Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(roka @ 2015 03 24, 17:46)
Uk11 yra suaugusių dydis, jei neprirašyta Child. Aš vieną kartą vaikams pripirkau 45-46 dydžio crocs lastų biggrin.gif Vietoj 29-30 dydžio  doh.gif Dabar jau žinau biggrin.gif

oi biggrin.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Kai rašėt tai buvo neaktualu ir kai dabar reikia nepamenu, iš kur perkate vaikams žuvų taukus? Mane konkrečiai domina Eye Q baby.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryyste: 24 kovo 2015 - 18:00
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 03 24, 10:47)
išduokit kokį kodą naudosit? 4u.gif
kad ir kaip beieškočiau, nerandu  doh.gif

radau kelis kodus, tik nesupranau , kodel netaiko g.gif
prie ju nera pazymeta, kad tai butu kazkurioms prekiu grupems
ir dar galioja
siandien prisesiu panagrinet vakare
Atsakyti
Moterytes, o mazon.de galima pirkti DE adresu ?:DAr irgi maziausias svoris apmokestintas 2kg?Gal labiau taip apsimoka smile.gif ?!
Atsakyti
QUOTE(lina0612 @ 2015 03 24, 18:58)
radau kelis kodus, tik nesupranau , kodel netaiko g.gif
prie ju nera pazymeta, kad tai butu kazkurioms prekiu grupems
ir dar galioja
siandien prisesiu panagrinet vakare

kai kurie boots kodai galioja tik siunciant UK adresu
Atsakyti
Merginos priminkit is kur gyvunams prekes perkat ? ieskom draskykles smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo armeda: 24 kovo 2015 - 18:22
QUOTE(MonCheri @ 2015 03 24, 18:02)
Moterytes, o  mazon.de galima pirkti DE adresu ?:DAr irgi maziausias svoris apmokestintas 2kg?Gal labiau taip apsimoka smile.gif ?!

man rašė, kad visos sąlygos kaip PA ir įkainiai tokie pat. niekas iš šiauliečių neplanuojat artimiausiu metų siųstis per vokišką adresą? pasidalitumėm siuntimą ir persiuntimą lietuvoje blush2.gif
Atsakyti
Ar dar perkatės kas nors is strawberrynet.com?
Ar vis dar grazina jie mokescius sumoketus muitinei?
Nes susirinkus nemokamam siuntimui suma virsija muitines limita, tai galvoju ar verta su jais prasideti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldu: 24 kovo 2015 - 19:05
QUOTE(padraika22 @ 2015 03 24, 19:48)
man rašė, kad visos sąlygos kaip PA ir įkainiai tokie pat. niekas iš šiauliečių neplanuojat artimiausiu metų siųstis per vokišką adresą? pasidalitumėm siuntimą ir persiuntimą lietuvoje blush2.gif

Aš ir prisijungčiau prie užsakymo iš amazon.de Šiauliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2015 03 24, 18:48)

Soriukas uz klausima - bet gal galit papasakoti kaip apmokestinama per vokieciu adresa? kokie ikainiai kg? 4u.gif noreciau is ten nemazo daikto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(armeda @ 2015 03 24, 19:40)
Soriukas uz klausima - bet gal galit papasakoti kaip apmokestinama per vokieciu adresa? kokie ikainiai kg?  4u.gif noreciau is ten nemazo daikto  4u.gif

Ikainiai kaip Pirkanglijoj. Galima ju puslapyje pastudijuoti kainas. Siaip kuo daugiau kg perkat, tuo siuntimo kaina mazeja. 4u.gif
Atsakyti
o amazon.de i lit nesiuncia?
Atsakyti