Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(D'esire @ 2015 03 25, 18:26)

mano asmenine nuomone, tai tokiam mažyliukui, kai taip greitai auga, paprasto švarkelio kaina per didelė. Striukę už tiek galima nupirkti. Aš asmeniškai palaukčiau sale, kurių tikrai dar bus iki vasaros
va už tiek švarkelio kaina man rodos dar padori, tik dabar nėra dydžių, bet iki vasaros tikrai kažkas panašaus bus
http://en.dpam.com/jacket-29835-p.html
http://en.dpam.com/b...-b-93489-p.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 25 kovo 2015 - 17:35
Gal butu norinciu is Panevezio prisijungti prie amazone.de batu? Noreciau pirkti sivakar (jei liks prekes mano) ir siusciau per TUKI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 03 25, 18:26)

as neimciau brungu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 03 25, 17:30)
mano asmenine nuomone, tai tokiam mažyliukui, kai taip greitai auga, paprasto švarkelio kaina per didelė. Striukę už tiek galima nupirkti. Aš asmeniškai palaukčiau sale, kurių tikrai dar bus iki vasaros
va už tiek švarkelio kaina man rodos dar padori, tik dabar nėra dydžių, bet iki vasaros tikrai kažkas panašaus bus
http://en.dpam.com/jacket-29835-p.html
http://en.dpam.com/b...-b-93489-p.html

As cia ieskau krikstynoms, kurios bus geguzes gale, nes kur siuva mergaites uz svarkuti ima 25€ g.gif
Papildyta:
QUOTE(proksi @ 2015 03 25, 17:35)
as neimciau brungu  ax.gif

Tai vat kad pigiau nelabai ir randu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 25, 16:17)
yra ir labai daug. per kokias 5 darbo dienas ateina. atveza LP express kurjeris, neranda jusu namie, tada jum vaziuot i siaures miesteli reikia atsiimt, ten prie assorti. O kadangi jie tokie savotiski, kad jiems nors ir ivedi telefono numeri, jie niekada spausdindami adresa jo neiveda i etikete, tai praktiskai kurjeris atvaziuoja, duris pabuciuoja ir visada tenka vaziuot paciai.

krovinio sekimo numeri atsiuncia toki, kuriuo niekur per jokia sistema nepatikrinsi. pirma karta skambinau i DHL'a ir aiskinausi kas per briedas. tai geruole mergaite is dhl man paaiskino, kad pastas musu mato ta paprasta numeri siuntos be jokiu raidziu, tik tingi gilintis.

beje vokiskame puslapyje, kur siuntinys ar lietuvoj ar vokietijoj rodo, bet nerodo tiksliai, na pvz Vilniaus 5-asis pastas. as tik maciau irasa, kad siunta nepristatyta nes manes namie nera. O kokiam svieto gale, neaisku. Tada pasta staciau ant galvos. Paste man pirsta pasukiojo ties smilkiniu. Bet dabar jau nebekeliu bangu. jei matau kad vilniuj, pati vaziuoju pasiimt.

Man ir visad taip su tuo tel. numeriu būdavo. Tai dabar įsigudrinsu ir jį prirašau prie savo vardo ir pavardės. Toj pačioj eilutėj. Tai dabar kurjeris visad skambina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 03 25, 18:42)
As cia ieskau krikstynoms, kurios bus geguzes gale, nes kur siuva mergaites uz svarkuti ima 25€ g.gif
Papildyta:

man gražus švarkutis krikštynom smile.gif jei dar kokią nuolaidą prisitaikyt kodėl ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 03 25, 18:42)
Papildyta:

O SM MM nieko nerandi ? As pragmatiskas zmogus tad kelis kartus uzsideti ir pamirsti man yra brungu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2015 03 25, 17:58)
O SM MM nieko nerandi ?  As pragmatiskas zmogus tad kelis kartus uzsideti ir pamirsti man yra brungu  ax.gif

Visa skersai isilgai isknysau doh.gif nieko neradau...
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2015 03 25, 18:47)
Man ir visad taip su tuo tel. numeriu būdavo. Tai dabar įsigudrinsu ir jį prirašau prie savo vardo ir pavardės. Toj pačioj eilutėj. Tai dabar kurjeris visad skambina  thumbup.gif

Zinokit as ta pati sakiau darysiu ir aciu uz patvirtinta ideja!

Desire, svarkas liuks. As pirkciau. As ssergu savo vaiku biggrin.gif perku jam vispkias brangias nesamones biggrin.gif bet turiu kol kas viena ir leinu biggrin.gif
Atsakyti
Labas, prašau parekomenduokite kokių vitaminų organizmui pastiprinti smile.gif (ieškau sau)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puošnutė: 25 kovo 2015 - 18:18
QUOTE(keistuole @ 2015 03 25, 17:39)
aš kažkaip vis privengiu tų kaukolių  unsure.gif

Mano skaute grieztai atsisako nesioti bliuskyte su kaukolemis doh.gif
Sako negalima nesioti tokiu zenklu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 03 25, 17:42)

Galima dar 15 % su naujienlaiskiu pritaikyt mirksiukas.gif Ne kazkas, bet vis sis tas smile.gif
Atsakyti