Įkraunama...
Įkraunama...

Vertbaudet

QUOTE(MaršuA @ 2015 07 16, 18:30)
skambina 4u.gif Man ir mano dviem draugėm tikrai skambino 4u.gif

Man kai vežė į darbą, neskambino. Kai į namus, paskambino. Nebuvau namie, sutarėm, kad atveš sekančią dieną.
Atsakyti
QUOTE(Asstule @ 2015 07 16, 23:00)
Man kai vežė į darbą, neskambino. Kai į namus, paskambino. Nebuvau namie, sutarėm, kad atveš sekančią dieną.

kuriuo laiku jie vežioja? 8-17?
Atsakyti
QUOTE(siluetas @ 2015 07 16, 23:13)
kuriuo laiku jie vežioja? 8-17?

Apie pietus man atvežė, 13-14val. 4u.gif
Atsakyti
Ne tik lietuviams uzriso koduku maisa, o visiems pasirodo. Turbut susivoke, kokia klaida padare, jog akcijinems prekems taike smile.gif
https://www.facebook.../...e=1
Atsakyti
nespėjau kodu pasinaudoti smile.gif
o kitokių kodų netaiko apart draugų įtraukimo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(paurelija @ 2015 07 16, 23:43)
Ne tik lietuviams uzriso koduku maisa, o visiems pasirodo. Turbut susivoke, kokia klaida padare, jog akcijinems prekems taike smile.gif
https://www.facebook.../...e=1

Mano 2 siuntinukai su kodais uz draugu apsipirkima jau pajudejo (buvo pirkta 11, 12 dienomis), viena gausiu siandien, kita gal irgi greitai, nes dabar stovi verbaudet sistemoje prie 2 skaiciuko.
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2015 07 17, 11:12)
Mano 2 siuntinukai su kodais uz draugu apsipirkima jau pajudejo (buvo pirkta 11, 12 dienomis), viena gausiu siandien, kita gal irgi greitai, nes dabar stovi verbaudet sistemoje prie 2 skaiciuko.

O gavote i email UPS nuoroda?
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 07 14, 17:14)
O kiek  cm per liemeni, gal musu kudenai tiktu:)

25 cm per liemeni 4u.gif
Atsakyti
Gavau ir aš naują koduką už draugo apsipirkimą. Deja, vėl dainelė nuo pradžių smile.gif neveikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaGustė @ 2015 07 17, 11:44)
O gavote i email UPS nuoroda?

Viena gavau i pasta UPS nuoroda, kito dar negavau. Jau matau kad tas vienas Karmelavoj
Atsakyti
Gavau 2 siuntinukus (11 ir 12d užsakymai) thumbup.gif
Turėjo atvežti pirmadienį, bet atvežė šiandien.
Atsakyti
[quote=MuseZuze,2015 07 17, 13:42]
Gavau 2 siuntinukus (11 ir 12d užsakymai) thumbup.gif
Turėjo atvežti pirmadienį, bet atvežė šiandien.

Pasisekė smile.gif mano kodukai ,,sudegė"

Mačiau ju fb, jog panasią akcija jie darė balandžio pr., tai idomu, ar tada nenudegė ...smile.gif
Reikia tikėtis, dar galės lietuvaitės nebrangiai papirkti naujų kokybiškų rūbelių šioje parduotuvėje smile.gif
Atsakyti