Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(Loram @ 2015 03 24, 13:48)
prašm skaityti pirmą žinutę  thumbup.gif

ačiū, o jau įrašyta į pirmą psl 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2015 03 24, 14:25)
Merginos, jūs čia visų sričių žinovės  biggrin.gif  Tokie parametrai tinkami žieminei vaiko striukei
- wasserdicht: Wassersäule 2.000 mm
- atmungsaktiv: 2.000 g/ m²/ 24h
Pirmas punktas atsparumas vandeniui, antras kaip suprantu užpildas. Ar užtenka tokių skaičiukų?  ax.gif

antras nebus uzpildas, nes jis nematuojamas valandom. Vokiskai nemoku, tad tik speju, kad tas skaiciukas reiskia kiek medziaga isgarina dregmes per 24 val.

taigi jusu aprasymo istraukoje nera siltumo parametru nurodyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adriatic @ 2015 03 24, 13:19)
Gal kas nors is Vilnieciu Limango parinktu shipui pasidalint?

labai geru kainu yra, pvz ecco vaikisku, striukiu maziems ir paaugusiems (nuo 11 eur), kombinezonu ziemai,  puma keduku pigiai, ir dar daug visko smile.gif

as su pora daiktu pasidalint shipa prisijungciau ax.gif

akcija siandien - ryt vyksta outlete

http://www.limango-o..._utmk=196753516

O koks šipas čia, 4,95? Aš taip pat su dviem prekėm prisijungčiau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 03 24, 14:18)
Mano peda 24.5cm, 38 dydis Adidas kedu geras. Ant dezes raso usa7, FR38 2/3.  g.gif

gretuxx, o cm neraso ant dezes ar bato liezuvelio vidaus? turiu itarima, kad is vaiku ir is suaugusiuju skyriu gali tie cm ant liezuvelio skirtis
Papildyta:

QUOTE(Chanel1 @ 2015 03 24, 15:12)
O koks šipas čia, 4,95? Aš taip pat su dviem prekėm prisijungčiau. smile.gif

jo, 4.95 eur i vokietija.

jei niekas manes nepriims, ryt vakare pati pirksiu, aisku jei liks dydziai. siandien saskaitoj didesniam pirkimui euru truksta, papildyt reik doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adriatic: 24 kovo 2015 - 14:18
QUOTE(debesiuke:) @ 2015 03 24, 14:25)
Merginos, jūs čia visų sričių žinovės  biggrin.gif  Tokie parametrai tinkami žieminei vaiko striukei
- wasserdicht: Wassersäule 2.000 mm
- atmungsaktiv: 2.000 g/ m²/ 24h
Pirmas punktas atsparumas vandeniui, antras kaip suprantu užpildas. Ar užtenka tokių skaičiukų?  ax.gif

atsparus vandeniui ir leidziantis kvepuot materijolas
Papildyta:
QUOTE(adriatic @ 2015 03 24, 15:16)
gretuxx, o cm neraso ant dezes ar bato liezuvelio vidaus? turiu itarima, kad is vaiku ir is suaugusiuju skyriu gali tie cm ant liezuvelio skirtis
Papildyta:
jo, 4.95 eur i vokietija.

jei niekas manes nepriims, ryt vakare pati pirksiu, aisku jei liks dydziai. siandien saskaitoj didesniam pirkimui euru truksta, papildyt reik  doh.gif

jei pirksi rek, paimsiu vaikui geoxo striuke superine
Atsakyti
Adriatic, raso ir ant dezes, ir ant bato liezuvelio tik japoniska numeracija J 240.
Man tokie kaip tik. Jei vaiko auganciai kojai, galima ir ciut didesnius imt, kad dar isaugimui butu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretuxxx: 24 kovo 2015 - 14:38
QUOTE(JMD @ 2015 03 24, 15:18)
Papildyta:

jei pirksi rek, paimsiu vaikui geoxo striuke superine

okay, reksiu, jei per siandien niekas nepasirasys nupirkti
Papildyta:
QUOTE(gretuxxx @ 2015 03 24, 15:37)
Adriatic, raso ir ant dezes, ir ant bato liezuvelio tik japoniska numeracija J 240.
Man tokie kaip tik. Jei vaiko auganciai kojai, galima ir ciut didesnius imt, kad dar isaugimui butu.

supratau, dekui. del vaiko dydzio as nedvejoju, jam zinau koki imti reikia
as noriu savo placia 39 d. koja i vaikiska 40 dydi italpinti smile.gif ju dydziu lenteleje raso, kad 40 dydis tinka 24.6 ilgio pedai, o mano ilgesne, tarp 25 ir 25.5 biggrin.gif zodziu grisiu vakare namo, ir eisiu ieskot vaiko kedu, dar palyginsiu kiek ilgesnis naturoj vidpadis uz cm, nurodomus ant bato
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2015 03 24, 14:18)
Mano peda 24.5cm, 38 dydis Adidas kedu geras. Ant dezes raso usa7, FR38 2/3.  g.gif

ACIU jums labai -begsiu matuoti kai grys dukra kiek jos tiksliai peda 4u.gif beje-truksta apie 50 euru ir uzsakau is adidas kai tik surinksiu 150 eur( manau tikrai dar siandien mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrėlė @ 2015 03 24, 12:53)
renku užsakymas iš http://lessthan10pou...st-arrived.html Prekės pildomos kiekvieną dieną.

užsakyta. nebesiųskit
kas atsiuntė tam užsakiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darlia25 @ 2015 03 24, 15:45)
ACIU jums labai -begsiu matuoti kai grys dukra kiek jos tiksliai peda 4u.gif beje-truksta apie 50 euru ir uzsakau is adidas kai tik surinksiu 150 eur( manau tikrai dar siandien  mirksiukas.gif

jeigu spesiu, prisijungsiu vakare, kai po darbu kedus vaiko namie issimatuosiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2015 03 24, 15:18)

O kaip tmanot čia tinkama striukė žiemai. striuke Iš aprašymų tai daugelis ten winter, bet vaizdas tai nelabai... Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo debesiuke:): 24 kovo 2015 - 15:05
QUOTE(debesiuke:) @ 2015 03 24, 16:04)
O kaip tmanot čia tinkama striukė žiemai.  striuke Iš aprašymų tai daugelis ten winter, bet vaizdas tai nelabai... Ačiū  4u.gif

ji yra su poliesteriniu uzpildu. Realiai, tokiai kaip si ziema buvo jos sociai. Bet jeigu spusteltu koks -15, manyciau su ja butu gal ir vesoka. Nors tarkim mano vaikui salta nebutu.
Cia nusiima kapisonas, uztrauktukas su apsauga kad nedraskytu vaikui barzdos, minkstas pamusalas, tamprus rankogaliai, specialus atsvaitai, normali striuke.

kas uzkliuvo man. suradau ta Color Kids amazonej. Labai prie reto rubo yra koks komentaras...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 24 kovo 2015 - 15:17