Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2015 03 24, 16:36)
aciu, pasizvalgysiu 4u.gif bet itariu  misija neimanoma - kad butu ilgi, tiktu placiai blauzdai, butu odiniai ir dar gera kaina biggrin.gif

mano blauzda 39 kazkur jei su velvetais gal ir visi 40. Tai man tinka gaborai, jie turi ta Schaftweite L ir XL, o taip pat Geoxai. Ir kainos geoxam yra puikios. Mendi stivali pvz nuostabus ilgaauliai ir mano blauzdai vos ne platoki.
Atsakyti
Atsiliepimuose raso, kad sitie placiu aulu. Bet oda nera labai kokybiska. smile.gif
http://www.amazon.de...142EW95WHPBRPMS
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 24, 16:20)
o man aprasymas kaip tik labai daug zadantis ir neperpuciama ir neperlyjama ir kvepuojanti ir lengva ir funkcionali.

va ta firma

http://www.colorkids.com/

Tai vat kad ir neperlyjama smile.gif gi jeigu minus 10 ar 15 ar 20 jau tas tikrai nera aktualu. o kad visur poliesteris, tai bent jau musiskiams netinka ax.gif visada ziuriu bent siek tiek kad butu pukai ar vilna-nes prirengti papildoma megstini po striuke savo vaikams tai misija neimanoma beveik biggrin.gif gi ir ziemos musu ne kaip Danijoje...
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 03 24, 16:44)
Tai vat kad ir neperlyjama  smile.gif gi jeigu minus 10 ar 15 ar 20 jau tas tikrai nera aktualu. o kad visur poliesteris, tai bent jau musiskiams netinka ax.gif visada ziuriu bent siek tiek kad butu pukai ar vilna-nes prirengti papildoma megstini po striuke savo vaikams tai misija neimanoma beveik  biggrin.gif  gi ir ziemos musu ne kaip Danijoje...

cia turbut greiciau kiekvienos mamos iprociai, filosofija etc biggrin.gif as perku vaikui su poliesteriniu uzpildu striukes, kad greitai dziutu, kad lengvai skalbtusi, kad butu lengva ir t.t. nekenciu organiskai puku biggrin.gif neperku nei sau ir kitiem nesiulau biggrin.gif nes tiek mano vaikas tarkim, tiek as pati juose šuntu o vilna kanda, veliasi ir t.t. Bet. Mūsų namuose niekada nebūna daugiau 18-19 laipsnių biggrin.gif nekenčiu karščio. Todėl kas vienam tinka, nebūtinai tinka kitam. O neperlyjama yra labai gerai. Tai nereikėtų suprasti pažodžiui. Čia gal būt turima omenyje, kad besivartaliojant su ja pvz sniege, ji neperšlaps 4u.gif
Atsakyti
JMD kokia ten dar parduotuve buvo lyg uk parduotuve sampunai, balzamai pigiai perverciau puslapius ar nematau ar nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2015 03 24, 16:52)
JMD kokia ten dar parduotuve buvo lyg uk parduotuve  sampunai, balzamai pigiai perverciau puslapius ar nematau ar nerandu  g.gif

cocoonas?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 24, 16:49)
cia turbut greiciau kiekvienos mamos iprociai, filosofija etc biggrin.gif as perku vaikui su poliesteriniu uzpildu striukes, kad greitai dziutu, kad lengvai skalbtusi, kad butu lengva ir t.t. nekenciu organiskai puku biggrin.gif neperku nei sau ir kitiem nesiulau biggrin.gif nes tiek mano vaikas tarkim, tiek as pati juose šuntu o vilna kanda, veliasi ir t.t. Bet. Mūsų namuose niekada nebūna daugiau 18-19 laipsnių biggrin.gif nekenčiu karščio. Todėl kas vienam tinka, nebūtinai tinka kitam. O neperlyjama yra labai gerai. Tai nereikėtų suprasti pažodžiui. Čia gal būt turima omenyje, kad besivartaliojant su ja pvz sniege, ji neperšlaps  4u.gif

nebutinai mamos poziuriai ir t.t.-ziuriu kad vaikams butu gerai-kiekvienas turi savo nuomone ir nematau nieko blogo jeigu paklausius atsakiau ,kad as nepatarciau ziemai . Musiskiai smulkuciai ir tiesiog pats poliesteris nesildo, kad susustume-namuose irgi ne daugiau kai 18 buna, bet nemanau kad cia vieta kazkam kazka irodineti. Tiesiog renkuosi tai kas tinkama ir patogiau mano vaikams smile.gif o kad butu i tema-ADIDAS truksta 35 euru ir uzsakau, nes dydziai dingsta akyse 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ne ne tikrai ne sitas-sita zinau g.gif taip uzkrito doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 24, 15:49)
cia turbut greiciau kiekvienos mamos iprociai, filosofija etc biggrin.gif as perku vaikui su poliesteriniu uzpildu striukes, kad greitai dziutu, kad lengvai skalbtusi, kad butu lengva ir t.t. nekenciu organiskai puku biggrin.gif neperku nei sau ir kitiem nesiulau biggrin.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Jau vien del skalbimo praktiskiau yra poliesterines striukes. Gera, kokybiska pukine striuke uz padoria kaina kur kas sunkiau nusipirkti, nei poliesterine. O siaip ir nepasakyciau, kad bais jau jos ir geresnes. Amziais suslampa, issimozoja vaikai, tai sintetine striuke imetei skalbt, padziovei vakare, o ryte jau gali vilkt.
Sau irgi sakiau pukiniu nebepirksiu. Nusipirkau sviesia, tai amzinas galvos skausmas del to valymo doh.gif Galiausiai neapsikentusi isskalbiau ir s... kitam sezonui jau pirksiu nauja - sinteponine biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinaGustė: 24 kovo 2015 - 16:00
QUOTE(JMD @ 2015 03 24, 16:38)
mano blauzda 39 kazkur jei su velvetais gal ir visi 40. Tai man tinka gaborai, jie turi ta Schaftweite L ir XL, o taip pat Geoxai. Ir kainos geoxam yra puikios. Mendi stivali pvz nuostabus ilgaauliai ir mano blauzdai vos ne platoki.

QUOTE(gretuxxx @ 2015 03 24, 16:40)
Atsiliepimuose raso, kad sitie placiu aulu. Bet oda nera labai kokybiska.  smile.gif
http://www.amazon.de...142EW95WHPBRPMS

aciu uz patarimus, merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2015 03 24, 16:58)
ne ne tikrai ne sitas-sita zinau  g.gif taip uzkrito  doh.gif

http://www.beautyatcreightons.co.uk/
Atsakyti
Ačiū visoms pasisakiusioms dėl striukių 4u.gif Manau mūsų striukių nešiojimo ypatumams ji tiktų biggrin.gif Visada žiemos sezonui turim po vieną flysinį džemperiuką ir per didžiausius šalčius užtenka jį aprenkt. Tik va dydžiai tirpsta akyse sad.gif
Atsakyti