Įkraunama...
Įkraunama...

Vertbaudet

QUOTE(Virtualnaja @ 2015 12 22, 17:19)
nueikite I www.vertbaudet.com ir su pele trupuciuka I apacia pavaziuokite , pamatysite minus 40 ir bus parasyta sale, tai vat reikia ant tos nuotraukos paspausti, ir ten galesite rinktis, bet  tik tada , kada suvesite savo duomenis, paspausite ant sale jums ismes langa kur reikia savo prisijungimo duomenis suvesti, suvesite ir tada atsidursite ispardavime , parasykite ar gavosi smile.gif
o as sian padariau uzsakyma is sale su 15 euru, kol kas patvirtino, ziuresiu kaip bus

Radau, įeinu, rodo su nuolaidom, pradedu rinktis nuolaidos dingsta lotuliukas.gif , matyt todėl, kad jau koduką pradžioj buvau suvedus, nors ir ištryniau paskui nenuolaidines prekes biggrin.gif .
Vis vien ir vien su 15 eur nuolaida verta pirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 22, 16:36)
Radau, įeinu, rodo su nuolaidom, pradedu rinktis nuolaidos dingsta lotuliukas.gif , matyt todėl, kad jau koduką pradžioj buvau suvedus, nors ir ištryniau paskui nenuolaidines prekes biggrin.gif .
Vis vien ir vien su 15 eur nuolaida verta pirkti ax.gif

jus norite pasakyti , kad jums is to private sale dingsta nulaidos ? gal del to kad jau esate registruotas vartotojas smile.gif as tada vyra jungiu smile.gif)))))))))))))) esu sukurus jam pasta smile.gif)) ji visur regitruoju, o jam tik apmoketi reikia is savo saskaitos smile.gif))))))) pabandykite ir jus kad kas nors padalyvautu, bet kad po to apmoketi galetu is savo korteles
Atsakyti
QUOTE(Virtualnaja @ 2015 12 22, 17:41)
jus norite pasakyti , kad jums is to private sale dingsta nulaidos ? gal del to kad jau esate registruotas vartotojas smile.gif as tada vyra jungiu smile.gif)))))))))))))) esu sukurus jam pasta smile.gif)) ji visur regitruoju, o jam tik apmoketi reikia is savo saskaitos smile.gif))))))) pabandykite ir jus kad kas nors padalyvautu, bet kad po to apmoketi galetu is savo korteles

Tai kad ir vyro vardu esu pirkus ax.gif. Tiek to bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2015 12 22, 10:13)

Papildyta:
Merginos,ar teisingai suprantu, jei parekomendavai drauga, tas draugas padare uzsakyma su-15eur nuolaida. Tai kaip ir as tureciau atgal gauti koda su kuriuo taip pat turetu pritaikyti 15 eur nuolaida. Bet jokio kodo negaunu... o ivedus 0036 tik siuntima minusuoja.... arba isvis suvedi koda, po to jau kito bandyt nebeiseina, prikabintas automatiskai senasis...kaip istrinti gal zinote?
Papildyta:

Kodo iskart negaunat
gausite koda tada, kai draugas apsipirks ir siuntinys jau keliaus

Jei kam reikia pakvietimo, rasykit i az varda, pavarde ir el pasta, atsiusiu

Vakar uzsakyma su -15 pasidariau, kol kas dar neatsauke
Prekes buvo is sale skyrelio

Sekmadieni uzsakymus dariau is sale skyrelio su kodu, kur antrai prekei taiko -50 %
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2015 12 22, 21:33)
Kodo iskart negaunat
gausite koda tada, kai draugas apsipirks ir siuntinys jau keliaus

Jei kam reikia pakvietimo, rasykit i az varda, pavarde ir el pasta, atsiusiu
Vakar uzsakyma su -15 pasidariau, kol kas dar neatsauke
Prekes buvo is sale skyrelio

Sekmadieni uzsakymus dariau is sale skyrelio su kodu, kur antrai prekei taiko -50 %

Tai tas draugas esu as pati bigsmile.gif
siandien visgi pavyko apsipirk is skirtingu accountu bet su viena kortele. Pinigai rezervuoti. Ziuresim ar neatsauks uzsakymu. Daugiau bijau rizikuot su ta pacia korta...o pirkti dar butu ka... vyro nenoriu itraukt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2015 12 22, 21:56)
Tai tas draugas esu as pati  bigsmile.gif
siandien visgi pavyko apsipirk is skirtingu accountu bet su viena kortele. Pinigai rezervuoti. Ziuresim ar neatsauks uzsakymu. Daugiau bijau rizikuot su ta pacia korta...o pirkti dar butu ka... vyro nenoriu itraukt  unsure.gif

o adresą, telefoną kokius nurodėte? jei kurie nors duomenys sutaps - anuliuos jūsų užsakymą 4u.gif (kreditinė nekliūna)
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2015 12 22, 22:21)
o adresą, telefoną kokius nurodėte? jei kurie nors duomenys sutaps - anuliuos jūsų užsakymą  4u.gif  (kreditinė nekliūna)

Na lyg ne visai vienodai vedziau... ziuresim... bet jei kreditine nekliuna gal dar reiks bandyt papirkt bigsmile.gif
Atsakyti
Dar toks klaudimelis... O Jums pasto koda leido normaliai suvest pildant duomenis? Nes mano 5 skaitmenys netiko... tai rasiau prirkyje LT-.... bet ziuriu kur i emaila atsiusta info apie uzsakyma, tai nera paskutiniu skaitmenu.... idomu nebus problemu jei visgi issius uzsskyma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2015 12 23, 07:09)
Dar toks klaudimelis... O Jums pasto koda leido normaliai suvest pildant duomenis? Nes mano 5 skaitmenys netiko... tai rasiau prirkyje LT-.... bet ziuriu kur i emaila atsiusta info apie uzsakyma, tai nera paskutiniu skaitmenu.... idomu nebus problemu jei visgi issius uzsskyma?  g.gif

Man irgi sumalė jie su tuo kodu, bet atėjo visi siuntiniai, svarbu manau adresas geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 12 23, 08:45)
Man irgi sumalė jie su tuo kodu, bet atėjo visi siuntiniai, svarbu manau adresas geras smile.gif

4u.gif

Ok tada del sito rami drinks_cheers.gif

dabar svarbiausia, kad neatsauktu tu uzsakymu unsure.gif
Atsakyti
Jeigu kam reikia nuolaidos kodo rasykit saulyte52525@gmail.com
Zinuteje nurodykit varda, pavarde ir el. pasto adresa.
Surinkus krepselyje minimum 30 euru minusuoja 15euru + nemokamas siuntimas. thumbup.gif
Galioja ir private sale prekem
Atsakyti
Žinokit ir man pavyko iš sale prekių ir dar su kodu nusipirkt. Iš kito kompiuterio biggrin.gif . Dabar reikia tikėtis, kad neatšauks.
Atsakyti