yra ir labai daug. per kokias 5 darbo dienas ateina. atveza LP express kurjeris, neranda jusu namie, tada jum vaziuot i siaures miesteli reikia atsiimt, ten prie assorti. O kadangi jie tokie savotiski, kad jiems nors ir ivedi telefono numeri, jie niekada spausdindami adresa jo neiveda i etikete, tai praktiskai kurjeris atvaziuoja, duris pabuciuoja ir visada tenka vaziuot paciai.
krovinio sekimo numeri atsiuncia toki, kuriuo niekur per jokia sistema nepatikrinsi. pirma karta skambinau i DHL'a ir aiskinausi kas per briedas. tai geruole mergaite is dhl man paaiskino, kad pastas musu mato ta paprasta numeri siuntos be jokiu raidziu, tik tingi gilintis.
beje vokiskame puslapyje, kur siuntinys ar lietuvoj ar vokietijoj rodo, bet nerodo tiksliai, na pvz Vilniaus 5-asis pastas. as tik maciau irasa, kad siunta nepristatyta nes manes namie nera. O kokiam svieto gale, neaisku. Tada pasta staciau ant galvos. Paste man pirsta pasukiojo ties smilkiniu. Bet dabar jau nebekeliu bangu. jei matau kad vilniuj, pati vaziuoju pasiimt.
Jei jums ant dėžės nespausdina telefono numerių, tai užsisakant (dabar nepamenu, nes vokiškai viskas) yra laukelis, kur galima savo žinutę/komentarą parduotuvei palikt su užsakymu. Tai galit angliškai parašyt trumpai, kad būtinai telefono numerį užrašytų dėl pašto ir t.t. Man anksčiau nerašydavo, kai taip padariau - pradėjo užrašyt (bent kiek pamenu), tai ir kurjeris pasiskambint jau gali.