Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų

QUOTE(ta-pa-ti @ 2015 03 23, 17:29)
pašto kurjeris.. ne paštininkė  schmoll.gif
ir visada man jis atveža.

o dėl SD.. paskutini karta man siunta išskaidė tai vieną dėžę atvežė DPD o kitą DHL  lotuliukas.gif  doh.gif

As tai nesupratau, kodel irase, kad nebuvo galimybes man iteikti ir paliko artimiausiam paste. Laukiau visas tris dienas, niekas nebuvo atvaziave g.gif

Na dabar laukiu is SD, itariu, kad ir mano isskaidys, nes didele siunta. Bet tai kaip cia dabar jums skirtingu firmu kurjeriai atveze g.gif Nezinia, kas ten per politika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Altika @ 2015 03 23, 22:30)
As tai nesupratau, kodel irase, kad nebuvo galimybes man iteikti ir paliko artimiausiam paste. Laukiau visas tris dienas, niekas nebuvo atvaziave  g.gif

isgasdinai su coco, galvojau irgi pabandyti uzsakyti, bet jeigu neveza, tai negerai cool.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kas nors norėtų ko nors iš mangooutlet.com? Truksta 15 eur iki nemokamo siuntimo 4u.gif Vilnius
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2015 03 23, 21:07)
Mamytes visazines,
Kur ieskoti kazkokiu panasiu svarkeliu berniukui, padoria kaina. Domina 86 dydis 4u.gif
user posted image

Toki pirkom,kokybe visai nebloga
http://www.aliexpres...1383549298.html
Atsakyti
http://www.amazon.de.....nics shampoos gal tokisu sampunus perkate, kur ju galima butu rasti pigiau ? ax.gif
Atsakyti
mergiukai kas met kažkaip šalmus perkam vienoj paduotuvėj UK...su boružėlėm.pingviniukais smile.gif reikia sesei tokio pat, o niekaip neatsimenu parduotuvės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2015 03 23, 22:18)
Čia tikrai apie Lietuvą kalbam? lotuliukas.gif O jei rimtai, pavydėt tokių darbuotojų reik biggrin.gif

Nieko keisto, man registruotus irgi visad atneša. Kartą šokoladą daviau, tai vos vos įsiūliau biggrin.gif . Nebandžiau klaust, net negalvojau kad galima, tai jei įmanoma, tai galvoju išsiųst irgi paimtų lotuliukas.gif . Gera mano paštininkė bigsmile.gif . Ir pašte siuntiniai (net ir neregistruoti) nėr niekad dingę, ko prisiskaitau iherbo temoj ax.gif . Vien iš iherbo gal kokį šimtą esu gavus ir nedingo niekas dar biggrin.gif
O kur kostiumus 10-12 metų vyrukams perkat?
Atsakyti
Gal kas nors renka ir perka zieminius crocs kitam sezonui ax.gif kadangi parsisiuntem gerokai per didelius,ateinancia ziema dukryte lieka basa doh.gif tik va jau tokiu geru kainu nebematau nei viename amazone doh.gif jei kuri uzmatysit, saukit biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluntė @ 2015 03 23, 23:24)
mergiukai kas met kažkaip šalmus perkam vienoj paduotuvėj UK...su boružėlėm.pingviniukais smile.gif reikia sesei tokio pat, o niekaip neatsimenu parduotuvės smile.gif

radau smile.gif
http://www.planetx.c...o-s-kids-helmet
Atsakyti
gal iherb.com kas renkate? blush2.gif
Atsakyti
Paprastai iherb niekas nerenka. O dabar pasikeitus siuntimo kainu politikai ir euro nuosmukiui, paciam vos imanoma sutilpt i suma.
Papildyta:
Dedu Etamui dideli minusa, bet dar turiu laseli vilties, kad bent i kuri nors mano sauksma atsilieps.
Rasiau jiems visur kur imanoma, kol kas tyla. O pastebejau fb ir daugiau nepatenkintu laisku aptarnavimu, o po keliu dienu tos zinutes jau dingusios. taip gaunas etamas nepageidaujamas zinutes trina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 23 kovo 2015 - 23:02
QUOTE(proksi @ 2015 03 23, 21:57)
renku E5P pirksiu siandien velai vakare rytoj ryte. Vilnius  4u.gif

Koks rajonas? Po kiek iseis preke?
Atsakyti