Įkraunama...
Įkraunama...

Vertbaudet

[quote=Vi_ktorija,2015 07 14, 19:30]
sumažinkit foto, nes moderatoriai ištrins jūsų žinutę wink.gif
[/quo

nemoku blush2.gif ..vis idedu didziules foto.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbane*: 14 liepos 2015 - 18:43
QUOTE(MaršuA @ 2015 07 14, 19:41)

o guminiai ar labai sunkūs? Suprantu, kad ne crocs, bet turėjau pvz. Demar, tai pastarieji sunkoki
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 07 14, 19:50)
o guminiai ar labai sunkūs? Suprantu, kad ne crocs, bet turėjau pvz. Demar, tai pastarieji sunkoki

tikrai nesunkūs 4u.gif Iš pažiūros gal taip atrodo, bet lengvi tikrai, nedaug crocs nusileidžia. Na bet aišku, kad ne crocs biggrin.gif
Man, kai vis crocs pirkdavau, tai truputį kliūva va ta tokia ale medžiagėlė viduje, kaip daugumoj botų būna, tai jei jau prisems per viršų, tai viskas, šlapi biggrin.gif O crocs iššluostai ir vėl sausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MaršuA: 14 liepos 2015 - 18:55
skaičiau, kad jau ne vienai taip buvo, kad iš krepšelio išparduota viena prekė. aišku, tada jau ir nuolaidos nebepriklauso. ar įmanoma kažkaip tą krepšelį papildyt arba atsisakyti jo? ši prekė buvo ta, dėl kurios rinkau krepšelį. nesinori be papildomos nuolaidos pirkti ko nelabai reikėjo. padėkit plyyyz biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 07 15, 09:34)
skaičiau, kad jau ne vienai taip buvo, kad iš krepšelio išparduota viena prekė. aišku, tada jau ir nuolaidos nebepriklauso. ar įmanoma kažkaip tą krepšelį papildyt arba atsisakyti jo? ši prekė buvo ta, dėl kurios  rinkau krepšelį. nesinori be papildomos nuolaidos pirkti ko nelabai reikėjo. padėkit plyyyz biggrin.gif

Rašykit, kad norit iš naujo užsakyt su tuo pačiu koduku smile.gif
Atsakyti
O kaip jus pamatot, kad prekes nebera? Tikrinat visas prekes?
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2015 07 15, 10:45)

Man krepšelyje buvo parašyta prie tos prekės, kad jos nebėra.
Atsakyti
QUOTE(Daivija @ 2015 07 15, 09:45)

man i emailą atėjo laiškas doh.gif parašiau jiems, žiūrėsiu, kaip reaguos.
Papildyta:
QUOTE(Kirisama @ 2015 07 15, 09:49)
Man krepšelyje buvo parašyta prie tos prekės, kad jos nebėra.

ir kaip jums viskas išsisprendė? ką darėt? laišką rašėt? jei taip, ka maždaug rašėt?
Atsakyti
Sveikos, merginos, sorry, kad taip įšoku iš niekur... Labai noriu iš ten užsisakyti, bet pastrigau kurdama accountą - nepriima mano pašto kodo sad.gif Nu niekaip... Ką jūs ten rašėte, kad jums pavyko užsiregistruoti? Ar čia kažkokia klaida?
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2015 07 15, 11:14)
Sveikos, merginos, sorry, kad taip įšoku iš niekur... Labai noriu iš ten užsisakyti, bet pastrigau kurdama accountą - nepriima mano pašto kodo sad.gif Nu niekaip... Ką jūs ten rašėte, kad jums pavyko užsiregistruoti? Ar čia kažkokia klaida?

rašykite pvz. LT-09320
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2015 07 15, 11:14)

LT ir 5 skaiciai, be jokio tarpelio rasiau, prieme 4u.gif
Atsakyti
Oj, ačiū, damos! Ir žiūriu, kai kas čia kvietimus kažkokius turi, gal dar turite atliekamą kuri? Atsiųsčiau savo duomenis į AŽ ax.gif
Atsakyti