Laba diena,
Ar yra pirkusių www.sonnen-apotheke-online-shop.de?
Kaip ilgai teko laukti prekių? Ar buvo atsiuntę kokią nors krovinio sekimo nuorodą?
QUOTE(Princesė. @ 2015 03 25, 11:22)
gal kas gap.eu perkat? prisijungciau man tereikia vienos prekytes arba galiu pati uzsakyma padaryti jei atsirastu norinciu:)
Jei Vilnius, tai ir aš prisijungčiau su 1-2 prekytėm
QUOTE(roka @ 2015 03 25, 13:49)
Tai čiupkit ir viskas, jei netiks, gražinsit
bijau dėl tų gražinimų bet kiek skaičiau, patys kurjeriai į namus atvažiuoja, tai gal ir be reikalo aš bijau
QUOTE(elizieja @ 2015 03 25, 13:57)
bijau dėl tų gražinimų
Be reikalo, be reikalo Iš namų paima, labai paprasta O ir šiaip, pasiūlysite čia, gal kuriai prireiks
QUOTE(Dorris @ 2015 03 25, 14:45)
Laba diena,
Kaip ilgai teko laukti prekių? Ar buvo atsiuntę kokią nors krovinio sekimo nuorodą?
yra ir labai daug. per kokias 5 darbo dienas ateina. atveza LP express kurjeris, neranda jusu namie, tada jum vaziuot i siaures miesteli reikia atsiimt, ten prie assorti. O kadangi jie tokie savotiski, kad jiems nors ir ivedi telefono numeri, jie niekada spausdindami adresa jo neiveda i etikete, tai praktiskai kurjeris atvaziuoja, duris pabuciuoja ir visada tenka vaziuot paciai.
krovinio sekimo numeri atsiuncia toki, kuriuo niekur per jokia sistema nepatikrinsi. pirma karta skambinau i DHL'a ir aiskinausi kas per briedas. tai geruole mergaite is dhl man paaiskino, kad pastas musu mato ta paprasta numeri siuntos be jokiu raidziu, tik tingi gilintis.
beje vokiskame puslapyje, kur siuntinys ar lietuvoj ar vokietijoj rodo, bet nerodo tiksliai, na pvz Vilniaus 5-asis pastas. as tik maciau irasa, kad siunta nepristatyta nes manes namie nera. O kokiam svieto gale, neaisku. Tada pasta staciau ant galvos. Paste man pirsta pasukiojo ties smilkiniu. Bet dabar jau nebekeliu bangu. jei matau kad vilniuj, pati vaziuoju pasiimt.
QUOTE(JMD @ 2015 03 25, 15:17)
yra ir labai daug. per kokias 5 darbo dienas ateina. atveza LP express kurjeris, neranda jusu namie, tada jum vaziuot i siaures miesteli reikia atsiimt, ten prie assorti. O kadangi jie tokie savotiski, kad jiems nors ir ivedi telefono numeri, jie niekada spausdindami adresa jo neiveda i etikete, tai praktiskai kurjeris atvaziuoja, duris pabuciuoja ir visada tenka vaziuot paciai.
krovinio sekimo numeri atsiuncia toki, kuriuo niekur per jokia sistema nepatikrinsi. pirma karta skambinau i DHL'a ir aiskinausi kas per briedas. tai geruole mergaite is dhl man paaiskino, kad pastas musu mato ta paprasta numeri siuntos be jokiu raidziu, tik tingi gilintis.
beje vokiskame puslapyje, kur siuntinys ar lietuvoj ar vokietijoj rodo, bet nerodo tiksliai, na pvz Vilniaus 5-asis pastas. as tik maciau irasa, kad siunta nepristatyta nes manes namie nera. O kokiam svieto gale, neaisku. Tada pasta staciau ant galvos. Paste man pirsta pasukiojo ties smilkiniu. Bet dabar jau nebekeliu bangu. jei matau kad vilniuj, pati vaziuoju pasiimt.
Supratau, labai ačiū už informaciją reiks bandyt prekintis
QUOTE(Dorris @ 2015 03 25, 15:38)
Supratau, labai ačiū už informaciją reiks bandyt prekintis
tik paskutiniu metu pradejo "spaust" ant dovaneliu pamenu uzsakiau lapkricio menesi uz 300 eur, o gavau dovanu popierini Hauschkos maiseli gailikai
QUOTE(Lux @ 2015 03 25, 15:40)
Aš irgi turiu plačią pėdą ir tokių neperku, nes vasarą pėda dar pasiplečia ir dirželiai rėžiasi į koją. Be to per tą tarpą tarp dirželių išlenda mažasis pirštelis.
ta pati beda, tenka labiau uzdara avalyne pirkti, kitaip asfalta trinu
QUOTE(Altika @ 2015 03 25, 14:34)
Merginos, ar buna Cocooncenter nuolaidos kodu? Kur ju ieskoti? Perziurejau 1psl. tuos nurodytus puslapius, bet nieko ten neradau
būna laaabai retai išmeta 5 proc. arba ypač retai 10 proc. nuolaidos kodą. ir šis kodas būna parašytas pačiame puslapyje. jokių papildomų kodų nesiunčia ir neduoda
Papildyta:
QUOTE(proksi @ 2015 03 25, 14:41)
Pas juos apsimoka didesnes dezes siustis, pigiau nei pas tuki gaunasi.
man kokį svorį ir dydį nesišsčiau vis tiek nesigauna pigiau nei pas Tukį. plius PA man žiauriai nepatogu paimti iš jų prekes. savaitgalį nedirba, iki 18 val paprastą dieną privalai paimti..
Tukio siuntos atkeliauja tiesiai į namus po darbo.
Jei tokią paslaugą pridėt prie PA kainų, iš viso PA siuntos išbrangsta. kol kas aš laikausi Tukio.