Įkraunama...
Įkraunama...

Vertbaudet

O kurios dar negavo siuntinuko - ka raso prie jusu orderio?
Kazin, jei raso
Parcel prepared
14 July 2015
yra vilciu gauti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2015 07 16, 07:24)
O kurios dar negavo siuntinuko - ka raso prie jusu orderio?
Kazin, jei raso
Parcel prepared
14 July 2015
yra vilciu gauti?  g.gif

Man vakar nieko nerodė, o siandien raso parcel prepared 15 July 2015, tai gal yra tikimybe gauti.
Atsakyti
man vakar rodė 2 Parcel prapared 14 July 2015,

o šiandien jau rodo 3 - Parcel available16 July 2015

Tad manau viskas ten po truputį juda ir gausim siuntinukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2015 07 16, 08:36)

o šiandien jau rodo 3  - Parcel available16 July 2015

o kada užsakytas siuntinukas buvo?

aš 11 July užsakiau savo pirmą siuntinuką ir iki šiol nieko nerodo, kažin ar gali atkeliauti be jokių statuso pasikeitimų?
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2015 07 16, 08:36)

o šiandien jau rodo 3  - Parcel available16 July 2015

Aha, mano irgi jau tą patį rodo thumbup.gif
O, kažin, savaitgaliais pristatinėja siuntas? Nes mes pirmadienį išvažiuojam, tai negerai būtų, jei nespėtų unsure.gif
Kažin, po tokio įrašo per kiek laiko pristato g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2015 07 16, 12:15)
Aha, mano irgi jau tą patį rodo  thumbup.gif
O, kažin, savaitgaliais pristatinėja siuntas? Nes mes pirmadienį išvažiuojam, tai negerai būtų, jei nespėtų  unsure.gif
Kažin, po tokio įrašo per kiek laiko pristato  g.gif

Per 2-3 dienas. Savaitgaliais nepristatinėja ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2015 07 16, 11:10)
o kada užsakytas siuntinukas buvo?

aš 11 July užsakiau savo pirmą siuntinuką ir iki šiol nieko nerodo, kažin ar gali atkeliauti be jokių statuso pasikeitimų?

11d ir 12d, prie abiejų rodo tą patį
nemanau kad atkeliaus be statuso pakeitimo. Kai pirmą kartą nesikeitė statusas - po kurio laiko gavau laišką apie užsakymo atšaukimą...

Papildyta:

ir ką tik gavau laišką jog mano draugas sėkmingai apsipirko ir galiu naudoti naują koduką (parašyta koks).
Accounte jokių kodukų nėra. Nebandėt kas nors dabar pirkti su kodukais , ar veikia?
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2015 07 16, 12:19)
11d ir 12d, prie abiejų rodo tą patį
nemanau kad atkeliaus be statuso pakeitimo. Kai pirmą kartą nesikeitė statusas - po kurio laiko gavau laišką apie užsakymo atšaukimą...

Papildyta:

ir ką tik gavau laišką jog mano draugas sėkmingai apsipirko ir galiu naudoti naują koduką (parašyta koks).
Accounte jokių kodukų nėra. Nebandėt kas nors dabar pirkti su kodukais , ar veikia?

Pirkau 13d, nes rode koduka uz drauga apsipirkusi, o laiska pavelavusi gavau tik vakar turbut. Siandien prisijungus, neberodo mano to orderio, istryne!!! Jau rasysiu meiles laiska jiems, nes uzkniso juodai, nors vilciu ir nebededu, kas kas pasikeistu.
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 07 16, 11:16)
Per 2-3 dienas. Savaitgaliais nepristatinėja ax.gif .

Ką tik gavau UPS nuorodas - pirmadienį, 20d smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MuseZuze @ 2015 07 16, 12:19)

Papildyta:

As taip pat siandien gavau emaila, kad drauge apsipirko:)..tikiuosi, kodas veiks, nes tikrai jokiu "makliu" nedariau.. 4u.gif
Atsakyti
Beje, jei dar kam reiktu pakvietimo, turiu 3..kreipkites smile.gif 4u.gif...tik, zinoma, be "makliu"..jei is tikruju pirma karta pirktumete mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbane*: 16 liepos 2015 - 13:31
QUOTE(Garbane* @ 2015 07 16, 14:03)
As taip pat siandien gavau emaila, kad drauge apsipirko:)..tikiuosi, kodas veiks, nes tikrai jokiu "makliu" nedariau.. 4u.gif

"Makliu" irgi nedariau-apsipirkau pati viena karta ir pakviesta mergaite apsipirko. Gavau email, kad apsipirko rekomenduota drauge ir kodas buvo email, bet ivedus is email koda, raso kad toks kodas neegzistuoja g.gif vakar parasiau vertbaudet, kodel taip yra ir neduoda panaudoti gauto kodo, bet kol kas tyla
Atsakyti