Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

Sveikos,siandien (sekmadieni) uzsakinesiu ASDA GROCERIES, priimciau pora merginu,siuntimas per Tuki 4u.gif butu geriau is Vilniaus,bet galeciau ir pastomatu persiusti
sokoladiniai kiausiniai ir kt velykoms
i az,temos neseku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pokahonta: 22 kovo 2015 - 00:20
QUOTE(lidusia @ 2015 03 21, 21:31)
domina nuomonė apie vyriškus  PIERRE CARDIN rūbus iš sportdirect, ten jie kažkodėl labai pigūs, gal nieko verti skuduriukai g.gif  (o LT tai jau visai nepigiena g.gif )
ačiū kas pasidalinsit patirtim 4u.gif

Maniskis megztini turi, kol kas nieko, nenusitampe
Tik plonas toks visai

O siaip tai kiek macius , kas per mane pirkdavo, tai dzinsu, kelniu kokybe nebloga
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2015 03 21, 20:51)
drinks_cheers.gif man irgi matosi ir po 1men, bet nutraukus naudojima po poros menesiu poveikis dingsta, reik vel gerti...as jau daug metu juos geriu, pradejau nuo classic, dabar jau time perfection...liux vitaminai thumbup.gif gal kas parinks smile.gif

Galeciau parinkt per Uk adresa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2015 03 21, 22:31)
domina nuomonė apie vyriškus  PIERRE CARDIN rūbus iš sportdirect, ten jie kažkodėl labai pigūs, gal nieko verti skuduriukai g.gif  (o LT tai jau visai nepigiena g.gif )
ačiū kas pasidalinsit patirtim 4u.gif

turejom. niekam tike. greit nurasem. Dydziai mazinti. Plius marskiniai kazkaip susitrauke iki vaikisko dydzio. trenigai greit apsipumpuravo, o maike isvis greit prarado vaizda...
Atsakyti
QUOTE(blacksunflower @ 2015 03 22, 00:15)
Mano vyras turi megztinii. Ir tevas. Ir brolis. Labai geri. Tik gal skalbti reiktu atsargiau nes drauge isskalbe karstam vandeny tai issitempe.
Labai malonus. /paieskoje rasiau vneck knitted/

pirkom maikiu ir neapsiziurejus isskalbiau ne ta programa, tai liko kaip grindu skuduras. Ir susiburbuliavo ir issitempe. Siaip medziaga tu pigiu maikiu labai plona, vasarai gerai.
Bet skalbima reik atidziai rinktis.
Atsakyti
Gap su kodu springgap -20% off.
Atsakyti
Siandien planuoju daryt is mytoys su kodu -30% rubams, batams. Gal noretu kas prisijungt, kad pasidalinti pristatymo mokesti 13.95Eur. Kretinga.Galiu siusti per pastomata lpexpress24.
Atsakyti
QUOTE(Deme @ 2015 03 22, 08:20)
turejom. niekam tike. greit nurasem. Dydziai mazinti. Plius marskiniai kazkaip susitrauke iki vaikisko dydzio. trenigai greit apsipumpuravo, o maike isvis greit prarado vaizda...

Su dydziais buvo pas mus dydinti. Mano vyras XL nesioja tai megztinyje paskendo;)
O del maikiu irgi prisimeniau greit prarado spalva. Bet gal skalbiau neatidziai.
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2015 03 22, 03:18)
Galeciau parinkt per Uk adresa mirksiukas.gif

sakykit, o per UK adresa, todel, kad nemokamas siuntimas butu? 4u.gif bet paskui vistiek kazkas persiuntineti turi g.gif atleiskit, jei klausimai kvaili blush2.gif iki siol tik is US per tarpininkes pirkdavau, tai nauja man viskas smile.gif
ir dar, ar uzsakinetumete su papildomu -10% koduku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evameda1 @ 2015 03 22, 09:27)
sakykit, o per UK adresa, todel, kad nemokamas siuntimas butu? 4u.gif bet paskui vistiek kazkas persiuntineti turi g.gif atleiskit, jei klausimai kvaili blush2.gif iki siol tik is US per tarpininkes pirkdavau, tai nauja man viskas smile.gif
ir dar, ar uzsakinetumete su papildomu -10% koduku? 4u.gif

aš prisijungčiau su viena dežute, jei lina 0612 pirktų
galiu pasiimti iš Vilniaus
o kiek konkreciai gautųsi kaina vienos dėžės?
apie tuos kalbu
http://www.boots.com...0-Tablets_2439/

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2015 03 22, 11:32)
aš prisijungčiau su viena dežute, jei lina 0612 pirktų
galiu pasiimti iš Vilniaus
o kiek konkreciai gautųsi kaina vienos dėžės?
apie tuos kalbu
http://www.boots.com...0-Tablets_2439/

Labas rytas  4u.gif

jeigu menesio kursas, tai reiktu ziureti kur 60 tableciu (dvi tabletes per diena)
http://www.boots.com...0-Tablets_2449/

kazin iki kada ta akcija tesis kur 3 uz 2 kaina...niekur nerandu info

as dar svarstau, gal eiti i banka, issimti kortele internetiniams apsipirkinejimams ir pirkti paciai...gi neturetu buti labai sudetinga g.gif
Atsakyti
prireikė sesei poros prekių iš boots, jei kas nori, galiu priimti su siuntimu per UK. Siuntimas į Uk nemokamas
Klaipėda
d.kvasnia@gmail.com
Atsakyti