Įkraunama...
Įkraunama...

Vertbaudet

QUOTE(MuseZuze @ 2015 07 17, 13:42)
Gavau 2 siuntinukus (11 ir 12d užsakymai)  thumbup.gif
Turėjo atvežti pirmadienį, bet atvežė šiandien.

Laukiam atsiliepimų bigsmile.gif
Atsakyti
Aš šiandien vieną siuntą gavau 4u.gif
labiausiai patiko sijonas ne tysaliukas, tvirtas, standus 4u.gif
palaidinės tai nekas, aišku, kai kaina tokia, tai tikrai sueis, bet gyvai būčiau nepirkus - plonytės, spalvos neryškios...
liemenės irgi plonytės, bet visai mielos, bus dėvimos 4u.gif
palaidinė šita tvirta, ryški, patiko smile.gif

šįkart tiek gavom biggrin.gif Dar viena siunta pakeliui, žiauriai tikiuos, kad pirm. gausim 4u.gif
Papildyta:
dar dydžius pakomentuosiu - sijonas tikrai nemažintas, 6 dydis 116 cm. ūgio vidutinio sudėjimo mergaitei kaip tik ir dar ilgai bus geras, nes ilgis žemiau kelių dabar 4u.gif
Trys maikytės tai pačiai mergytei 6 dydžio kaip tik, jokio rezervo.
Maikytė 120 cm. ūgio vidutinio sudėjimo, labiau prie stambesnių, berniukui 8 dydis vos vos didokas.
Atsakyti
Nuotraukoj gražesnis nei realybėj. Kokybė matau, kad nebus labai super, alkūnės tikrai išsitampys greitai, ir viduj toks kaip lengvas flees'iukas. Mano manymu pilnos kainos tikrai nevertas schmoll.gif .
Dydis parašyta 8 m. - 126 cm, manau mano už pusmečio būsimam 7mečiui bus geras ant 7-o gimtadienio (labai kūdas maniškis).

http://www.vertbaude...g...2350035&t=1

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 17 liepos 2015 - 16:21
QUOTE(MaršuA @ 2015 07 17, 15:41)
palaidinės tai nekas, aišku, kai kaina tokia, tai tikrai sueis, bet gyvai būčiau nepirkus - plonytės, spalvos neryškios...

o man šitos kaip tik patiko - taip, nestoros, bet tokios tamprios malonios medžiagos, puikiai tiks į darželį po sarafanais kokiais 4u.gif . Ir spalvos atitinka, ir patinka kad nerėkiančios , o pastelinės smile.gif
Papildyta:
QUOTE(MuseZuze @ 2015 07 15, 14:56)
gavau siuntinuką, užsakinėjau viską 4 dydžio, ant etikečių visur 102cm, pirkau smulkiai keturmetei (~1 m ūgio/15kg svorio)

Pamatuosiu tik vakare, bet pirmi bendri įspūdžiai:

1. Gražios , neplonos. Get gali būti kad neįlys, labai nedaug tempiasi  g.gif Medžiaga džinsinė. Tikrai Slim.
kelnytės
user posted image

pamatavau, be problemų 'įsimontavo' mano manekenė į šitas kelnes thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 17 liepos 2015 - 19:11
kitos prekės:
1. palaidinė
user posted image

- tikrai plati, ant maniškės kabo

2. komplektukas

user posted image
-
timputės labai paprastos, suknutė tamprios medžiagos, bolero tokio paprasto, trikotažo. Visumoj simpatiškas, gražiai atrodo apsirengus, galės žygiuoti į darželį smile.gif

3. džinsinis švarkelis

user posted image
- turi kažkokį 'murziną' atspalvį, nuotraukose gražiau atrodė.

4. Batai

user posted image

Gražūs, bus gaila atiduot ant paspiriamų mašinų drožt biggrin.gif
Padas vidutiniško lankstumo, tik užkulnis atrodo kietokas. TIkėkimės netrins g.gif.
Dydis atitinka lentelę.

5. Megztukas

user posted image

- plonas, bet neskystas. Turėtų būti OK!
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2015 07 17, 20:12)
o man šitos kaip tik patiko - taip, nestoros, bet tokios tamprios malonios medžiagos, puikiai tiks į darželį po sarafanais kokiais  4u.gif . Ir spalvos atitinka, ir patinka kad nerėkiančios , o pastelinės smile.gif

tai ir maniškė, žinoma, nešios, daržely sueis, tik vat man nepatiko smile.gif bet tai ir be akcijos jų kaina nedidelė, galima įsivaizduot, kad stebuklo nebus, bet aš matyt to stebuklo vis tiek laukiau 4u.gif
o šiaip, tai žinoma, skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 07 16, 14:31)
"Makliu" irgi nedariau-apsipirkau pati viena karta ir pakviesta mergaite apsipirko. Gavau email, kad apsipirko rekomenduota drauge ir kodas buvo email,  bet ivedus is email koda, raso kad toks kodas neegzistuoja  g.gif vakar parasiau vertbaudet, kodel taip yra ir neduoda panaudoti gauto kodo, bet kol kas tyla

Atsake kad kodai neveikia per sale ir siulo uzsakyma su kodu daryti po sale, t.y. 07.22 d
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 07 17, 23:35)
Atsake kad kodai neveikia per sale ir siulo uzsakyma su kodu daryti po sale, t.y. 07.22 d

Tai reiskia jie padare klaida, kad kodus pritaikydavo prie sale prekiu, o kai pamate kiek uzsakymu, uzdare kodu naudojima. Kaip ir Vi_ktorija sake, niekad nebuvo kodai naudojami salui. Tad lauksim kada kodai bus aktyvinti ir ziuresim ka pirkti, bet jau tokio masinio pirkimo nebus, nes ne tokios ispudingos nuolaidos gausis
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2015 07 17, 20:38)
kitos prekės:

4. Batai

user posted image

Gražūs, bus gaila atiduot ant paspiriamų mašinų drožt biggrin.gif
Padas vidutiniško lankstumo, tik užkulnis atrodo kietokas. TIkėkimės netrins  g.gif.
Dydis atitinka lentelę.

Batukai faini, bet be akcijos man visi batai pasirode brangus smile.gif

! 
Necituokite daug nuotraukų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gris: 21 liepos 2015 - 11:11
QUOTE(jonas_k @ 2015 07 18, 08:34)
Tai reiskia jie padare klaida, kad kodus pritaikydavo prie sale prekiu, o kai pamate kiek uzsakymu, uzdare kodu naudojima. Kaip ir Vi_ktorija sake, niekad nebuvo kodai naudojami salui. Tad lauksim kada kodai bus aktyvinti ir ziuresim ka pirkti, bet jau tokio masinio pirkimo nebus, nes ne tokios ispudingos nuolaidos gausis

Aš kaip tik noriu nenukainuotų džinsiukų, laukiu kol kodukai atsiras, vis vien gera nuolaida ir nemokamas siuntimas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 07 18, 08:31)
Aš kaip tik noriu nenukainuotų džinsiukų, laukiu kol kodukai atsiras, vis vien gera nuolaida ir nemokamas siuntimas thumbup.gif

drinks_cheers.gif
aš buvau porą šiltesnių suknučių nusižiūrėjusi iš winter kolekcijos, ketinau pirkti, bet neskubėjau - galvojau gi neišpirks, ir ką - neliko nė vienos! jei atsiras ir galios kodukai tikrai pirksiu
Atsakyti
mąstau kaip čia geriau apsimoka - ar pirkti per sale'ą be kodo ar kai baigsis sale'as su koduku g.gif gal kas turit tokios patirties? 4u.gif
Atsakyti