Įkraunama...
Įkraunama...

Vertbaudet

QUOTE(libraja @ 2015 07 22, 16:15)
O tik dvi prekes galima pirkti? Ar čia kas antrai?

Taiko tik antrai prekei, tos antros prekes gali buti net keli vnt., ir visiems pritaiko -50 proc.
Atsakyti
Mergaitės, o gal Vilniuje yra kokioj nors parduotuvėj Vertbaudet prekių, kaad būtų galima realiai pažiūrėti striukių dydžius, pasimatuoti (sorry jei jau buvo pie tai rašyta), domina ar dar tilptų dukra į 14 dydį. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lašas jūroj @ 2015 07 22, 17:47)
Taiko tik antrai prekei, tos antros prekes gali buti net keli vnt., ir visiems pritaiko -50 proc.

Man nepritaikė visoms antroms, tik vienai antrai schmoll.gif
Atsakyti
4 dydis Boy‘s convertible poplin cropped trousers. Visas ilgis 45 cm, nuo klyno 26 cm, liemuo netempiant 22 cm. Reguliuojasi raišteliu.
user posted image
4 dydis, 100 proc medvilnė. Liemuo netempiant 23 cm, aukštis netempiant 16 cm.
user posted image

! 
Šioje temoje skelbimai draudžiami.

i 
Skelbimams skirta Skelbimų lenta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gris: 23 liepos 2015 - 11:03
QUOTE(saulyte525 @ 2015 07 23, 06:56)
Mergaitės, o gal Vilniuje yra kokioj nors parduotuvėj Vertbaudet prekių, kaad būtų galima realiai pažiūrėti striukių dydžius, pasimatuoti  (sorry jei jau buvo pie tai rašyta), domina ar dar tilptų dukra į 14 dydį. ax.gif

Lietuvoje Vertbaudet daiktų parduotuvėse nerasite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 23 liepos 2015 - 09:12
Gal kas pasidalintų koduku. ačiū
Atsakyti
Dėkui, Vi_ktorija, už atsakymą, gaila, kad realii nėr kur matuotis.
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 07 23, 06:56)
Mergaitės, o gal Vilniuje yra kokioj nors parduotuvėj Vertbaudet prekių, kaad būtų galima realiai pažiūrėti striukių dydžius, pasimatuoti  (sorry jei jau buvo pie tai rašyta), domina ar dar tilptų dukra į 14 dydį. ax.gif

Geriausia būtų, kad kas pirkęs 14 dydį parašytų išmatavimus ir galėtumėt bent taip pamatuot, pagal turimus rūbus 4u.gif

Aš žadu pirkti 14 dydį ateityje, kai tik pažiūrėsiu ryt gaunamą siuntinuką ir įvertinsiu kaip man patinka kokybė ir t.t.

Aš pirkus 2, 8 ir 10 m, tai galėsiu pamatuot jei kam aktualu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(dajana03 @ 2015 07 23, 14:29)
Gal kas pasidalintų koduku. ačiū

Nežinau ar koduku galima pasidalinti (man atrodo, kad jis tik kartą panaudojamas), bet jei kam reikia pakvietimo, parašykit į AŽ vardą ir pavardę, el.paštą - išsiųsiu, negaila.
Atsakyti
Apžiūrėjau visas prekes ir esu labai patenkinta viskuo, geriausia parduotuvė, kokioj esu pirkus vaikui. Kokybė superinė.
Kažkuri prašė kelnių ilgį pamatuot 12 dydžio, pirkau dviejus:
http://www.vertbaude...reCouleur=6729#
ir šiuos http://www.vertbaude...h...ur=6399&t=1
Tai vidinės siūlės ilgis abiejų 70 cm
Sūnui kol kas per ilgi, bet bijau 10 užsakinėt, kad trumpi nebūtų, gal kuri užsisakėt kažką 10 dydžio, kokia vidinė siūlė?
Tiesa batukus pirkau, tai 35 dydis 34 atidinka, dabar kaip tik nešiot, o galvojau truputi į priekį bus, dabar dar ir taip batų pilna nenunešiotų ax.gif
Bliuzonas ir maikės truputi per didelės 12 dydžio 10-mečiui ax.gif .
Bet kainos kaip sukilusios ax.gif . Bet vis vien toliau vaikui čia pirksiu, nes kokybė pasiteisino. Gaila, kad tik iki 14 metų prekiauja rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 07 24, 14:02)
Kažkuri prašė kelnių ilgį pamatuot 12 dydžio, pirkau dviejus:
http://www.vertbaude...reCouleur=6729#
ir šiuos http://www.vertbaude...h...ur=6399&t=1
Tai vidinės siūlės ilgis abiejų 70 cm

čia aš buvau prašius išmatavimų ax.gif ateičiai gerai žinot...
ačiū Jums labai 4u.gif
maniškiui, vadinasi, 12 dydis dabar kaip tik būtų, nes pamatavau jo dabartinius džinsus, tai dar ir liktų 7cm atsargai biggrin.gif
Atsakyti
Gavau siuntinukus, tai 7 m (132 cm ir berods 27 kg vaikui) 8 dydžio marškinėlių ilgis ir plotis kaip ir gerai (net ilgoki), bet rankovės trumpokos. Ištiesus rankas - trumpos, kaip išaugta doh.gif , bet tik 1 tokius ėmiau, tai sunešios iki rudens kaip 3/4 rankovėm biggrin.gif
9 dydžio nebuvo išvis pasiūloje, visa kita ėmiau 10 dydžio - rankovės gerai, tik kūdenai rūbai kabo biggrin.gif
Kelnės 8 dydžio - kaip tik, cm į cm 4u.gif
Atsakyti
Jau veikia kodukas! Bet įdomiai su užsakymu. Mano krepšy nuo sale buvo prekės su akcijinėm kainom, pritaikė koduką ir užsakiau. O dabar žiūriu, kad sale kainų nebėra, tai kaip čia yra?
Atsakyti