesniam vaikui, joku budu ne lieknam ( dydis 5 metai):
user posted image

Pirkau juos pirmosios ispardavimu bangos metu, kaina buvo kiek didesne nei dabartine, minusavus kodo nuolaida siulau uz 7 EUR..
Nuoroda cia:
http://www.vertbaude...h...ur=6399&t=1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbane*: 13 liepos 2015 - 16:00
QUOTE(padraika22 @ 2015 07 13, 14:47)
As savo sesiameciui 120 cm pirkau 8 dydi. Ziuresiu, kas bus. Jei ka priaugsim. Geriau, nei mazi

Turbūt, kad geriau imti didesnius drinks_cheers.gif Aš iš temoss kažkaip pastebėjau, jog vaikui 4, o tinka 6 m ir t.t. Daug tokių atsiliepimų..

QUOTE(jelenyte112 @ 2015 07 13, 14:57)
Pagal savo vaika ir gautus rubus sprendziu, kad virsutiniai, t.y. Tops, rubai kazkiek mazinti arba liekniems, o kelnes atitinka, net kazkiek didintos. Pvz. mano berniukas 128,5 cm
Tai dabar uzsakiau jam kitas kelnes vel 8 dydzio full, o golfus 10 dydzio - tikiuosi tiks.

Ačiū už atsiliepimą 4u.gif Įtariu kelnes reik imt 8, o viršų 10 m.

Maniškis ilgas (tik tik 7 suėjo ir jau 132 cm) ir kūdas, tai vat bijau, kad nebūtų per trumpos rankovės..o kabėt rūbai ant jo vienodai visi kabo, visos kelnės krenta, jei nereguliuojamos..

Atsakyti
paaskaičiau aatsiliepimus, kd viršus , maikutės mažintos, o bliuzonų, striukių irgi dydis mažintas būna ?

Kaip su apatinėm kelnaitėm, ar kokybiškos, gerai nešiojasi. Dabr vsarai norisi šortukų tipo užsakyti rinkinius iš trijų kelnyčiu. bigsmile.gif

Jei km reikia pakvietimų - rašykit į AŽ savo el.paaštą ir vardą pavardenį. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 13 liepos 2015 - 16:21