galima pasiskambinti į UPS ir susitarti kad pristatytų kitu laiku. Ir manau kad įmanoma ir patiems pasiimti (bent jau DPD tai tikrai ) O gal gali kas nors kitas priimti, draugai pvz? Galite susitarti dėl kito adreso.
aš 13d. padariau du užsakymus su kodukais, gautais už draugų apsipirkimus. Tikrai be jokių "maklių", bet vistiek buvau pasiruošus, kad visgi gal atšauks užsakymus. Ir su abiems pasisekė : vieną jau ryt UPS atveš, gavau emeilą tokį, o kitas dar tik pakuojamas, labai tikiuos, kad ryt išsiųs ir pirm. gausiu, nes irgi išvažiuot ruošiamės. tai vat, greitai čia jie visai sukasi
Niekaip nesuprantu as to verbaudet, is mano uzsakymo neliko vienos prekes uz 7.18 e o man grazino tik 5.96 tai 1.22 euro kazkur pasimete. Gerai nors tiek, kad visdelto pristatys nemokamai ir nuolaida pritaikys, nors be tos prekes nesigauna 30 e. Na bet vistiek ydomu, kodel ne visos prekes kaina grazino?
Bet dabar kita problema, o kaip man dabar gauti tas nuolaidas? As su viena per ilgai uztrukau ir jos nebeturiu. Bandziau issiusti pakvietima kitu vardu registravausi bet vis vien nieko neduoda