Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Maja Di @ 2015 03 21, 22:05)
drinks_cheers.gif Mes naudojam kokius 5 metus irgi super, tik naują (didžiausią) prieš paskutinę kelionę nupirkau, tai zarazos arabai įdrėskė ir ženklą dunlopo nurovė doh.gif , o kiti laiko ax.gif , nuvalau ir vėl kaip nauji ax.gif .

as tai juos i plevele suku pries kelione, ne orouoste, o namie turiu jos - tai ir apsauga - jei kartais kas uztrauktukam (maciau siemet kaip tases salia rubu ant trapo vaziavo) ir lagaminai nesudulka, nesusipurvina blush2.gif Siemet planuoju susirast stipresnio audinio padevetuos ir pasiut marskinukus (irgi orouoste nuziurejau kazkur) - bus patogiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuri užmatėtai ilgų batų pavasariui?
SD neliko oneisio dukrai gera kaina, Tesco nieks nerenka?
Atsakyti
Sakykite, merginos, Sportsdirect nuo kokios sumos duoda nemokama deliveri? smile.gif Kazkaip įdomiai man rodo, kuo didesne suma, tuo mokestis didesnis, nors svoris minimaliai keiciasi. Sakau, gal ne ta punkta pasirenku , nes man ismeta lentele su pasirenkamais punktais, tai as pasirenku Barlin standart. Gal kazka ne taip darau. Dekui patarusioms. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2015 03 21, 22:31)
domina nuomonė apie vyriškus  PIERRE CARDIN rūbus iš sportdirect, ten jie kažkodėl labai pigūs, gal nieko verti skuduriukai g.gif  (o LT tai jau visai nepigiena g.gif )
ačiū kas pasidalinsit patirtim 4u.gif

Mano vyras turi megztinii. Ir tevas. Ir brolis. Labai geri. Tik gal skalbti reiktu atsargiau nes drauge isskalbe karstam vandeny tai issitempe.
Labai malonus. /paieskoje rasiau vneck knitted/
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 21, 20:57)
GERAS SAMPUNAS. MAN LABAI TIKO IR PATIKO.

Labai man knieti pabandyt, nors laukiu dabar Vishy is Coco (tik balzamo nezinau, koki prie jo imt).
Beveik 3m. pirkau is savo kirpejos, bet jau labai pabodo kvapas, tai dabar renkuosi ir neissirenku ax.gif
Naudojau situs sampuna ir kond. Nr.1, labai tiko ir patiko ir argano alieju turiu, kvapas mano skoniui dieviskas, plaukai tokie minksti, nors is pradziu isivaizdavau, kad riebaluos.
http://emmediciotto....ampunas-1l.html
Aliejus, labai ilgam uztenka.
http://emmediciotto....kams-100ml.html

QUOTE(japoniuke1 @ 2015 03 21, 23:05)
Sakykite, merginos, Sportsdirect nuo kokios sumos duoda nemokama deliveri? smile.gif Kazkaip įdomiai man rodo, kuo didesne suma, tuo mokestis didesnis, nors svoris minimaliai keiciasi. Sakau, gal ne ta punkta pasirenku , nes man ismeta lentele su pasirenkamais punktais, tai as pasirenku Barlin standart. Gal kazka ne taip darau. Dekui patarusioms.  blush2.gif  4u.gif

Vakar dariau uzsakyma. Jei jus i LT tiesiai siunciat, nera nemokamo deliverio, kai nedidelis krepsiukas dave 10€, o kai pilna pridejau, 14€ (suma ne visai maza susidare, bet daugiau nekilo kaip 14). As ir nurodziau Barlin standart 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Altika: 21 kovo 2015 - 23:35
QUOTE(Kriiste @ 2015 03 21, 23:11)
as tai  juos i plevele suku pries kelione, ne orouoste, o namie turiu jos - tai ir apsauga - jei kartais kas uztrauktukam (maciau siemet kaip tases salia rubu ant trapo vaziavo) ir lagaminai nesudulka, nesusipurvina blush2.gif Siemet planuoju susirast stipresnio audinio padevetuos ir pasiut marskinukus (irgi orouoste nuziurejau kazkur) - bus patogiau lotuliukas.gif

Prieš kelionę aš irgi susuku, bet grįžtant atgal jau nebe ax.gif
Atsakyti
tai nudžiuginot kad geri atsiliepimai dėl Cardin'o thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2015 03 21, 21:45)
SD visada atveza kurjeris, atrodo dpd o gal venipak, neatsimenu g.gif

QUOTE(Maja Di @ 2015 03 21, 22:05)
Kurjeris. DHL. Atveža į namus, prieš tai paskambina ir susitaria.

Aciu, lauksiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2015 03 21, 23:22)
Prieš kelionę aš irgi susuku, bet grįžtant atgal jau nebe ax.gif

as tai nusivynioju ja ir gryztant vel susisuku lotuliukas.gif

dabar apie tokius galvoju:
http://www.aliexpres...2225558411.html

nebereiktu vyniot rolleyes.gif bigsmile.gif g.gif aprengei ir ramu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 03 22, 00:34)
as tai nusivynioju ja ir gryztant vel susisuku lotuliukas.gif

dabar apie tokius galvoju:
http://www.aliexpres...2225558411.html

nebereiktu vyniot rolleyes.gif  bigsmile.gif  g.gif aprengei ir ramu lotuliukas.gif

Kopenhagoj buvo uzlaike musu lektuva, tai kol 3 h dusom lektuve, per langus matem kaip krove kaimyninius lektuvus. tiek prisiziurejau kaip is musu lagaminu tyciojasi biggrin.gif kad nebent sarvuota pirkt biggrin.gif kitaip be sansu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 21, 23:55)
Kopenhagoj buvo uzlaike musu lektuva, tai kol 3 h dusom lektuve, per langus matem kaip krove kaimyninius lektuvus. tiek prisiziurejau kaip is musu lagaminu tyciojasi biggrin.gif kad nebent sarvuota pirkt biggrin.gif kitaip be sansu biggrin.gif

jo, ir man teke matyt... bet toki maisa uzdejus - bent jei uztrauktukai neatlaikys - rubai salia nesimetys lotuliukas.gif Maciau siemet TR keliu seimu lagaminus tokius issiziojusius - vaziuoja jie ir is paskos rubu, daiktu sleifas - nei kur det... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 03 22, 01:00)
jo, ir man teke matyt... bet toki maisa uzdejus - bent jei uztrauktukai neatlaikys - rubai salia nesimetys lotuliukas.gif  Maciau siemet TR keliu seimu lagaminus tokius issiziojusius - vaziuoja jie ir is paskos rubu, daiktu sleifas - nei kur det... unsure.gif

Meta lagamina ant transporterio, rankena nutruko, ta rankena paskui lagamina ant to transporterio pavymui svyst biggrin.gif vaziuoja vezimas su lagaminais, ryskiai perkrautas, vienas nuo virsaus tykst, visi kiti paskui bar bar bar ant zemes, taip ir guli, vaziuoja is paskos puspilnis, susvaide kaip malkas i savaja priekaba doh.gif bet tada stovejom pamenu, nes streikavo oro uosto darbuotojai. Tai nurasem zmoniu bejegiskumui kovpje su didelem strukturom ir mazais atlyginimais.
Atsakyti