Įkraunama...
Įkraunama...

Vertbaudet

QUOTE(wicked @ 2016 02 03, 12:25)
aš, vakar pasiėmus, galvojau, kad mano bernas skęs joje biggrin.gif jam dabar 12, tačiau ėmiau 14 dydį, ateinančiai žiemai... vakare liepiau pasimatuot, tai dar didoka biggrin.gif jis toks prie žemesnių vaikų... tikrai nesiekia 150cm ūgio dar schmoll.gif bet kažkaip įsivaizduoju, dar paaugs ir kitai žiemai bus pats tas variantas thumbup.gif

tiesa, man susidarė toks įspūdis - kad Vertaudet drabužiai yra kiek siauresni, bet ilgesni... su šita parka toks vaizdas, ir turiu tokio pačio dydžio maikutes ilgomis rankovėmis, tai irgi galėtų būti trumpesnės, nes maniškis dabar dar negali jų nešiot, nors visa kita kaip ir nieko jau būtų g.gif dar suprasčiau, jei jis būtų stambus g.gif

Pas mus turputį kita dydžio kategorija, trečią ėmiau, tai žiūrėsim ar dvimetis panešios pavasarį/rudenį. O dėl ilgio sutikčiau, apie marškinėlius, golfiukus kalbant.
Atsakyti
QUOTE(egluti @ 2016 01 26, 16:26)
kaip kažin šitos pėdkelnės?
http://www.vertbaude...r...3009433&t=2
nelabai suprantu tų dydžių, maniškė 84cm ūgio, užteks kažin to 19-22dydžio? (pagal pėdą turėtų užtekt:)

Sveiki,
pagal mano patirtį tai pėdkelnės mažintos. Mano mergaitė nešioja 24/25 dydį batų , pėdkelnes tokias ėmiau 23/26 , bet ilgio tai kokiu 6 cm trūksta pridėjus, net matuoti nėra prasmės.

Papildyta:
Parodysiu ir aš pirkinius

Megztukas, rožinė spalva labai ryški ir graži. Audinys storesnis ir toks standesnis. Ėmiau 5 dydį tai 102 mergaitė tik rankovės truputi ilgokos.
user posted image

Labai fainas komplektukas , viduje su peliuko medžiagėle. Mažintas 4/5 m. kepurytė siaura. Mielai keisčiau į didesnę jei kas per didelę nusipirkot.
user posted image

Pėdkelnės . Atrodo fainos, bet 23/26 102 cm. vaikui kokių 5 cm ilgio trūksta.
user posted image

Megztukas. Atrodo labai fainai. Dydį atitinka.
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
O bevyksta koks nors Sale su tais pakvietimais? biggrin.gif noriu ir aš pakvietimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Salteksnis @ 2016 02 08, 09:13)
Sveikos,
O bevyksta koks nors Sale su tais pakvietimais? biggrin.gif noriu ir aš pakvietimo  blush2.gif

parašykit savo e.pašto adresą, vardą, pavardę nusiųsiu pakvietimą, gausite kodą su 15eur nuolaida (perkant už 30 eur ar daugiau) ir nemokamu pristatymu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kaaa @ 2016 02 08, 09:25)
parašykit savo e.pašto adresą, vardą, pavardę nusiųsiu pakvietimą, gausite kodą su 15eur nuolaida (perkant už 30 eur ar daugiau) ir nemokamu pristatymu wink.gif

Parašiau 4u.gif
Atsakyti
Kaip jau minėjo, kooperacijoms yra atskiras skyrelis
Atsakyti
Gal kas pirkotės berniukui pavasarinę ne visai ploną striukę ir turite atsiliepimų? smile.gif
Atsakyti
Jau neaktualu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Razina: 22 vasario 2016 - 11:08
gal kas pirkote sias uzuolaidas? domina ar jos neskystos, ar tvirtos medziagos, nepersvieciamos? gal turite atsiliepimu?
http://www.vertbaude...t...ur=6410&t=1
Atsakyti
Sveikos, gal butu atsiliepimu apie siuos dzinsiukus? smile.gif 135 ugio kudam vaikui ko gero reiketu 9 dydzio narrow imt?Mastau paims siuos ir tokius pat sviesiai pilkus
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Braskeele: 17 kovo 2016 - 16:42
QUOTE(savita1 @ 2016 03 24, 21:34)
Del vertbaudet, kam aktualu, siandien gavau siuntini, emiau sita plosciuka nuo lietaus. Toks plonas, i delna susipakuoja beveik, spalva visai ne tokia ruzava, o grazi svelni blush, man labai patiko 4u.gif
http://www.vertbaude...o...ur=6629&t=1
Oi bet ziuriu jo kaina jau didele, buvo berods 22e g.gif

Perkeliu žinutę iš kitos temos, gal kam bus aktualu
Atsakyti
QUOTE(botinak @ 2016 04 01, 15:45)
Ir ar bandėt vertbaudet batukus? kaip jų kokybė? ar tinka aukštai kelčiai?

QUOTE(krystiana @ 2016 04 01, 18:33)
Mano mergaite nesioja dabar kedukus su lipukais,faini,nesunkus,patinka,tikrai nera siauri,nes su lipukais biggrin.gif

Atsakyti