gal kuri zinot ar Vertbaudet papildo ispirktus dydzius , ne sale prekiu? kol prisiruosiau pirkt, nera musu kelniu dydzio
uk matau yra, bet kiek pamenu is ten negalim pirkti, taip?
QUOTE(Saulutė @ 2015 10 11, 12:36)
gal kuri zinot ar Vertbaudet papildo ispirktus dydzius , ne sale prekiu? kol prisiruosiau pirkt, nera musu kelniu dydzio
papildo
QUOTE(valyte_7 @ 2015 10 16, 11:47)
vertbaudet dzinsiniams rubukas nuolaida 40 proc., nukrenta krepselyje automatiskai
http://www.vertbaude...=HP_Z1_denim_EN
kokio dydzio reiktu berniukui ~100 cm? 4? 5?
http://www.vertbaude...=HP_Z1_denim_EN
kokio dydzio reiktu berniukui ~100 cm? 4? 5?
4 metų naujų Vertbaudet kelnių ir tos pačios firmos džinsų ilgis nuo klyno 41 cm
QUOTE(Maja Di @ 2015 07 24, 14:02)
Kažkuri prašė kelnių ilgį pamatuot 12 dydžio, pirkau <...> šiuos http://www.vertbaude...h...ur=6399&t=1
Tai vidinės siūlės ilgis abiejų 70 cm
Tai vidinės siūlės ilgis abiejų 70 cm
jei dar užmatysit žinutę ir gautųsi išmatuot - domina liemuo ir kurį variantą pirkot, slim, regular ar full? pagal jų išmatavimo lentelę, suvedus duomenis, man rodo, jog 12mečiui imti 14 dydį, dabar pamatavau pagal Jūsų nurodytą vidinės siūlės ilgį, tai jam 12 dydžio laisvai užtektų ir nebežinau, ką daryt... kurį imt ir kurį liemens variantą imti... vaikinas nėra stambus, bet ir nėra perkaręs... galvojau apie regular
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 10 16, 17:42)
4 metų naujų Vertbaudet kelnių ir tos pačios firmos džinsų ilgis nuo klyno 41 cm
čia 4 dydžio jų? maniškiui dabar 4.5 metų... pagal jo duomenis meta, jog užsakinėt 7 dydį, pamatavau dabartinių kelnių vidinę siūlę, 40cm... įtariu, dar gerokai jam augti iki 7 dydžio reiks, vaiko ūgis bus koks apie 106cm
kažkaip sunkiai čia su jų dydžiais... rizikuosiu, gal pataikysiu
ir dar vienas klausimas - suvedus kortelės numerį, dar turi ateiti koks nors kodukas į telefoną, kad patvirtinti užsakymą, ar ne? mokėsiu SEB'o banko kortele ir gerai atsimenu, jog perkant iš GAP reikėjo sulaukti kodo iš banko, kad galėčiau sumokėti... čia ta pati sistema?
QUOTE(wicked @ 2015 10 16, 18:23)
jei dar užmatysit žinutę ir gautųsi išmatuot - domina liemuo ir kurį variantą pirkot, slim, regular ar full? pagal jų išmatavimo lentelę, suvedus duomenis, man rodo, jog 12mečiui imti 14 dydį, dabar pamatavau pagal Jūsų nurodytą vidinės siūlės ilgį, tai jam 12 dydžio laisvai užtektų ir nebežinau, ką daryt... kurį imt ir kurį liemens variantą imti... vaikinas nėra stambus, bet ir nėra perkaręs... galvojau apie regular
Pirkau slim, per juosmenį 32cm. Bet yra gumutės, tai regular jūsiškiui bus gerai gal. Mano vaikinukas tai lieknutis . Beje pirkau 12 dydį dešimtmečiui, tai dar dideli, gal už kokių metų jau galės nešiot, taip kad, mano nuomone, atitinka dydis.
QUOTE(Maja Di @ 2015 10 16, 18:29)
Pirkau slim, per juosmenį 32cm. Bet yra gumutės, tai regular jūsiškiui bus gerai gal. Mano vaikinukas tai lieknutis
ačiū Jums labai
eisiu išsimatuosiu jo dabartinius džinsus... nėra jis stambus (liemuo, berods 66cm), toli gražu, bet paskutiniu metu toks sutvirtėjo... visada pirkdavau slim modeliukus ir aš jam, ir dar sutraukti reikdavo papildomai... tokių džinsų kaip iš Next tai niekada nepritaikaiu jam, skęsta juose...
QUOTE(wicked @ 2015 10 16, 18:23)
čia 4 dydžio jų? maniškiui dabar 4.5 metų... pagal jo duomenis meta, jog užsakinėt 7 dydį, pamatavau dabartinių kelnių vidinę siūlę, 40cm... įtariu, dar gerokai jam augti iki 7 dydžio reiks, vaiko ūgis bus koks apie 106cm
taip, čia 4 metų dydžio. Nežinau, kaip jums meta 7 metus, nes 4 metų dydis pagal jų lenteles skirtas 98-104 cm ūgio vaikui, tai manau pilnai atitinka, o 7 metų dydžiai skirti 117-122 cm ūgio vaikui. Na nebent stambus labai, tada kelnes reikia pirkti plačiausio dydžio iš trijų siūlomų
Suvedus kortelės duomenis, papildomas kodas į tel. neateis, nelaukite.
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 10 16, 18:33)
Nežinau, kaip jums meta 7 metus <...> nebent stambus labai, tada kelnes reikia pirkti plačiausio dydžio iš trijų siūlomų
ne, nestambus... imsiu mažesnio dydžio, tik dabar galvoju, ar 5, ar 6 dar paskaitinėsiu temą, gal rasiu išmatavimus tokių dydžių...
QUOTE(wicked @ 2015 10 16, 18:36)
ne, nestambus... imsiu mažesnio dydžio, tik dabar galvoju, ar 5, ar 6 dar paskaitinėsiu temą, gal rasiu išmatavimus tokių dydžių...
ta tada nesuprantu, kaip jums metė išmatavimus 7 metų
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 10 16, 18:51)
ta tada nesuprantu, kaip jums metė išmatavimus 7 metų
gal tada negerai ką nors suvedus buvau...
tingiu dabar permatuot vaiką...
paėmiau jam 5 dydį... jei ką, auga brolis iš paskos...
Gal kuri patartu kaip pasinaudoti koduku 0036? Jei neprisiregistravus duoda 15EUR nuolaida nuo 30EUR, bet prisiregistruoju (nauju e.pastu, nauju vardu) ir nuima nuolaidas Gal IP adresas pas juos fiksuojasi, ar kas jiems nepatinka?