Na va ir as padariau uzsakyma ) tai jei noriu dar tokia nuolaida gauti, turiu kazka pakviesti ?? o kur ta funkcija, kur reikia zmogaus emaila rasyti? kad jis gautu pakvietima ?
QUOTE(padraika22 @ 2015 12 22, 08:47)
Galiu kodukais pasidalinti, kad gautumet nuolaida nuo 30 euru minusuoja 15 ir dar nemokamas siuntimas. Rasykit i az ar jolanta.spuriene@gmail.com reikia jusu vardo, pavardes ir el pasto adreso
next co uk buvo panasi akcija, tai ten po to jei kvieti drauga ir jis pildo uzsakyma, dar atsiuncia 20 minus 20 zodziu gaunasi nemokamai )) tai as galvoju gal cia ir kazkas panasaus ? as tada vyra savo pakviesciau )))))) ka jie duoda , kai draugas padaro uzsakyma ?
QUOTE(priklausomybe @ 2015 12 22, 00:00)
Vargiai, aš bandžiau per aną sale vasarą, bet nepraėjo, daugiau nerizikavau. Nors kitiem lyg praėjo - laimės dalykas.
Aciu
Papildyta:
Merginos,ar teisingai suprantu, jei parekomendavai drauga, tas draugas padare uzsakyma su-15eur nuolaida. Tai kaip ir as tureciau atgal gauti koda su kuriuo taip pat turetu pritaikyti 15 eur nuolaida. Bet jokio kodo negaunu... o ivedus 0036 tik siuntima minusuoja.... arba isvis suvedi koda, po to jau kito bandyt nebeiseina, prikabintas automatiskai senasis...kaip istrinti gal zinote?
Papildyta:
QUOTE(Virtualnaja @ 2015 12 22, 08:17)
Na va ir as padariau uzsakyma ) tai jei noriu dar tokia nuolaida gauti, turiu kazka pakviesti ?? o kur ta funkcija, kur reikia zmogaus emaila rasyti? kad jis gautu pakvietima ?
Eikite i My account, kairej pusej bus See my referral offer, ten ir bus kur suvesti
Jeigu kam reikia nuolaidos kodo rasykit erikavalatkiene@gmail.com
Zinuteje nurodykit varda, pavarde ir el. pasto adresa.
Surinkus krepselyje minimum 30 euru minusuoja 15euru + nemokamas siuntimas.
Galioja ir sale prekem
Galioja ir sale prekem
QUOTE(Plekšnytė @ 2015 12 22, 15:21)
Galioja ir sale prekem
Galioja ir sale prekem
Betantra karta jau tuom pasinaudot negalima turbut?
QUOTE(Plekšnytė @ 2015 12 22, 16:21)
Galioja ir sale prekem
Galioja ir sale prekem
Nesuprantu, kur jūs randat tas sale prekes ...
Aš nuo vasaros dar turiu nepasinaudojus pakviestų draugų nuolaidom, bet nesuprantu kur kokį kodą įvest
Papildyta:
QUOTE(jovita2014 @ 2015 12 22, 16:34)
Betantra karta jau tuom pasinaudot negalima turbut?
Išbandžiau, seną, vasarą naudotą 0036 galima pritaikyt, minusuoja 15 eur ir nemokamas siuntimas
Papildyta:
Bet sale prekių nerandu
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 22, 16:39)
Nesuprantu, kur jūs randat tas sale prekes ...
Puslapio apačioje spaudžiat ant "Private sales" juostos, prisiregistruojat ir randat
QUOTE(saulegraza72 @ 2015 12 22, 16:55)
Puslapio apačioje spaudžiat ant "Private sales" juostos, prisiregistruojat ir randat
Nerandu . Ne visi akli mato
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 22, 16:59)
Nerandu . Ne visi akli mato
Bandykit per nuorodą:
https://secure.vertb...id=HP_Tet_VP_EN
QUOTE(saulegraza72 @ 2015 12 22, 17:01)
Per jūsų nuorodą man jau meta su mano prisijungimo meilu ir jokių private sale nematau.
Bet kitoj temoj sakė, kad atšaukė užsakymą, kur pasinaudojo iš private sale ir dar 15 eur nuolaida. Sakė dvi nuolaidos negalioja
QUOTE(Maja Di @ 2015 12 22, 16:04)
Per jūsų nuorodą man jau meta su mano prisijungimo meilu ir jokių private sale nematau.
Bet kitoj temoj sakė, kad atšaukė užsakymą, kur pasinaudojo iš private sale ir dar 15 eur nuolaida. Sakė dvi nuolaidos negalioja
nueikite I www.vertbaudet.com ir su pele trupuciuka I apacia pavaziuokite , pamatysite minus 40 ir bus parasyta sale, tai vat reikia ant tos nuotraukos paspausti, ir ten galesite rinktis, bet tik tada , kada suvesite savo duomenis, paspausite ant sale jums ismes langa kur reikia savo prisijungimo duomenis suvesti, suvesite ir tada atsidursite ispardavime , parasykite ar gavosi
o as sian padariau uzsakyma is sale su 15 euru, kol kas patvirtino, ziuresiu kaip bus