QUOTE(wicked @ 2016 02 03, 12:25)
aš, vakar pasiėmus, galvojau, kad mano bernas skęs joje jam dabar 12, tačiau ėmiau 14 dydį, ateinančiai žiemai... vakare liepiau pasimatuot, tai dar didoka jis toks prie žemesnių vaikų... tikrai nesiekia 150cm ūgio dar bet kažkaip įsivaizduoju, dar paaugs ir kitai žiemai bus pats tas variantas
tiesa, man susidarė toks įspūdis - kad Vertaudet drabužiai yra kiek siauresni, bet ilgesni... su šita parka toks vaizdas, ir turiu tokio pačio dydžio maikutes ilgomis rankovėmis, tai irgi galėtų būti trumpesnės, nes maniškis dabar dar negali jų nešiot, nors visa kita kaip ir nieko jau būtų dar suprasčiau, jei jis būtų stambus
tiesa, man susidarė toks įspūdis - kad Vertaudet drabužiai yra kiek siauresni, bet ilgesni... su šita parka toks vaizdas, ir turiu tokio pačio dydžio maikutes ilgomis rankovėmis, tai irgi galėtų būti trumpesnės, nes maniškis dabar dar negali jų nešiot, nors visa kita kaip ir nieko jau būtų dar suprasčiau, jei jis būtų stambus
Pas mus turputį kita dydžio kategorija, trečią ėmiau, tai žiūrėsim ar dvimetis panešios pavasarį/rudenį. O dėl ilgio sutikčiau, apie marškinėlius, golfiukus kalbant.