QUOTE(antaja @ 2015 03 25, 19:32)
As zinokit irgi labai ilgai meciausi del spalvu, man kazkaip labai patiko sis modeliukas, bet balta spalva ne taip fainai atrode kaip sampanine. Todel ryzausi rizikuoti su sampanine. Man ji pasirode is foto sventiskesne. Paderinsiu apsiausteli balta, I plaukucius aksesuaru, batelius baltus ir manau bus liuks. Spalva, gal siek tiek tamsesbe nei foto.
Del dydzio, tai mano jaunele neaukstauge, apie 78 dabar. Tai 24 men suknyte jai zemiau keliu. As iki keliu jai nenorejau
Tai va, tikiuosu pagelbejau
aciu Jums labai

..tik dar klausimelis, o pagal svori Jusu mazesnioji atitinka savo metus?..nes maniske pagal angliskus svorio rodmenis tikrai gerokai maziau sveria..as imciau dydi 12/18 men, t.y.kaip ir Jus, siek tiek i didesne puse, bet bijau, kad nebutu suknute per plati per krutine, rankoves..ziuriu per co.uk, o ten dydziai 9-12 men (71-74 cm) ir 12/18 men( 74-81 cm)..vat ir nesuprantu dabar..maniske 69 cm dabar, bet jai 9 men..krikstynas planuojame vasara, tada bus jau metukai..bet svorio 9,5 kg ji tikrai nepasieks (12/18 men katogorijos), nes dabar tik 7800 g tesveria

..visai pasimetus esu..turime labai panasaus pasiuvimo H&M suknute rozine, ten rasoma 9-12men, EUR80Cm..tai dar kitaip tas dydis isverciamas

..tai ja uzdejus pagal ilgi puikiai, pagal ploti gal dar kiek platoka, bet is bedos jau galima deti butu..oi kaip sunku..
o kaip tiksliai dydis rasomas pas Jus ant suknutes? 24 men? ar kaip nors pagal cm? ar 18-24 men?
co.uk dydziu lentele va tokia:
http://www.vertbaude...o...8M/18M/18M