Pirksiu SD.
dar ieskau prisijungianciu siuntimui pasidalint
Esat gal pirkusios sport-tiedje dviracius ar paspirtukus? idomu kiek uz juos siuntima jums paskaiciavo. Pamenu, kazkuri raset, kad uz pasispiriama masinele 15 eur. mokejot.
Uzsisakiau: http://www.sport-tie...d-LR-XL-PU-4048 Kaina nebloga atrodo siuo metu. dar su 10 eur nuolaida. bet vat kirba klausimas kiek uz siuntima paskaiciuos...
Mytoys sis kainuoja 119 eur ir plius kazkoki procenta prideda (siuo momentu nera mytoys sito balansinio) ir plius siuntimas 4 eur. Tai dabar mastau islosiau ar pralosiau
Uzsisakiau: http://www.sport-tie...d-LR-XL-PU-4048 Kaina nebloga atrodo siuo metu. dar su 10 eur nuolaida. bet vat kirba klausimas kiek uz siuntima paskaiciuos...
Mytoys sis kainuoja 119 eur ir plius kazkoki procenta prideda (siuo momentu nera mytoys sito balansinio) ir plius siuntimas 4 eur. Tai dabar mastau islosiau ar pralosiau
pirksiu THE BODY SHOP per Tuki Kaune, kitur galiu persiusti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2015 03 25, 14:50)
būna laaabai retai išmeta 5 proc. arba ypač retai 10 proc. nuolaidos kodą. ir šis kodas būna parašytas pačiame puslapyje. jokių papildomų kodų nesiunčia ir neduoda
Aciu
QUOTE(roka @ 2015 03 25, 15:07)
Be reikalo, be reikalo Iš namų paima, labai paprasta O ir šiaip, pasiūlysite čia, gal kuriai prireiks
kiek laiko trunka grazintu prekyciu kelione ? Man kazkaip ilgai atrodo
Man taip prisireikė maikutės su kapišonu ir niekur nerandu, tik vienintelę nexte ir
tai dydis toks labai jau ant ribos
(berniukiškos 6 metų)
Gal kas kur užmatėt
(berniukiškos 6 metų)
Gal kas kur užmatėt
QUOTE(keistuole @ 2015 03 25, 16:32)
Man taip prisireikė maikutės su kapišonu ir niekur nerandu, tik vienintelę nexte ir
(berniukiškos 6 metų)
Gal kas kur užmatėt
JMD, jūs lyg oranžinės striukės ieškojot, tai mačiau panoramoj nexte
kaip tik šiandien -40 proc
(berniukiškos 6 metų)
Gal kas kur užmatėt
rimc? varysiu po darbo
QUOTE(elizieja @ 2015 03 25, 14:45)
mergaitės, gal kas iš Yoox tokias basutes turi
galėtų dydį pakomentuoti, ar tiktų plačiai pėdai
galėtų dydį pakomentuoti, ar tiktų plačiai pėdai
klauskit yoox temoj, gausit išsamesnės info
Papildyta:
QUOTE(anna86 @ 2015 03 25, 16:03)
Esat gal pirkusios sport-tiedje dviracius ar paspirtukus? idomu kiek uz juos siuntima jums paskaiciavo. Pamenu, kazkuri raset, kad uz pasispiriama masinele 15 eur. mokejot.
skirtingu metu pirkau paspiriamą mašinėlę ir triratuką. abu kartus paskaičiavo po 15 eur už siuntimą.
jums vis tiek kai paskaičiuos kiek mokėti už siuntimą atsiųs pranešimą. jei kaina netiks galėsit atsisakyti.
QUOTE(bbiitute @ 2015 03 25, 15:30)
kiek laiko trunka grazintu prekyciu kelione ? Man kazkaip ilgai atrodo
Kiek man teko - 5d.d.
QUOTE(keistuole @ 2015 03 25, 16:32)
ar tik ne sita?
Mergaites, kur ieskoti maziukams nebrangiu maikuciu vasari, 86 dydzio
O tai mm nemazos kainos
Virs 4-5 cia normali kaina skaitosi
O tai mm nemazos kainos
Virs 4-5 cia normali kaina skaitosi