Įkraunama...
Įkraunama...

Vertbaudet

QUOTE(MaršuA @ 2015 07 15, 10:18)
LT ir 5 skaiciai, be jokio tarpelio rasiau, prieme 4u.gif

aš rašiau LT ir iškart skaičius priėmė puikiai
Papildyta:
QUOTE(terteliene @ 2015 07 15, 10:20)
Oj, ačiū, damos! Ir žiūriu, kai kas čia kvietimus kažkokius turi, gal dar turite atliekamą kuri? Atsiųsčiau savo duomenis į AŽ  ax.gif

streikuoja pas juos sistema, kaži, ar apsipirksit su jais
Atsakyti
Aš turiu tų pakvietimų, rašykit, jei kam reikia, nes naujai registravausi pati, pirkau ir jokių draugų ten dar neužregistravau (bet mačiau, kad galima) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2015 07 15, 11:20)
Oj, ačiū, damos! Ir žiūriu, kai kas čia kvietimus kažkokius turi, gal dar turite atliekamą kuri? Atsiųsčiau savo duomenis į AŽ  ax.gif

Viskas, nebėra kvietimų. Lietuvės nebūtų lietuvėmis. Sužinojusios apie galimybę išsiuntus 6 draugmas pakvieitmus ir gavus sau kodą, kuriuo suteikiama 15 eur nuolaida nuo 30 eurų sumos be nemokamą siuntimą, siuntė pakvietimus ne tik savo, bet ir savo vyrų, draugų vardu, per dvi savaites Vertbaudet tiek nemokamai su pakvietimais išsiuntė siuntinių, kad bent jau dabar jokiais kodais naudotis negalima. Lietuvai kodų netaiko
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2015 07 15, 11:44)
Aš turiu tų pakvietimų, rašykit, jei kam reikia, nes naujai registravausi pati, pirkau ir jokių draugų ten dar neužregistravau (bet mačiau, kad galima) 4u.gif

Tai kad nebeleidžia su pakvietimais pirkt ax.gif , vakar draugei nusiunčiau, nepritaikė nuolaidos.
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2015 07 15, 11:20)

Aš turiu tų pakvietimų. Bet už apsipirktus naujus žmones jokių papildomų kodų sau nebegavau schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 07 15, 12:13)
Viskas, nebėra kvietimų. Lietuvės nebūtų lietuvėmis. Sužinojusios apie galimybę išsiuntus 6 draugmas pakvieitmus ir gavus sau kodą, kuriuo suteikiama 15 eur nuolaida nuo 30 eurų sumos be nemokamą siuntimą, siuntė pakvietimus ne tik savo, bet ir savo vyrų, draugų vardu, per dvi savaites Vertbaudet tiek nemokamai su pakvietimais išsiuntė siuntinių, kad bent jau dabar jokiais kodais naudotis negalima. Lietuvai kodų netaiko

thumbup.gif jėga ne kitaip doh.gif doh.gif doh.gif bet jei šiaip pirkti su mokamu siuntimu, tai parduos?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2015 07 15, 12:19)
Aš turiu tų pakvietimų. Bet už apsipirktus naujus žmones jokių papildomų kodų sau nebegavau  schmoll.gif
Papildyta:

thumbup.gif jėga ne kitaip  doh.gif  doh.gif  doh.gif  bet jei šiaip pirkti su mokamu siuntimu, tai parduos?

su mokamu siuntimu, kuris na nėra jau toks didelis (5,90 EUR) parduos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 15 liepos 2015 - 11:39
QUOTE(Maja Di @ 2015 07 15, 12:14)
Tai kad nebeleidžia su pakvietimais pirkt ax.gif , vakar draugei nusiunčiau, nepritaikė nuolaidos.

G.b., nežinau kaip yra. Aš registravausi be jokių kvietimų, pirkau be kodų, už siuntimą mokėjau ir tai 99 Eur viso (su siuntimu) už 13 naujų rūbelių man yra thumbup.gif Dabar, kad tik tiktų ir patiktų.
Tik tiek, kad mačiau, jog galima siųsti tuos kvietimus, kai paskyrą nagrinėjau.
Atsakyti
gavau siuntinuką, užsakinėjau viską 4 dydžio, ant etikečių visur 102cm, pirkau smulkiai keturmetei (~1 m ūgio/15kg svorio)

Pamatuosiu tik vakare, bet pirmi bendri įspūdžiai:

1. Gražios , neplonos. Get gali būti kad neįlys, labai nedaug tempiasi g.gif Medžiaga džinsinė. Tikrai Slim.
kelnytės
user posted image
2. Šaunūs džinsiukai, ėmiau Normal, manau puikiai tiks.

džinsai
user posted image

3. Labai gražus, slidžios medžiagos, krentantis sijonukas, su pamušalu. Turėtų tikti ir ilgiau.

sijonas
user posted image

4. Labai trumpa, tikėjausi kad bus ilgesnė . Graži, su pamušalu.
user posted image
palaidinė
5. Labai miela palaidinukė thumbup.gif
palaidinė
user posted image

Visumoje - reikėjo imti didesnius, nes viskas bus tip top dabar, ant išaugimo nelieka smile.gif Bet rūbai tikrai gražūs! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MuseZuze: 15 liepos 2015 - 15:00
Merginos, katik gavau skambuti is vertbaudet 4u.gif ..kadangi pries savaitele teko paciai skambinti, nes kaime darant uzsakyma su l.letu internetu priveliau klaidu ir issigandusi puoliau skambint..
Zodziu papildomai bekalbedama uzklausiau apie tuos kodus - tai sake, kad jei tikrai kodas buvo gautas "svariai" be apgavysciu, kokiu 2 savaiciu begyje kodai atsiras..jis minejo, kad turi daugiau nei 4000 uzsakymu, kuriuos turi patikrinti, nes atsirado antpludis apgavysciu ( t.y. per visokius vyrus, brolius ir t.t. prisidaro nauju accountu ir taip naudoja nuolaidas)..tuos "apgavikiskus" kodus jie naikina..tai va, jei Jusu panaikinti kodai atitiks ju patikrinimo reikalavimus, turetumete atgauti..bet jau po sale'u..manau, reikia dziaugtis, nes kai tiek prisidirbom, tai dar yra labai maloni zinia biggrin.gif
Atsakyti
Garbane, geros zinos. thumbup.gif Laukiam sugriztanciu koduku. biggrin.gif
Atsakyti
Dar turiu pora koduku, jei kas nori dar sazinin gai apsipirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asedita @ 2015 07 15, 19:09)
Dar turiu pora koduku, jei kas nori dar sazinin gai apsipirkti  mirksiukas.gif

labai laukčiau koduko, jei dar kas turi (niekad nesu iš ten pirkusi), kaip suprantu, reikia emailo, rašykite į až smile.gif
Atsakyti