Įkraunama...
Įkraunama...

Vertbaudet

Sveikos,

labai reikia patarimo.

Kaip striukės mergaitiškos ? Kaip kokybė ? Šiltumas?

Dar nieko nesu iš čia pirkus , bet kiek skaičiau tai kokybė lyg ir nieko. Gal kas turi tokį paltuką ir galėtų pakomentuoti dydžius ? Mano mergina dabar 102 cm, reikia kitai žiemai .

Paltukas

Būsiu be galo dėkinga 4u.gif
Atsakyti
dėl 'sportinio intereso' pabandžiau padaryti užsakymą su -15 eur koduku, užsakymą dariau iš seno accounto, su kuriuo ne kartą apsipirkinėjau, naujo nekūriau, įsidėjau vien sale prekes . Užsakymo neatšaukė, gavau UPS nuorodą. Koduką 0036 jau buvau kadaise panaudojus. Keistesnės parduotuvės dar neteko sutikti mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2015 12 26, 17:29)
dėl 'sportinio intereso' pabandžiau padaryti užsakymą su -15 eur koduku, užsakymą dariau iš seno accounto, su kuriuo ne kartą apsipirkinėjau, naujo nekūriau, įsidėjau vien sale prekes . Užsakymo neatšaukė, gavau UPS nuorodą. Koduką 0036 jau buvau kadaise panaudojus. Keistesnės parduotuvės dar neteko sutikti  mastau.gif

Tai jums pasisekė smile.gif Man nei vienoj paskyroj netaiko kodų nuolaidos, net jiems laišką jau parašiau... O vieną užsakymą padariau praėjusią savaitę, tai išvis įdomiai - pinigai rezervuoti, patvirtinimas atėjo, o psakyroj nerodo, kad užsakymas yra ir jokio judesio dėl siuntimo....
Atsakyti
QUOTE(libraja @ 2015 12 30, 14:25)
Tai jums pasisekė smile.gif Man nei vienoj paskyroj netaiko kodų nuolaidos, net jiems laišką jau parašiau... O vieną užsakymą padariau praėjusią savaitę, tai išvis įdomiai - pinigai rezervuoti, patvirtinimas atėjo, o psakyroj nerodo, kad užsakymas yra ir jokio judesio dėl siuntimo....

O as galvojau pas mane tik taip ax.gif . Bet nesitikiu gaut jei paskyroj ner, laukiu kol pinigus atkabins. Tiesa pasakius nelabai reikejo to ka pirkau, del sportinio inteteso uzsakiau bigsmile.gif
Atsakyti
Noriu pasidžiaugti naujai gauta preke. Rodos paprastas vonios chalatas, 100 proc. poliesteris. Pati turiu tokios pat sudėties, bet šio vertbaudet chalatuko švelnumas neišpasakytas, pati sau norėčiau wub.gif Gale pasiuvinėtas. žodžiu mielas
http://www.vertbaude...n...3845088&t=2
user posted image
user posted image
Atsakyti
o man atejo mano uzsaymas smile.gif ir nuolaidines prekes ir su kodu smile.gif tai gavosi labia gerai smile.gif ir kokybe man ju patiko smile.gif dabar yra 25 proc viskam, tai mastau, bus daugiau ? gal dar palaukti ? kazkaip man ju rubai dabar patinka labiau net nei next smile.gif))) ivertinant, ka next sale komplikuotas uzsakymas sad.gif( o cia atveza I namus, kainos labia panasios gaunasi , ir kol kas ka gavau tas labia patiko smile.gif kas jau senai perka ? nesiojasi gerai drabuziai ? man next patinka, H&M ne sad.gif( greiciau viskas susitrina sad.gif(
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2016 01 04, 09:47)
o man atejo mano uzsaymas smile.gif ir nuolaidines prekes ir su kodu smile.gif tai gavosi labia gerai smile.gif ir kokybe man ju patiko smile.gif dabar yra 25 proc viskam, tai mastau, bus daugiau ? gal dar palaukti ? kazkaip man ju rubai dabar patinka labiau net nei next smile.gif))) ivertinant, ka next sale komplikuotas uzsakymas sad.gif( o cia atveza I namus, kainos labia panasios gaunasi , ir kol kas ka gavau tas labia patiko smile.gif  kas jau senai perka ? nesiojasi gerai drabuziai ? man next patinka, H&M ne sad.gif( greiciau viskas susitrina sad.gif(

o koks kodas 25% nuolaidai? gal yra koks free shipui?
Atsakyti
O aš savojo 12-23 užsakyto, kurio nėr paskyroj tikriausiai ir negausiu. Banke kur rezervuoti pinigai, visų būsena "Atidėta", o šio "Pirkinys", ko gero pinigų ir nenuskaičiuos, nereikia atkabinėti rezervuotų pinigų g.gif .
Atsakyti
kaip jums patinkaa Vertbaudet odiniu keduku arba odiniu kitokiu batuku kokybe. galvoju ar vert pirkti.
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2016 01 04, 20:33)
kaip jums patinkaa Vertbaudet odiniu keduku arba odiniu kitokiu batuku kokybe. galvoju ar vert pirkti.

Mes pirkom batu, nesiojom kol kas neilgai, bet nusiskundimu neturim. Atrodo kokybiski, grazus

4u.gif

Jei kam reikia pakvietimu http://www.vertbaudet.com/En/ rasykit AZ
Minusuoja 15 € nuo 30 ir nemokamas siuntimas
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2016 01 09, 17:02)
Mes pirkom batu, nesiojom kol kas neilgai, bet nusiskundimu neturim. Atrodo kokybiski, grazus

4u.gif

Jei kam reikia pakvietimu http://www.vertbaudet.com/En/ rasykit AZ
Minusuoja 15 € nuo 30 ir nemokamas siuntimas

o man neveikia pakvietimai, nesuprantu, kodėl g.gif Išmeta: Message d'erreur qui apparait lorsque le code avantage n'est pas encore utilisable (date de début non atteinte)
Atsakyti
QUOTE(kaaa @ 2016 01 09, 17:09)
o man neveikia pakvietimai, nesuprantu, kodėl  g.gif  Išmeta: Message d'erreur qui apparait lorsque le code avantage n'est pas encore utilisable (date de début non atteinte)

Man irgi neveikia. Ta pati ismeta verysad.gif
Atsakyti