Įkraunama...
Įkraunama...

Vertbaudet

QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 08 07, 20:47)
Apatinės ir mano pasitraukė, skalbiau švelniu rėžimu, bet apsivilkus jos kažkiek pasitampo. Tiesiog apatines maikutes reikia pirkti dydžiu didesnes, nei rašo, o visa kita daugmaž atitinka

Jap, pirkau savo trimeciui 4 dydi. Tikrai reikejo imt 5, o gal net ir 6 doh.gif nu nieko, kita karta zinosiu.
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2015 08 06, 15:49)
Kelnyciu medziaga panasi i sportiniu kelniu, jos laisvokos, bet ne perplacios. Apsirengti tikrai patogu, jokiu sagu ar uzsegimu nera. Dabar pirkau 8 dydi, turiu pernykstes 7 dydzio. Jei tinka, galiu pamatuoti

7 d kelnyciu visas ilgis 73 cm, nuo klynuko 51 cm, liemuo ramybes busenoj 2x25 cm. Bet jos jau devetos, tai gal siek tiek pasitraukusios, nezinau.
Naujos 8 d visas ilgis 77 cm, nuo klynuko 55 cm, liemuo 2x27 cm
Atsakyti
Laba diena, mergaites, kadangi nesu niekad pirkusi ir siuntusi is uzsienio, gal galit pasakyti ar atsiskaitymas ir apmokejimas per internetinę bankininkystę?
Jei mano mergaitė 123 cm. ugio, uz menesio bus 7 metai, smulkute, koki dydi kelniu, bliuskuciu ir sukneliu rekomenduotumete imti?
O kaip batu dydziai ar atitinka?
aciu
Atsakyti
QUOTE(Knopkute3 @ 2015 08 14, 14:47)
Laba diena, mergaites, kadangi nesu niekad pirkusi ir siuntusi is uzsienio, gal galit pasakyti ar atsiskaitymas ir apmokejimas per internetinę bankininkystę?

atsiskaityti reikia su banko kortele, suvedant kortelės duomenis (ne per el. bankininkystę atliekant pavedimą). reikia turėti tam skirtą banko kortelę (tinka pvz. seb mylimiausia ar kitos kreditinės kortelės)
Atsakyti
QUOTE(Knopkute3 @ 2015 08 14, 14:47)
Laba diena, mergaites,
Jei mano mergaitė 123 cm. ugio, uz menesio bus 7 metai, smulkute, koki dydi kelniu, bliuskuciu ir sukneliu rekomenduotumete imti?
O kaip batu dydziai ar atitinka?
aciu

Ar galetumet patarti del dydziu?
Atsakyti
QUOTE(Knopkute3 @ 2015 08 15, 16:58)
Ar galetumet patarti del dydziu?

Imkite pagAl ju dydziu lentele ir bus ok. :-)
Atsakyti
va, mano Vertbaudet modelis smile.gif

user posted image

~102cm 4-metė.

palaidinė 4 dydžio,
sijonukas 3 dydžio

Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2015 08 16, 15:27)
va, mano Vertbaudet modelis smile.gif

user posted image

~102cm 4-metė.

palaidinė 4 dydžio,
sijonukas 3 dydžio

Labai stilinga ir graži smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulutė @ 2015 08 15, 17:35)
Imkite pagAl ju dydziu lentele ir  bus ok.  :-)

gali ir nebūti ok... pvz., mūsiškei labai lieknai mergaitei rankovės palaidinės, perkant pagal jos ūgį, pasirodė jau kaip ir per trumpos...
Vaikas gal ir lieknas, bet galūnės vis tiek ilgos, taip kad rizika išlieka. Kelnės, pvz., per liemenį stipriai per plačios, bet ilgis vis tiek vos vos...

Sijonus ir sukneles be rankovių perku "pagal ūgio faktą", o palaidines ir sukneles su rankovėmis - žiūriu pagal modelį, bet dažniausiai imu dydžiu į viršų. Kelnių bijau.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 08 17, 10:42)
Kelnės, pvz., per liemenį stipriai per plačios, bet ilgis vis tiek vos vos...
Kelnių bijau.. biggrin.gif

o tai kelnes pirkote kokio pločio? Slim? ir vis tiek per liemenį siauros, nes daug kas rašė, kad į slim dydį neįsibarškino panelės, gal pas jus plačiausio pločio kelnės, todėl ir per laisvos.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 08 17, 10:58)
o tai kelnes pirkote kokio pločio? Slim? ir vis tiek per liemenį siauros, nes daug kas rašė, kad į slim dydį neįsibarškino panelės, gal pas jus plačiausio pločio kelnės, todėl ir per laisvos.

Mano normalus bachuriukas, kelnes emiau normaliam , tai vos isibraskino. Man susidare ispudis, kad kelnes ten labai jau pasiaurintos.
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2015 08 17, 14:25)
Mano normalus bachuriukas, kelnes emiau normaliam , tai vos isibraskino. Man susidare ispudis, kad kelnes ten labai jau pasiaurintos.

o man pasirodė, kad kelnės ten didintos biggrin.gif Maniškiui slim per plačios rolleyes.gif 104 cm, 14 kg.
Atsakyti