Įkraunama...
Įkraunama...

Vertbaudet

QUOTE(Vanile @ 2015 10 17, 09:39)
Gal kuri patartu kaip pasinaudoti koduku 0036?  4u.gif  Jei neprisiregistravus duoda 15EUR nuolaida nuo 30EUR, bet prisiregistruoju (nauju e.pastu, nauju vardu) ir nuima nuolaidas  verysad.gif  Gal IP adresas pas juos fiksuojasi, ar kas jiems nepatinka?  g.gif

Jau pati issiaiskinau, tai atsakysiu gal pravers smile.gif Nors kodukas visiems tas pats, bet be pakvietimo niekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanile @ 2015 10 17, 07:39)
Gal kuri patartu kaip pasinaudoti koduku 0036?  4u.gif  Jei neprisiregistravus duoda 15EUR nuolaida nuo 30EUR, bet prisiregistruoju (nauju e.pastu, nauju vardu) ir nuima nuolaidas  verysad.gif  Gal IP adresas pas juos fiksuojasi, ar kas jiems nepatinka?  g.gif

Bandykit 4479 ar koki ten rase temoj -man veike.
O sita as savo acaunte radau , vel su pasiulymu -15€ ir free shipas.
Atsakyti
Neatsimenu, gal priminsit, ar galima atšaukti užsakymą jei dar neišsiųsta g.gif .
Atsakyti
gavau keleta prekyciu. pana 120 cm

golfukas. labai fainas. truputi su atsarga. 8d
http://www.vertbaude...iltreTaille=008

sijonukas 8d. panesios, bet vos siubiniuka dengia.
http://www.vertbaude.......lle=008&t=1
Atsakyti
Sveikos. Ar galite atsiųsti man pakvietimą, kad nuolaidėlę gaučiau? Dėkoju
blevyzga1 (eta) gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amellija: 29 spalio 2015 - 10:42
Merginos, kaip cia yra, ar vertbaudet atstate panaikintus kodus ar kazkaip mano uzsakymo nesuziurejo, bet prisijungus prie puslapio, opapa, ziuriu atstatyti kodai (30-15+free siuntimas), gauti uz pakvietimus, pabandziau pirkti, galvojau greiciausiai panaikins uzsakyma, siandien gaunu laiska, kad siunta perduota UPS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oplia5: 30 spalio 2015 - 14:06
atnešu atsiliepimus...

vyriausiam sūnui, 12 metų

džinsai, 14 dydžio, narrow fit - tik kad ilgoki, bet jam nepatiko, nenešios...
user posted image
pats modeliukas kaip ir nieko, džinsas kietesnis

maikutės ilgomis rankovėmis, irgi 14 dydžio, ėmiau šiek tiek ant išaugimo, tai dar palaukti reiks... šiaip fainos, kokybiška medžiaga, nėra labai storos, bet ir ne ploniausia medvilnė... patiko.
user posted image

beveik penkiamečiui

maikutės ilgomis rankovėmis, 6 dydžio, irgi pirkau su mintim, kad į priekį... tai tikrai dar didokos... todėl sakyčiau, jog dydį atitinka...
user posted image

ir džinsai, 5 dydžio, medium fit, atitinka, dabar jau nešioja, labai smagūs, man nerealiai patiko, minkštas džinsas, labai tamprūs...
user posted image
Atsakyti
VERTBAUDET http://www.vertbaude...pid=HP_Z1_50_EN
user posted image

* 50% off the 2nd item in your basket and free delivery on vertbaudet.com using code 4458 from 14/12/2015 to 20/12/2015 excluding share & win, any customs duty and/or additional taxes
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 12 21, 19:41)
Išsitraukiau Vertbaudet lapą, tai neapsimoka grąžint, nes UPS atseit paima iš namų ir iš grąžinamos sumos atskaičiuoja 10,40 eur  blink.gif , kažin paštu negalima grąžint? Gal pigiau būtų, niekas nebandėt? Nes pas mane 2 lengvi daikčiukai už 20 eur.

QUOTE(monday @ 2015 12 21, 21:36)
As esu grazinusi pastu. Parasiau jiems laiska su klausimu, ar galeciau, gavau palaiminima ir issiunciau. Po kiek laiko gavau patvirtinima, kad siuntinys juos pasieke ir pinigeliai ikrito i saskaita  4u.gif

Atsakyti
Viktorija, ačiū labai. Pagelbėji kaip visada. Turbūt ir aš taip darysiu dėl pašto, nes nelabai einami tie mano rūbai netikę ir nepatikę smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal zinote ar su ta pacia kortele bet kitu accountu galima pirkti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jovita2014 @ 2015 12 21, 23:36)
Merginos, gal zinote ar su ta pacia kortele bet kitu accountu galima pirkti?  g.gif

Vargiai, aš bandžiau per aną sale vasarą, bet nepraėjo, daugiau nerizikavau. Nors kitiem lyg praėjo - laimės dalykas.
Atsakyti