Info iš kitos temos
[quote=Kriiste,2016 04 12, 18:18]
Pasiskaičiau čia kaip į vertbaudet džinsus vaikų neikisat, uzsakiau saviskei - gavom... Nu skęsta mano dziusena... Šortus ėmiau dydžių mažesnius nei reiktų, tai dar nešiojami, bet džinsų negalėjau imt mažesnių, Gi trumpi bus...
[/quote]
[quote=Eglynas9,2016 04 12, 18:22]
O kokius užsakinėjai? Narrow Fit?
Nes aš saviškei, kuri irgi šakaliukas, pernai vasarą nupirkau vienas kelnes, tai puikiai tiko. Labai džiaugiaus. Dabar irgi dairausi į džinsus, nes visus išaugo arba suplėšė - reikia kokų nors naujų
[/quote]
[quote=Kriiste,2016 04 12, 18:33]
Joo, narrow..
Geriau nei hm, bet vistiek... Laukiu kol suaugusių dydžiai tiks, gal tada mergina galės kelnes ar džinsus prisitaikyti... Dabar telieka treninginem taikstytis, nes jos lengvai siaurinas...
[/quote]
[quote=natina,2016 04 12, 20:21]
Mano irgi dziusna, bet is ten yra kur vos isispraude, ir kur krenta- to paties dydzio
[/quote]
[quote=Kriiste,2016 04 12, 20:58]
as tai situs emiau:
http://www.vertbaude...iltreTaille=012
Papildyta:
o sortukus situs - kokybe nereali - juos emiau tik kad ta suma surinkt 30 euru... bet atsidziaugt negaliu
http://www.vertbaude...c...ur=6309&t=1
[/quote]
[quote=JMD,2016 04 12, 21:12]
Ėmėt tuos džinsus Slim ar standart?
[/quote]
[quote=Kriiste,2016 04 12, 21:38]
narrow emiau - kadangi mums aptemptu ner buve - emiau stright cut - ne taip baisiai atrodo, kai kadaruoja
Bet kito tokio vaiko nesu macius... Mergaite rudeni buvo 140 ugio ir 26 kg svorio... dabar nepasakyciau kad pastorejo, bet ugis jau 145 (nes rubus imam 146 ir nebuna dideli)...
[/quote]
[quote=JMD,2016 04 13, 08:25]
Narrow yra modelio pavadinimas. Kokį plotį ėmėt? Ten jų 3 : Slim, Standard ar Husky. Aš savo dvasnos neįgrūdau net į standard
apsidžiaugiau kad dar ne visiškas distrofikas reiškia. Bet juk husky nepirksiu
kita mama patarė imt dydžiu didesnes ir nukirpt klešnes nes per ilgos bet ten yra keliai pasiuvinėti jie tada bus ne vietoj. Nesugalvoju ką daryt. Ir ar visos kelnės tokios
[/quote]
[quote=Kriiste,2016 04 13, 08:55]
Slim ėmiau, apie standartą net pagalvojus nebuciau
[/quote]
[quote=Eglynas9,2016 04 13, 10:43]
O jūs kokį modelį pirkot? Nors pas jus turbūt berniukas?
Bet šiaip Narrow ne modelio pavadinimas, o būtent pločio
Tarkim, šie - modelis
Girl's Bootcut Jeans, o va plotis pavadinime nurodomas arba Narrow Fit (reikia pasirinkt Slim), arba Medium Fit (Standart), arba Full Fit
[/quote]
[quote=JMD,2016 04 13, 11:25]
Berniukiski tokie pat yra. As tai tuos narrow suprantu kaip modelio tipa/pavadinima, na kaip pvz musu moteriski buna Skinny, boyfriend ir panasiai, o ne kad narrow yra tik kudiem vaikam, nes tada nebutu pasirinkimo full. Ir tie Narrow/skinny yra slimakam, standartiniam vaikam ir storuliam. tai tas ir yra Slim, Standard ir Full.
[/quote]
[quote=Eglynas9,2016 04 13, 11:31]
Narrow Fit pavadinime rašo, tik jei pasirenkat plotį Slim
O jei pasirinksit Standart arba Full, tai ir pavadinimas pasikeis (į Medium Fit arba Full Fit) - jokio Narrow nebebus
[/quote]
[quote=JMD,2016 04 13, 11:50]
aaaaaaa
neatkreipiau demesio. aciu
[/quote]