Įkraunama...
Įkraunama...

Vertbaudet

QUOTE(libraja @ 2015 07 22, 09:05)
Kodukas vistiek neveikia:(

Gal dar reikia palaukti kazkiek laiko, o jeigu neatsistatys kodai, tada jiems rasyti
O jus turejot koki kod1 - ta pirminio apsipirkimo, kai jus pakviete, ar turejot uz kitu nariu apsipirkima.
Tada gal dar neverta kviesti draugus, o siek tiek palaukti.
Atsakyti
Iki rugpjūčio 4 d. su kodu 2918 Vertbaudet naujos kolekcijos antrai prekei taiko 50 proc. nuolaidą
Atsakyti
Ar jums leidžia paakviesti draugę apsipirkti dabar? man rašo , kad "techninė klaaida.
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 07 22, 09:51)
Iki rugpjūčio 4 d. su kodu 2918 Vertbaudet naujos kolekcijos antrai prekei taiko 50 proc. nuolaidą

Man pritaikė ir iš sale skyrelio prekei. Kaip supratau, taiko tik pigesnei, plius siutimo mokestis išlieka.
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 07 22, 09:20)
Gal dar reikia palaukti kazkiek laiko, o jeigu neatsistatys kodai, tada jiems rasyti
O jus turejot koki kod1 - ta pirminio apsipirkimo, kai jus pakviete, ar turejot uz kitu nariu apsipirkima.
Tada gal dar neverta kviesti draugus, o siek tiek palaukti.

Pirminio apsipirkimo
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 07 22, 09:03)
Man pritaikė ir iš sale skyrelio prekei. Kaip supratau, taiko tik pigesnei, plius siutimo mokestis išlieka.

Pabandykite sukeisti prekes vietomis, kad brangesnė būtų antroje pozicijoje - man pritaikė 50 proc nuolaidą gerokai brangesnei prekei, nei pirmoje pozicijoje esančiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2015 07 22, 11:56)
Pabandykite sukeisti prekes vietomis, kad brangesnė būtų antroje pozicijoje - man pritaikė 50 proc nuolaidą gerokai brangesnei prekei, nei pirmoje pozicijoje esančiai  4u.gif

Ačiū, taip ir padariau, tikrai pavyko mirksiukas.gif
Atsakyti
bet tai jie vis tiek grybai lotuliukas.gif
tuoj apsižiūrės, kad visi perka pigiausias kojinytes ir geriausią striukę lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Neleidzia issiusti kvietimo draugui:( raso yra klaida. Jau buvau siuntus ir budavo gerai, siandien neissisiuncia
Atsakyti
Radau koduka prisijungus, nuo apsipirkusio draugo ir pritaike! smile.gif Rinkausi sale prekes. Tai db klausimas ar neatsauks po keliu dienu.
Atsakyti
QUOTE(KYM @ 2015 07 22, 11:56)
Pabandykite sukeisti prekes vietomis, kad brangesnė būtų antroje pozicijoje - man pritaikė 50 proc nuolaidą gerokai brangesnei prekei, nei pirmoje pozicijoje esančiai  4u.gif

O tik dvi prekes galima pirkti? Ar čia kas antrai?
Atsakyti
QUOTE(libraja @ 2015 07 22, 17:15)
O tik dvi prekes galima pirkti? Ar čia kas antrai?

galima pirkti ne tik dvi, bet pritaiko tik antraj krepselyje. tai galvoju, gal apsimoka kazka is sale papirkti kas dar liko (man rodos siek tiek dydziu pridejo) ir viena kokia preke imti brangesne
Atsakyti